Carnaval 2013 - Limousine-Limo

Carnaval 2013

Baarle-Nassau, 6 februari 2013

Nog een paar dagen en dan gaat het gezelligste en langste feest van Noord-Brabant & Limburg weer beginnen. In elke gemeente wordt een spetterende carnavalswagen gebouwd of er is weer een loopgroep dat de uitdaging weer aangaat. De gezelligheid spat ervan af en iedereen loopt de polonaise van café tot café!!

Natuurlijk kan limousine-huren.be ook niet achterblijven. Tijdens de carnavalsdagen is het natuurlijk mogelijk om carnaval te vieren in een van onze limousines. In stijl naar de kroeg of naar een optocht. Over heel Brabant en Limburg kijkt iedereen uit naar de diverse carnavalskostuums. Hoe is iedereen gekleed. Het wordt weer een gekkenhuis!! Niet alleen in de kroeg of op straat, maar ook in de limo. Een tray met koude blikken Jupiler en een lekker muziekje op de achtergrond of gewoon op maximaal. Carnaval is nog nooit zo goed begonnen of zo goed geëindigd.

Tijdens deze feestdagen hanteren we speciale carnavalstarieven. Informeer naar de mogelijkheden op onze website en laat je verrassen door onze service.

Alaaf, Alaaf, Alaaf

by Edwin Leuris


Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend!

 

Galerij


titel
luxe limousine huren
Offerte aanvragen