Edwin Leuris |

Baarle-Hertog, 14 augustus 2015

Vanuit heel Europa gingen gezelschappen naar Keulen. De Koelnmesse was tijdens de tweede week van augustus het walhalla voor Gamend Europa. Op deze beurs werden nieuwe games en consoles revealed van diverse platformen.

Zo ook vanuit België gingen diverse bedrijven en fans naar deze beurs. Wij mochten met drie limo’ en een beletterde partybus er naartoe. Bij het instappen werd genoten van een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt kon de liefhebber al in de mood komen door te spelen op meerdere Xbox consoles. Deze waren, op verzoek van de klant, ingebouwd om onderweg al wat te proberen.

Aangekomen in Keulen kreeg iedereen een goodybag met leuke gadgets. Nadat de groep het meeste van de beurs hadden gezien, gingen we weer op weg naar Zaventem. De blikken bier werden open getrokken, de muziek ging aan en er werd nog een klein feestje  gehouden in de vipbus.

call of duty gamebus

Limousine huren?

Heeft u binnenkort ook een evenement waarvoor u nog bijzonder vervoer zoekt? Bij limousine-huren.be kunt u diverse limousines huren, maar ook diverse andere bijzondere voertuigen. Limousine-huren.be biedt het grootste aanbod limousines van belgië, u kunt hier dus altijd een limousine huren die past bij het evenement. Is een limousine niet helemaal het voertuig waar u naar op zoek bent? U kunt hier ook hummer limousines huren, bent u opzoek naar een grotere limousine? Huur dan één van onze unieke limobussen!

Wilt u graag een limousine huren bij limousine-huren.be en bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven voor uw event? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Voor overige vragen verwijzen wij u graag naar het contact formulier op onze website.