Edwin Leuris |

limousine bus Qmusic

Baarle-Hertog, 23 oktober 2017

De weekenden vliegen voorbij. Ditmaal hebben we bijzondere gasten aan boord. Bekende Nederlandse artiesten en een aantal Belgische DJ’s van Qmusic waren te gast in onze partybus. Elke artiest had weer een ander soort inzet.  De een was jarig en de andere ging naar een concert. Alles is mogelijk met onze voertuigen.

Normaliter vindt u hier limousines en limobussen, maar ditmaal was onze limousine bus omgetoverd in de Qmusic goes David Guetta partybus. Diverse luisteraars konden op bijzondere wijze naar een optreden van niemand minder dan David Guetta. Bij binnenkomst werden ze ontvangen met een lekker glaasje champagne. Nadat iedereen was ingestapt, moest de sfeer nog op gang komen. Hier hadden de huisDJ’s van Qmusic geen probleem mee. De schuiven gingen open en het feest kon losbarsten.

Uiteraard werd deze rit gestreamed, zodat de luisteraars de partyreis live konden volgen. De lasers gingen aan, rookmachines open en het volume op maximaal. Wat een geweldige ervaring!! Wil jij onze volgende gast zijn. Neem een kijkje op de website en ontdek wat wij u kunnen bieden.

limobus Qmusic

limobus Qmusic

Diverse voertuigen te huur!

Bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een speciale gelegenheid? Voor diverse soorten gelegenheden hebben wij exclusieve voertuigen beschikbaar. Wilt u een limousine huren of toch liever een ander soort voertuig? Wij hebben het grootste aanbod bijzondere voertuigen van België, er is dus altijd wel een voertuig beschikbaar die aansluit op uw event! Bent u bijvoorbeeld met een grotere groep? Dan kunt u hier een grote limousine huren die geschikt is voor groepen tot wel 50 personen! Wij verhuren namelijk unieke limousine bussen! Verder hebben we nog meer exclusieve voertuigen beschikbaar, bekijk ons wagenpark voor de mogelijkheden! 

Limousine huren?

Wilt u een limousine huren, een limobus huren of wilt u toch liever één van onze andere exclusieve voertuigen huren? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij de beschikbaarheid voor u controleren en een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Beschikbaar binnen gehele Benelux!

Wij hebben onze voertuigen gestald staan door heel België en Nederland. Op deze manier kunnen wij ritten verzorgen binnen de gehele Benelux tegen de scherpste prijs. Dus wilt u een limousine huren in Antwerpen, Brussel, Turnhout, Oostende of Leuven? Dan bent u hier aan het juiste adres!