Limobus Qmusic partybus

Baarle-Hertog, 23 oktober 2017

De weekenden vliegen voorbij. Ditmaal hebben we bijzondere gasten aan boord. Bekende Nederlandse artiesten en een aantal Belgische DJ’s van Qmusic waren te gast in onze partybus. Elke artiest had weer een ander soort inzet.  De een was jarig en de andere ging naar een concert. Alles is mogelijk met onze voertuigen.

Normaliter vindt u hier limousines en limobussen, maar ditmaal was onze limousine bus omgetoverd in de Qmusic goes David Guetta partybus. Diverse luisteraars konden op bijzondere wijze naar een optreden van niemand minder dan David Guetta. Bij binnenkomst werden ze ontvangen met een lekker glaasje champagne. Nadat iedereen was ingestapt, moest de sfeer nog op gang komen. Hier hadden de huisDJ’s van Qmusic geen probleem mee. De schuiven gingen open en het feest kon losbarsten.

Uiteraard werd deze rit gestreamed, zodat de luisteraars de partyreis live konden volgen. De lasers gingen aan, rookmachines open en het volume op maximaal. Wat een geweldige ervaring!! Wil jij onze volgende gast zijn. Neem een kijkje op de website en ontdek wat wij u kunnen bieden.