Onze partybus te gast bij Utopia!

Onze partybus te gast bij Utopia!

Het gebeurt regelmatig dat limousine bus The Experience ingezet wordt als partybus. Zo ook voor het Nederlandse TV programma Utopia. In deze serie gaan 15 verschillende mensen bouwen aan de ideale samenleving. Door het organiseren van evenementen en het runnen van een onderneming trachten zij veel geld te verdienen voor de uiteindelijke winnaar.

Een van de evenementen die de inwoners hebben georganiseerd is een kookwedstrijd tussen de vrouwen en de mannen. In een aantal rondes wordt bepaald wie het lekkerste kan koken. In de eerste editie waren de vrouwen de winnaar. De Utopiaanse mannen zouden geen mannen zijn als ze niet uit waren op revanche. Daarom is er een tweede editie van deze wedstrijd bedacht en de mannen hebben deze uiteindelijk gewonnen.

Als prijs mochten zij een aantal uren doorbrengen in de meest extreme partybus van Europa. En dan ben je bij limousine-huren.be aan het juiste adres. The Exprience is de meest multimediale party/vipbus van Europa. Vlammenwerpers, tienduizend Watt, lasershow, lichtshow, rookmachines en heel veel drank. In combinatie met een aantal knappe dames die het entertainment verzorgden, werd dit een bijzonder feestje waar nog lang over nagepraat werd.

Misschien denk je dat dit onbetaalbaar is voor de gewone man/vrouw, heb je het mis. Dit is een uiterst betaalbaar concept. Natuurlijk is de huurprijs duurder dan een omgebouwde stadsbus, maar de beleving die The  Experience je kan geven, is onbetaalbaar. Alles is mogelijk en alles mag!! Ben jij na Utopia, de volgende bezoeker van onze Experience.

Offerte aanvragen