Edwin Leuris |

Trouwen in stijl! Denk eens aan een limousine!

Door de jaren heen hebben we vele jonge en oude koppels blij mogen maken tijdens de mooiste dag uit hun leven. Bij limousine-huren.be ben je aan het adres voor de meest bijzondere trouwwagens van Europa. Ons assortiment is zeer diverse en vind je enkel HIER:

Een greep uit het assortiment:

Door de jaren heen hebben we het wagenpark steeds verder uitgebreid om aan de diverse wensen en behoeften van de consument te voldoen. Een assortiment dat je nergens anders vindt in België en omstreken.

Laatst hebben we nog een Georgische bruiloft mogen verzorgen in Hilversum. Hieronder vind je een kleine impressie van deze bruiloft. Wat waren ze verrast.

Zoekt u trouwvervoer?

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u voor deze bijzondere dag nog bijzonder trouwvervoer? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk verschillende exclusieve voertuigen die perfect inzetbaar zijn tijdens bruiloften. U kunt hier verschillende trouwauto's en limousines huren, maar ook bijzondere limobussen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor trouwvervoer van limousine-huren.be? Neem dan een kijkje in ons wagenpark!

Limousine huren?

Wilt u een limousine huren voor uw bruiloft of één van onze andere voertuigen en bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en prijs voor uw grote dag? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. U kunt vervolgens binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte verwachten! voor overige vragen over ons trouwvervoer kunt u contact met ons opnemen!

Beschikbaar in heel België en Nederland!

Wij zijn actief door heel België en Nederland en hebben daarom onze voertuigen gestald staan in verschillende plaatsen zodat wij zo min mogelijk lege kilometers hoeven te rijden. Hierdoor kunnen wij onze voertuigen aanbieden tegen de scherpste prijzen in plaatsen binnen de Benelux! Dus vindt uw bruiloft plaats in bijvoorbeeld Aalst, Beringen, Lommel, Geraardsbergen, Vilvoorde of Brugge, het is allemaal mogelijk bij limousine-huren.be tegen de scherpste prijs!