Trouwvervoer, nu ook limobussen

Baarle-Hertog, 10 november 2016

Een aantal weken geleden hebben we wederom trouwvervoer mogen regelen. Dit bruidspaar was op zoek naar iets bijzonders, iets speciaal, vervoer dat nog nooit eerder voor een bruiloft is verhuurd. Geen limousine, Ferrari, Porsche of een koets. Ditmaal hebben ze gekozen voor de meest bijzondere limousine bus van Europa.

Een geheel zwarte vipbus, welke voorzien is van de meest uiteenlopende mogelijkheden. Alles heeft deze speciale vipcoach in huis om van uw mooiste dag een onvergetelijke dag te maken. Naast deze bijzondere vipbussen is dit ook het adres voor limousine verhuur op maat. Neem een kijkje in ons wagenpark en ontdek wat wij u zoal kunnen bieden.

Bovenstaande klant had onze bijzondere vipbus voorzien van een zelfgemaakte tekst in gouden letters. Om u een beeld te geven hiervan, vindt u hieronder een korte impressie.

Opzoek naar trouwvervoer?

Bent u opzoek naar trouwvervoer voor uw grote dag? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Wij hebben het grootste aanbod trouwvervoer van België, er is dus altijd een trouwauto, limousine of trouwbus beschikbaar die past bij uw bruiloft! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in ons wagenpark of neem contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u welk voertuig het beste aansluit bij jullie wensen en behoeften!

Trouwvervoer huren?

Wilt u een limousine huren of één van onze andere voertuigen en bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven voor uw grote dag? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Op deze manier kunnen wij u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte toesturen. Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen.

Wist u dat het mogelijk is om hier trouwvervoer te huren voor iedere bruiloft binnen de Benelux? Wij hebben onze voertuigen namelijk verdeeld staan over heel Nederland en België waardoor wij weinig lege kilometers rijden en op deze manier de voertuigen tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden. Het maakt dus niet uit of uw bruiloft plaats vindt in Brugge, Brussel, Antwerpen of Leuven, bij Limousine-huren.be is het altijd mogelijk!


Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend!

 

Galerij


luxe limousine huren
titel
Limo huren
Offerte aanvragen