Een reis vol verassingen

Baarle-Nassau, 22 januari 2015

In de afgelopen maanden hebben we naast vele limousine ritten ook veel interessante ritten mogen verzorgen voor bekende Nederlanders en leuke evenementen. Hieronder vindt u een overzicht:

 • StukTv event 2014
  Voor een youtube kanaal dat door honderdduizenden abonnees wordt gevolgd, is limousine-huren.be benadert om de DJ Booth met een van onze partybussen te verzorgen. Door de buiteninstallatie goed af te stemmen op de omgeving en de studio hebben we 8 uur lang de beste beats en hard geluid mogen verzorgen.
  Tijdens dit event zijn er vele consumenten ingestapt in de bus om de ultieme beleving te ervaren. We mogen met zekerheid zeggen dat het een geslaagd feestje was.
 • Martin Garrix @ ADE
  Tijdens Amsterdam Dance Event is The Experience VIP Theatre ingezet om een select gezelschap op  te halen en te ontvangen in de bus. Tijdens de rondrit door Amsterdam hebben ze kunnen genieten van een onvergetelijke avond met een prive optreden van Martin Garrix. Een geheel bestikkerde partybus met een onvergetelijke ambiance.
 • Halloween Fright Nights
  Elk jaar doopt Walibi zijn park om in een Halloween Village. Gedurende deze avond/nacht wordt de bezoeker de stuipen op het lijf gejaagd  door mysterieuze en vooral angstaanjagende personages. In opdracht van de klant is de bus voorzien van belettering van dit event.

[one_half]

IMG_8755

desperados 01

[/one_half]

[one_half_last]

uber 01

sony 01

[/one_half_last]