16 persoons Hummer Limousine huren!

Wilt u een 16 persoons Hummer Limousine huren? Binnen de Benelux zijn er slechts een aantal 16 persoons Hummer limousines beschikbaar, maar bij limousine-huren.be bent u aan het juiste adres! Dit voertuig is geschikt voor diverse soorten gelegenheden. Een rit in een Hummer Limousine zal een bijzondere ervaring zijn voor alle passagiers!

16 persoons Hummer limousine

Onze 16 persoons Hummer Limousine is inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Door de jaren heen zijn onze voertuigen regelmatig ingezet bij de volgende evenementen:

  • Gala's
  • Vrijgezellenfeesten
  • VIP vervoer
  • Festivals
  • Bruiloften
  • Communies
  • Jubilea
  • Fotoshoots

Natuurlijk zijn onze 16 persoons Hummer Limousines ook inzetbaar bij diverse andere soorten gelegenheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Aarzel niet, bij limousine-huren.be is niets te gek!

Een opvallende verschijning!

Wanneer u er voor kiest om een rit te maken in onze 16 persoons hummer limousine, zult u zeker opvallen. Door het formaat en de bijzondere uitstraling van het voertuig zal de aandacht getrokken worden van vele omstanders. Iedereen zal zich afvragen welke VIP er in de Hummer zit! Bij limousine-huren.be kunt u deze VIP zijn! De rit zal onder andere hierdoor een onvergetelijke ervaring zijn! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen Contact opnemen

16 persoons Hummer limousine huren?

Op zoek naar een 16-persoons Hummer limo? Bij limousine-huren.be zijn slechts een aantal bedrijven aangesloten die beschikken over een Hummer met deze capaciteit. De prijs van een hummer limo hangt af van verschillende factoren. Hiervoor verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. voor overige vragen verwijzen wij u naar het contactformulier, hier kunt u al uw vragen invullen. Wij streven ernaar om binnnen 1 werkdag uw vragen te beantwoorden.

16 persoons hummer limousine en meer!

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het huren van de unieke 16 persoons Hummer limousine, wij verhuren ook diverse andere exclusieve voertuigen. Door het zeer ruime aanbod kunt u hier altijd een limo huren die past bij de gelegenheid! Is de 16 persoons Hummer limousine bijvoorbeeld nog niet groots genoeg? Dan kunt u bij ons de grootste limousine huren! Namelijk een limousine bus die geschikt is voor groepen tot 50 personen! Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Neem dan een kijkje in ons wagenpark.

Grote limousine huren

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen hebben wij ook een bijzondere oplossing voor luxe vervoer voor grotere groepen, dus is uw groep groter dan 16 personen? Lees dan snel verder! Wij hebben namelijk twee bijzondere limousine bussen voor u klaar staan. Een limousine bus is een luxe touringcar met de uitstaling van een limousine. In onze limousine bus is er gekozen voor een totale rondzit, net als in een limousine. Verder kunt gebruik maken van diverse multimedia waardoor de rit een bijzondere beleving zal zijn.  Om meer te weten te komen over onze limobussen kunt u hier een kijkje nemen.

Te huur in gehele Benelux!

U kunt hier een limousine huren voor ritten door de gehele Benelux. De limousines die u bij ons kunt huren staan namelijk gestald door heel België en Nederland. Hierdoor maken onze voertuigen weinig lege kilometers en kunnen wij onze limousines verhuren tegen de scherpste prijs. Dus wilt u een limousine huren in Brugge, Brussel, Aalst, Knokke, Lier, Sint Truiden, Brasschaat, Antwerpen of Leuven? Bij limousine-huren.be kan het allemaal! Dus wilt u een 16 persoons hummer limo huren, of één van onze andere voertuigen? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in op deze website!

Offerte aanvragen