Hummer limousine huren

Vooral door de particuliere consument is het huren van een hummer limo een droom die uitkomt. Binnen de Benelux zijn er diverse limousine verhuur maatschappijen die een of meerdere Hummer limousines in hun wagenpark hebben opgenomen. Dit bijzondere voertuig kan gehuurd worden voor diverse gelegenheden.

Hummer Limo op locatie

Hummer limo, een opvallende verschijning

Vooral de jongere consument kent de Hummer limousine natuurlijk van de Televisie of misschien de paarse 538 Hummer Limo die regelmatig in Nederland te zien is. De meest imposante en brute verlengde limousine van Europa. Op het moment dat deze voor komt rijden, hoor je al de dames gillen. Het lijkt wel of Justin Bieber aan komt rijden.

Hummer limousine huren hummer limousine huren

Keuze uit diverse modellen Hummer Limo's

De diverse aangelegenheden vragen om een geschikte limousine. U kunt de Hummer Limo huren in verschillende uitvoeringen. Onze partners beschikken over de volgende uitvoeringen:

 • H1, H2 & H3
 • Wit, Zwart & Roze
 • 8 tot 16 personen

Wilt u één van deze modellen huren? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

De eigenschappen van onze Hummer limousines

Niet enkel het design heeft verbluffende eigenschappen, maar neem een kijkje in het interieur van dit slagschip. U zult dan het volgende ontdekken:

 • Lederen interieur
 • Luxe champagnebar
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • multimedia installatie
 • meerdere LCD monitoren
 • Romantisch interieur
 • Lichthemel
 • Indrukwekkende verschijning
 • and many more

Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke deze fantastische limousines te bieden hebben. U bent verzekerd van een ultieme beleving op het moment dat u binnenstapt. Een Hummer limousine huren is geen vervelende opgave, maar een uitdaging en de sensatie op wielen.

hummer limousine hurenhummer limousine huren

Hummer limo huren?

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse voertuigen welke wij verhuren aan de diverse consumenten? Vul dan het contactformulier in voor al uw vragen. Een van onze medewerkers zal u vragen beantwoorden en u een antwoord toesturen. Wilt u meer informatie over de diverse tarieven en beschikbaarheid van een van onze special limousines? Vul dan het geheel vrijblijvende offerteformulier in. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

16 persoons Hummer limousine huren?

Op zoek naar een 16-persoons Hummer limo? Bij limousine-huren.be zijn slechts een aantal bedrijven aangesloten die beschikken over een Hummer met deze capaciteit. De prijs van een hummer limo hangt af van verschillende factoren. Hiervoor verwijzen wij u graag naar het offerteformulier, voor overige vragen verwijzen wij u naar het contactformulier, hier kunt u al uw vragen invullen. Wij streven ernaar om binnnen 1 werkdag uw vragen te beantwoorden.

De Hummer Limousines die wij verhuren, zijn verspreid over de gehele Benelux. Er zijn bedrijven in de omgeving van BrusselAntwerpenKnokkeHasselt en nog een aantal kleinere plaatsen.

Grote limousine huren

Is onze Hummer limousine voor 16 personen niet groot genoeg voor uw gezelschap? Dan is het misschien een idee om onze bijzondere limobus te huren. Wij hebben een limousine bus die geschikt is voor groepen tot 35 personen en een limousine bus voor groepen te 50 personen! Op deze manier kunt u samen met het gehele gezelschap een feestje bouwen op de weg! Een rit om nooit meer te vergeten. Bekijk de mogelijkheden van onze limobussen hier!

Eén van de overige exclusieve voertuigen huren?

Zijn de bovenstaande voertuigen toch niet precies wat u zoekt? Neem dan een kijkje in ons wagenpark. Hier vindt u het grootste aanbod van exclusieve voertuigen van België! Op deze manier kunt u hier altijd een limo huren die past bij de gelegenheid! Wilt u graag advies over welk voertuig u het beste kunt huren? Neem dan contact met ons op. 

“Ga naar SUV Limousines

Recensies

www.limousine-huren.be/hummer-limo

Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 122 stemmen.

Martin & Bas:
Een hummer gehuurd voor het galafeest van het jaar!
Deze Hummer heeft een bruut en stoer voorkomen wat
ieders verbazing te boven gaat. U zult zich als Brad Pitt
voelen in deze fantastische limousine.

Ramon Brinkers:
Deze ervaring nemen ze ons niet meer af. Met 16 man
een vrijgezellenfeest georganiseerd voor mijn kleine
broertje. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Wilt u ook uw mening delen met ons? Neem dan contact met ons op.

 

 
 
Offerte aanvragen