Hummer Limo

“Ga naar SUV Limousines

Hummer limo

hummer limo huren

Eerder is al het een en ander verteld over de limousine-xxl voertuigen, maar graag willen we nog even stil staan bij de Hummer limo. Vooral door de particuliere consument is het huren van een hummer limo een droom die uitkomt.

In de Benelux zijn er diverse limousine verhuur maatschappijen die een of meerder Hummer limousines in hun wagenpark hebben opgenomen. De gelegenheden waar dit inmense voertuig voor gehuurd wordt, is:

Hummer Limo op locatie!!

Vooral de jongere consument kent de Hummer limousine natuurlijk van de Televisie of misschien de paarse 538 Hummer Limo die regelmatig in Nederland te zien is. De meest imposante en brute verlengde limousine van Europa. Op het moment dat deze voor komt rijden, hoor je al de dames gillen. Het lijkt wel of Justin Bieber aan komt rijden. De Hummer Limousines die wij verhuren, zijn verspreid over geheel de Benelux. Er zijn bedrijven in de omgeving van Brussel, Antwerpen, Knokke, Hasselt en nog een aantal kleinere plaatsen.

De diverse aangelegenheden vragen om een geschikte limousine. U kunt de Hummer Limo huren in verschillende uitvoeringen. Onze partners beschikken over de volgende uitvoeringen:huren van de meest bizarre hummerlimo's

 • H1, H2 & H3
 • Wit, Zwart & Roze
 • 8 tot 16 personen

Op zoek naar een 16-persoons Hummer limo? Bij limousine-huren.be zijn slechts een aantal bedrijven aangesloten die beschikken over een Hummer met deze capaciteit. De prijs van een hummer limo hangt af van verschillende factoren. Hiervoor verwijzen wij u graag naar het contactformulier. Hier kunt u al uw vragen op invullen.

Niet enkel het design heeft verbluffende eigenschappen, maar neem een kijkje in het interieur van dit slagschip. U zult dan het volgende ontdekken:

 • Lederen interieurverhuur van hummers met een indrukwekkend interieur
 • Luxe champagnebar
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • multimedia installatie
 • meerdere LCD monitoren
 • Romantisch interieur
 • Lichthemel
 • Indrukwekkende verschijning
 • and many more

Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke deze fantastische limousines te bieden hebben. U bent verzekerd van een ultieme beleving op het moment dat u binnenstapt. Een Hummer limousine huren is geen vervelende opgave, maar een uitdaging en de sensatie op wielen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse voertuigen welke wij verhuren aan de diverse consumenten? Vul dan het contactformulier in voor al uw vragen. Een van onze medewerkers zal u vragen beantwoorden en u een antwoord toesturen. Wilt u meer informatie over de diverse tarieven en beschikbaarheid van een van onze special limousines? Vul dan het geheel vrijblijvende offerteformulier in. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

een hummerlimo als trouwvervoer

Recensies

www.limousine-huren.be/hummer-limo

Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 122 stemmen.

Martin & Bas:
Een hummer gehuurd voor het galafeest van het jaar!
Deze Hummer heeft een bruut en stoer voorkomen wat
ieders verbazing te boven gaat. U zult zich als Brad Pitt
voelen in deze fantastische limousine.

Ramon Brinkers:
Deze ervaring nemen ze ons niet meer af. Met 16 man
een vrijgezellenfeest georganiseerd voor mijn kleine
broertje. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.