Hummer limousine huren

Zou een hummer limo huren voor u een droom zijn die uitkomt? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Wij hebben verschillende Hummer limousines in ons wagenpark op genomen, voor ieder wat wils! Dit bijzonder voertuig kunt u huren voor diverse soorten gelegenheden. Meer weten over een Hummer limousine huren? Lees dan hieronder verder..

Hummer Limo op locatie

Hummer limo, een opvallende verschijning

Waarschijnlijk heeft u wel eens een Hummer limousine gezien op televisie of u heeft misschien de paarse Hummer limo van radio 538 zien rijden? De Hummer limousine is de meest imposante en brute verlengde limousine van Europa. Op het moment dat deze voor komt rijden zult u versteld staan! Iedereen zal omkijken en wanneer u ingestapt bent zult u zich als een echte ster voelen.

Hummer limousine huren hummer limousine huren

Keuze uit diverse modellen Hummer Limo's

Diverse soorten gelegenheden en evenementen vragen om geschikt vervoer. Om deze reden hebben wij diverse soorten limousines voor u klaar staan, ook de hummer limo kunt u bij ons huren in verschillende bijzondere uivoeringen. Onze partners beschikken onder andere over de volgende uitvoeringen.

Wilt u één van deze modellen huren? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

De eigenschappen van onze Hummer limousines

Niet enkel het design heeft verbluffende eigenschappen, maar neem een kijkje in het interieur van dit slagschip. U zult dan het volgende ontdekken:

  • Lederen interieur
  • Luxe champagnebar
  • Krachtige geluidsinstallatie
  • multimedia installatie
  • meerdere LCD monitoren
  • Romantisch interieur
  • Lichthemel
  • Indrukwekkende verschijning
  • and many more

Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke deze fantastische limousines te bieden hebben. U bent verzekerd van een ultieme beleving op het moment dat u binnenstapt. Een Hummer limousine huren is geen vervelende opgave, maar een uitdaging en de sensatie op wielen.

hummer limousine hurenhummer limousine huren

Hummer limo huren?

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse voertuigen welke wij verhuren aan de diverse consumenten? Vul dan het contactformulier in voor al uw vragen. Een van onze medewerkers zal u vragen beantwoorden en u een antwoord toesturen. Wilt u meer informatie over de diverse tarieven en beschikbaarheid van een van onze special limousines? Vul dan het geheel vrijblijvende offerteformulier in. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

16 persoons Hummer limousine huren?

Op zoek naar een 16-persoons Hummer limo? Bij limousine-huren.be zijn slechts een aantal bedrijven aangesloten die beschikken over een Hummer met deze capaciteit. De prijs van een hummer limo hangt af van verschillende factoren. Hiervoor verwijzen wij u graag naar het offerteformulier, voor overige vragen verwijzen wij u naar het contactformulier, hier kunt u al uw vragen invullen. Wij streven ernaar om binnnen 1 werkdag uw vragen te beantwoorden.

De Hummer Limousines die wij verhuren, zijn verspreid over de gehele Benelux. Er zijn bedrijven in de omgeving van BrusselAntwerpenKnokkeHasselt en nog een aantal kleinere plaatsen.

Grote limousine huren

Is onze Hummer limousine voor 16 personen niet groot genoeg voor uw gezelschap? Dan is het misschien een idee om onze bijzondere limobus te huren. Wij hebben een limousine bus die geschikt is voor groepen tot 35 personen en een limousine bus voor groepen te 50 personen! Op deze manier kunt u samen met het gehele gezelschap een feestje bouwen op de weg! Een rit om nooit meer te vergeten. Bekijk de mogelijkheden van onze limobussen hier!

Hummer limo huren als rouwauto

Is een dierbare van u overleden en zoekt u nog rouwvervoer voor een bijzonder afscheid? Dan hebben wij misschien wel een bijzondere optie voor u. Wij hebben namelijk een Hummer rouwauto voor u beschikbaar. Deze Hummer limousine Rouwauto biedt plaats aan de kist van de overledene en nog acht andere personen. Op deze manier kunt u samen met een gezelschap de overledene naar zijn of haar laaste rustplaats brengen. Tijdens de rit kunnen jullie op een bijzondere manier afscheid nemen en samen herinneringen op halen. Wilt u gebruik maken van onze hummer rouwauto of één van onze andere rouwvoertuigen? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken hoe wij het rouwvervoer kunnen gaan verzorgen.

Eén van de overige exclusieve voertuigen huren?

Zijn de bovenstaande voertuigen toch niet precies wat u zoekt? Neem dan een kijkje in ons wagenpark. Hier vindt u het grootste aanbod van exclusieve voertuigen van België! Op deze manier kunt u hier altijd een limo huren die past bij de gelegenheid! Wilt u graag advies over welk voertuig u het beste kunt huren? Neem dan contact met ons op. 

“Ga naar SUV Limousines

.

 

 
 
Offerte aanvragen