Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u daarvoor een hummerlimousine huren? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! U kunt hier namelijk verschillende bijzondere hummer limo's huren. Doordat wij verschillende modellen beschikbaar hebben is er altijd eeen hummerlimousine beschikbaar die past bij uw gelegenheid en gezelschap.

Diverse modellen hummerlimousines

In ons wagenpark hebben wij verschillende modellen hummerlimousines beschikbaar. We hebben hummerlimousines die geschikt zijn voor 8 personen, maar ook hummer limo's die beschikbaar zijn voor groepen tot 16 personen! De verschillende modellen Hummerlimousines waarover wij beschikken in ons wagenpark kunt u hier bekijken. We hebben verschillende kleuren beschikbaar dus wilt u bijvoorbeeld een roze hummerlimousine huren of wilt u toch liever een zwarte Hummer limousine huren? Bij limousine-huren.be kan het allemaal!

hummer limousine huren

Hummerlimousine huren met diverse mogelijkheden

Wilt u de rit in een Hummer limo nóg specialer maken? Dan kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van één van onze vele extra's. Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten of drinken tijdens de rit? Dan kunt u gebruik maken van onze luxe cateringservice. Op onze cateringlijst vindt u de mogelijkheden. Van een kleine snack tot een uitgebreide maaltijd, het kan allemaal! Wilt u gebruik maken van onze cateringservice? Geef dit dan optijd bij ons aan! Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een hostess in te zetten tijdens de rit! Op deze manier is het huren van een hummerlimousine bij limousine-huren.be altijd een bijzondere ervaring!

Hummerlimousine huren?

wilt u een Hummer limo huren? Dan kunt u het beste het online offerteformulier in vullen. Op deze manier kunnen wij veelal binnen enkele werkdagen een offerte op maat maken. Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Roze Hummer limousine huren?

Wilt u het liefste een roze Hummer limousine huren? Ook dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk ook verschillende roze hummer limousines tegen de scherpste prijs! Naast de roze Hummer limousines, kunt u bij ons ook andere soorten roze limousines huren. Neem contact met ons op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Hummer limousine huren voor diverse gelegenheden

Bij ons kunt u een hummer limousine huren voor diverse gelegenheden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met diverse soorten gelegenheden. Van bruiloft tot Gala, van bedrijfsuitje tot promotietour. Wij weten precies op welke manier wij onze voertuigen het beste kunnen inzetten bij elke gelegenheid. Onze chauffeurs hebben ook ervaring met diverse soorten evenementen waardoor zij ook goed kunnen in spelen op informele en formele gelegenheden. Laat ons weten voor wat voor soort gelegenheid u een Hummer limousine wilt huren en wij zorgen dat u een rit zult beleven die u en uw gezelschap nooit zal vergeten.

Limousine huren voor grote groepen

Onze hummer limousines zijn geschikt voor groepen tot 16 personen. Is jullie groep groter en willen jullie de groep liever niet verdelen over twee limousines? Dan heeft limousine-huren.be een unieke oplossing voor u beschikbaar! Hier kunt u namelijk ook kiezen uit twee limousine bussen. Een limobus beschikt over dezelfde faciliteiten als een normale limousine, maar biedt ruimte aan 35 of 50 personen! Op deze manier kunt u met de gehele groep in één voertuig een feestje bouwen. De limobussen beschikken over diverse unieke eigenschappen, zoals een lichtshow, een professionele geluidsinstallatie, vlammenwerpers, LCD schermen en nog veel meer! Hierdoor is de limousinebus met één druk op een knop om te toveren tot een discotheek op wielen, een karaokebus of partybus

Hummer limousine huren?

Heeft u interesse in het huren van een hummerlimousine of limobus? Dan kunt u het beste het online offerteformulier invullen op de website. Wanneer wij de juiste gegevens van u hebben ontvangen kunnen wij voor u aan de slag om een offerte voor u op maat te maken. Wij verhuren onze limobussen tegen de scherpste prijs! Voor vragen kunt over onze limousine bussen of één van onze andere exclusieve voertuigen kunt u contact met ons opnemen.