Limousine huren

Huren van een van onze limousines voor een speciale gelegenheid? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod aan diverse voertuigen voor een bijzondere ervaring. Gaat u een limousine huren en u heeft geen idee van de diverse beschikbare modellen? Kijk dan hieronder verder!

Huren van de volgende modellen:

Zoals u kunt zien, bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan voertuigen aan welke wij verhuren. Dit is huren van bijzondere voertuigen zoals enkel wij kunnen aanbieden. Neem gerust een kijkje in ons wagenpark voor de diverse mogelijkheden.

huren limousine bruilofthuren limousine

Limousine huren voor elk budget

Wij kunnen voor elk budget en gelegenheid een geschikte limousine voor laten rijden. Een aantal jaren geleden was het huren van een limousine een duur kostplaatje, maar door het grote aanbod en door de samenwerking met meerdere maatschappijen kunnen de kosten laag en scherp gehouden worden.

Gelegenheden tot het huren van een limo:

  • Artiestenvervoer
  • Pendeldiensten
  • Super Sweet 16
  • Product presentaties
  • Galavervoer
  • Vrijgezellenfeest
  • Bruiloften

huren limousinehuren limo

Limousine huren? Alles is mogelijk!

Niks is onmogelijk bij limousine-huren.be. Door de jaren heen hebben wij voor vele gezelschappen het vervoer mogen verzorgen, zowel zakelijk als particulieren. Heeft u hulp nodig bij het huren van de juiste limousine voor uw event. Wij voorzien u graag van advies voor dergelijk vervoer.

Diverse extra's

Waneer u er voor kiest om een limousine te huren bij limousine-huren.be kunt u gebruik maken van diverse mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice. Dus wilt u bijvoorbeeld onderweg ontbijten of lunchen? Of wilt u onderweg ergens stoppen om te barbecueën? Dat kan! Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving, u bent dus verzekerd van catering van hoge kwaliteit. Bekijk de mogelijkheden op onze cateringlijst. Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van onze cateringservice is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een hostess in te laten zetten. Deze hostess verzorgd de hapjes en drankjes tijdens de rit en helpt eventueel met uw bagage. 

Heeft u nog andere wensen of behoeften die hierboven niet genoemd worden? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden bij het huren van een limousine te bespreken.

Huren?

Wilt u meer informatie over het huren van een limousine? Graag verwijs ik u naar het offerte formulier. U kunt hier uw rit samenstellen en u ontvangt een op maat gemaakte offerte. Voor meer informatie over de diverse voertuigen kunt u het contactformulier invullen. Onze medewerkers sturen u veelal binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord op uw vraag. Wij garanderen u een bijzondere reis in onze voertuigen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Wist u dat wij limousines beschikbaar hebben door heel België en Nederland. Hierdoor kunnen wij limousines verhuren tegen de scherpste prijs. Dus wilt u een limo huren in MechelenTurnhout, Brussel of Leuven? Bij limousine-huren.be is het altijd mogelijk!

Limousine huren met grote groep?

De meeste limousines zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. Wilt u met een grotere groep een limousine huren? Dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende mogelijkheden. Allereerst is het mogelijk om bij ons meerdere limousines tegelijktijd te huren, maar het natuurlijk niet altijd leuk om een groep op te moeten splitsen. Om deze reden hebben wij ook nog andere oplossingen voor grotere groepen. Voor groepen tot 16 personen is het bijvoorbeeld mogelijk om bij ons één van de weinige 16 persoons hummers van de Benelux te huren. Is uw groep nog groter? Dan hebben wij ook twee limousinebussen te huur! Deze limobussen zijn uniek in Europa en een rit in deze voertuigen zal een ervaring zijn om nooit te vergeten! Dus wilt u een grote limousine huren? Dan bent u hier aan het juiste adres voor het huren van een viplounge of een Hummer voor groepen tot 16 personen!

Offerte aanvragen