Bent u op zoek naar een 12 persoons limousine maar kunt u dit bijzondere voertuig nergens vinden? Zoek niet verder! Wij hebben het voertuig waar u naar op zoekt bent! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bijzonder vervoer voor gezelschappen van 2 tot 200 personen. Bij ons is niets te gek! Om deze reden hebben wij een limousine in ons wagenpark opgenomen die geschikt is voor 12 personen! Namelijk een 16 persoons hummer limousine! Hiernaast hebben wij ook verschillende andere bijzondere modellen. Lees verder om een voorproefje te krijgen van de diverse mogelijkheden.

12 persoons limousine

12 Persoons limousine, wij bieden u het volgende:

Een aantal van bovenstaande modellen zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar en inzetbaar. Het aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere collega bedrijven. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking gegarandeerd worden.

12 persoons limousine met unieke kenmerken

Kijkend naar onze partybussen en vipbussen worden deze ook wel eens ingezet als 12 persoons limousine. Dit is een huge vipbus met de inrichting van een limousine aangevuld met een scala aan multimedia & entertainment. Een unieke beleving en deze vind je nergens anders in Europa, zelfs niet Antwerpen, Brussel en Brugge. Waarom?

 • 9500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten12 persoons limousine huren
 • Pangolin lasershow
 • Meerdere Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Wifi aan boord (op verzoek)
 • Karaoke installatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Licht -en videoshow
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Videoprojectie tunnel (the Experience)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Luxe keukenhoek
 • Professionele muziekcomputer
 • Moderne multimedia installatie
 • en nog veel meer

De meest complete en multifunctionele touringcar welke er te vinden is in Europa, misschien in de wereld. Deze partybussen en limousines staan op u te wachten om u te mogen vervoeren naar uw event.

12 persoons limousine huren, de mogelijkheden:

Wilt u een 12 persoons limousine huren? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wij verzorgen namelijk niet alleen het vervoer van A naar B, wij verzorgen de complete ervaring. Om deze reden is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Dus wilt u graag een hapje eten onderweg? Dan bent u hier aan het juiste adres! We hebben verschillende maaltijdpakketen maar ook vele smakelijke snacks en borrelhapjes. Laat ons vooraf weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat het voor u klaar staat! De cateringmogelijkheden vindt u op onze cateringlijst

Naast de luxe cateringservice bieden wij nog diverse andere mogelijkheden voor onze klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een hostess bij ons te boeken die tijdens de rit de hapjes en drankjes verzorgd. Wilt u geëntertaind worden tijdens de rit, dan kunt u bij ons ook een artiest boeken! De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw rit te bespreken.

Grote limousine huren voor 12 personen?

De meeste limousines die verhuurt worden in België zijn maar geschikt voor groepen tot 8 personen. Dus bent u met een groep van 12 personen en wilt u een limo huren? Dan is het aanbod niet zo groot, maar hier heeft u toch de keuze uit verschillende opties voor 12 personen maar ook voor grotere groepen! Zo kunt u bij ons de 16 persoons Hummer limo huren en voor nog grotere groepen kunt u één van onze limobussen huren. Wij hebben een limobus die geschikt is voor groepen tot 35 personen en een voor groepen tot 50 personen. Het maakt dus niet uit hoe groot uw gezelschap is, wij hebben altijd een geschikt voertuig voor u klaar staan!

12 persoons limousine huren?

Benieuwd naar de kosten en beschikbaarheid van een 12 persoons limousine huren? Middels het offerte formulier ontvangt u een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Wij zullen er alles aan doen om u een zo scherp mogelijke prijs te bieden voor uw reis. Dus bent u met een groep van 12 personen en wilt u graag een limousine huren? Bij limousine-huren.be bent u aan het juiste adres! Heeft u vooraf nog vragen over een limo huren? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!