Limo Brugge is gespecialiseerd in het verhuren van speciale voertuigen voor het bezorgen van een onvergetelijke beleving. Een limousine huren of een partybus kan al voor een zeer betaalbare prijs. Waar moet u zoal aan denken;

limo brugge

limo huren brugge

Limo Brugge, de mogelijkheden

 • Hummer limousine, diverse uitvoeringenroze limousine huren brugge
 • Excalibur limousine
 • Lincoln Town Car stretched
 • Chrysler 300C, diverse uitvoeringen
 • Amerikaanse classics
 • Exotische sportwagens
 • Limousine bussen
 • Partybussen
 • Vipbussen
 • 8p & 16p vipbusjes
 • en nog veel meer

Wagenpark limousine Brugge

Het wagenpark van limo Brugge is tot stand gekomen door een collectief van meerdere verhuurders. Door deze samenwerking kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd wat resulteert in uiterst betaalbare tarieven. Een overzicht van de diverse modellen vindt u in het wagenpark of in de videotheek.

Limo Brugge voor diverse gelegenheden!

Door de jaren heen zien we een toename in aanvragen vanuit de zakelijke markt. Met name door de diversiteit van bovengenoemde eigenschappen. Door diverse bedrijven worden onze voertuigen onder andere ingezet om de klant een onvergetelijke beleving te bezogen. Voor luxe zakelijk vervoer bent u hier dus aan het juiste adres.

Cateringmogelijkheden limo brugge

Limo Brugge biedt tijdens de diverse ritten  catering aan. Wij werken samen met diverse cateraars. Zij hebben zich gespecialiseerd in het verzorgen van culinaire gerechten. Of het nu gaat om kleine hapjes of om een uitgebreide maaltijd of barbecue. Alles is mogelijk. Onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Staat er iets niet op de cateringlijst, dan kunt u uw wensen en behoeften aangeven. Wij stellen alles in het werk om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet te komen.

Grote limo huren? Limo Brugge is u graag van dienst!

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen heeft Limo Brugge een zeer uitgebreid wagenpark. U heeft dus ook de keuze uit diverse mogelijkheden. De meeste limousines die te huur zijn zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. Maar voor grotere groepen hebben wij ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u hier een limo huren voor groepen tot 16 personen, wanneer u hiervoor kiest zal er een extra grote hummer limo voor komen rijden. Maar ook voor nog grotere groepen kunnen wij het ultieme luxe vervoer regelen. Kies voor één van onze limobussen en er zal een luxe bus voor komen rijden die u een ervaring zal geven alsof u in een limousine zit. Een limobus biedt vele faciliteiten die ervoor zorgen dat de rit een ervaring zal zijn om nooit meer te vergeten!

Limo Brugge huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden van limo Brugge? Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. Hier kunt u uw reis samenstellen en veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Wij garanderen u een onvergetelijke beleving.