“Een limo huren in Turnhout en omstreken!”

limousine turnhout

Limousine Turnhout is onderdeel van limousine-huren.be. De grootste verhuur maatschappij op het gebied van limousines. Er zijn een groot aantal limousinebedrijven aangesloten bij limousine-huren.be. Hierdoor kan er een groot aanbod in diverse limousines naar de consument toe gecommuniceerd worden.

Voertuigen limousine Turnhout

Wij verzorgen limousine ritten door geheel België. Voor elk budget is er een limousine te huur, en dat in diverse uitvoeringen. Een klein overzicht van de limousines die te huur zijn bij limousine-huren.be:

Dit is slecht een aantal van de vele limousines die u bij ons kunt huren. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse soorten andere exclusieve voertuigen. Wij verhuren bijvoorbeeld unieke limobussen. Deze limobussen hebben diverse unieke eigenschappen die bijdragen aan een speciale ervaring. Ook kunt u bij ons The Special Design Limousine huren:

limousine huren turnhout

The Special Desing Limousine

The Special Design Limousine is voor de vervaardiging naar nationale en internationale limousinebouwers verscheept om een exemplarische limousine op de markt te brengen. In Amerika is er veel aandacht besteed aan het exterieur. Deze limousine is voorzien van een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen. In combinatie met een special effect coating met parelmoereffect is dit een limousine die u nergens anders op de wereld zal kunnen huren.

Het interieur en de verlenging is onder handen genomen door Remetzcars te Lisse. Er is bij dit bedrijf veelvuldig aandacht besteed aan de multimedia installatie van The Special Design Limousine:

  • Multicolor LED Verlichting met vibreglass technologieLuxe limousine huren Turnhout
  • Dubbele champagnebar
  • Sterrenhemel
  • Diverse lichtshows
  • Romantisch interieur
  • Grote keuze aan muziek
  • Mogelijkheid tot afspelen eigen muziek
    • Bluetooth, USB, MP3, DVD & CD
  • Audio installatie van ruim 3000 Watt

Dit is een beknopt overzicht van de mogelijkheden die limousine Turnhout te bieden heeft. Gaat u over tot het huren van een limousine, dan kunnen wij u de ultieme beleving bezorgen.

Limousine Turnhout, te gast bij

U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt er een limousine voor huren. Door de kleurzetting is deze limousine in te zetten voor een gros aan doeleinden. Informeer naar de mogelijkheden. Hoe duur is een limousine huren?

Limousine huren Turnhout voor grote groepen

De meeste limousines die te huur zijn zijn geschikt voor gezelschappen tot 8 personen. Wanneer u met een groter gezelschap bent heeft Limousine Turnhout ook meerdere opties. U kunt natuurlijk meerdere limousines met elkaar combineren, maar u kunt ook een grote limo huren. Zo hebben we een hummer limousine voor 16 personen maar ook twee limobussen die geschikt zijn voor groepen tot 35 en tot 50 personen. Dus ook voor grote groepen is er exclusief vervoer beschikbaar, u hoeft de groep dus niet te verdelen over meerdere voertuigen!

Limousine Turnhout huren?

Wilt u meer informatie over het huren van voertuigen van limousine verhuur Turnhout. Aarzel dan niet en neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 0031 13 507 7507. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen. Binnen 1 werkdag zal een van onze collega’s u een op maat gemaakte offerte sturen voor het huren van een van onze limousines.