gala vervoer

Wordt er binnenkort een gala georganiseerd een gaat u daar heen of toevallig uw zoon of dochter? Dan bent u nu waarschijnlijk op zoek naar bijzonder gala vervoer. Bij limousine-huren.be bent u aan het juiste adres wanneer u gala vervoer wilt huren. Wij hebben het grootste aanbod limousines en andere exclusieve voertuigen van België. Hierdoor is er altijd wel een voertuig beschikbaar die op uw wensen of op de wensen van uw zoon of dochter aansluit! Eén ding is zeker, met ons gala vervoer zullen jullie zeker opvallen!

Het grootste aanbod gala vervoer van België!

Doordat wij samenwerken met diverse limousine verhuur bedrijven hebben wij het grootste aanbod limousines en andere exclusieve voertuigen van België. Dus bent u op zoek naar gala vervoer waar u mee wilt opvallen? Dan bent u bij limousine-huren.be zeker aan het juiste adres. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest verhuurde limousines. Staat hier niet precies tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op want misschien verhuren wij het model wat u zoekt alsnog, ons aanbod veranderd namelijk voortdurend doordat wij samenwerken met meerdere limousine verhuur maatschappijen.

Het aanbod:

Gala vervoer te huur in heel België

Doordat wij samenwerken met meerdere limousine verhuur maatschappijen hebben wij niet alleen het grootste aanbod van België, we kunnen ook nog eens een landelijke dekking bieden. Doordat onze limousines gestald staan door heel Nederland en België hoeven onze limousines vaak maar weinig lege kilometers te rijden en kunnen wij onze voertuigen aanbieden tegen de scherpste prijs. Het maakt dus niet uit of u een gala heeft in Brugge, Brussel of in Antwerpen. Wij staan altijd graag voor u klaar om gala vervoer van het hoogste niveau te verzorgen!

Grote limousine huren als gala vervoer

De meeste limousines die te huur zijn in België en Nederland zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. Bent u met een grotere groep dan 8 personen en wilt u de groep liever niet hoeven splitsen over meerdere limo's? Dan kunt u hier toch een limousine-huren! Voor groepen tot 16 personen hebben wij een grote hummer limousine te huur. Deze opvallende verschijning zal zeker de aandacht trekken wanneer u aan komt bij het gala. Is uw groep nog groter ook dan hebben wij een bijzondere oplossing! Wij hebben namelijk twee limo bussen ontworpen. Een rit in één van deze voertuigen is een bijzondere ervaring en het feest kan onderweg al los barsten!

Limobus huren als gala vervoer

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het mogelijk om een bijzondere limo bus bij ons te huren. De inrichting van onze limo bussen is vergelijkbaar met de inrichting van een limousine, maar dan nóg extremer! Een limousine bus is geschikt voor groepen tot 35 personen of 50 personen. Hieronder vindt u een aantal van de bijzondere kenmerken van de limousines bussen die wij verhuren.

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Modern multimedia installatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Digital climat control
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Multicolor LED verlichtng
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Grote bagageruimte
 • Luxe keukenhoek
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Professionele geluidsinstallatie

Zoals u kunt zien beschikt een limobus over zeer bijzondere eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het feest al kan beginnen wanneer u de bus instapt. Vervolgens zult u een entrance maken die onvergetelijk zal zijn door onder andere de vlammenwerpers op het dak en de professionele geluidsinstallie aan de buitenkant van de bus.

Gala vervoer huren?

Kortom, voor bijzonder gala vervoer bent u hier aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat voor wensen u heeft op het gebied van gala vervoer, bij limousine-huren.be staat er altijd wel een voertuig voor u klaar dat voldoet aan uw wensen! Wilt u meer weten over de tarieven en beschikbaarheid voor uw gala? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier in vult kunnen wij een offerte op maat maken voor uw gala vervoer. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of door het contact formulier in te vullen.

Offerte aanvragen