Limousine huren Doornik, deze rit moet je meegemaakt hebben!!

Limousine huren Doornik, wilt u weten wat wij u kunnen aanbieden? Bij limousine-huren.be heeft u de keuze uit diverse prachtige limousines. Wij beschikken over het grootste wagenpark van Europa en kunnen daarom een goede prijs rekenen. Zo heeft u niet alleen een bijzondere limo met privé chauffeur tot uw beschikking, maar kunt u bovendien rekenen op een scherpe prijs. Wilt u met vrienden of familie op stap of heeft u een bijzondere dag te vieren met uw partner of kinderen? Wij verzorgen graag een bijzondere dag die u niet snel zult vergeten!

Of u nu jarig bent, uw partner iets te vieren heeft of uw kinderen een leuk feestje willen vieren, een limousine huren is altijd een succes. De stijlvolle wagen inclusief chauffeur is indrukwekkend en geeft iedereen een speciaal gevoel. Wilt u zich ook een dag een VIP voelen of wilt u graag iemand anders in de watten laten leggen? Dan is een limousine huren een uitstekend idee. Huurt u een romantische limousine met z’n tweetjes of gaat u met een groot gezelschap op pad? Alles is bij ons mogelijk. Wij hebben diverse soorten limo’s in ons wagenpark die passen bij verschillende soorten gelegenheden.

Limousine huren Doornik, de perfecte reis!!

Limousine huren Doornik voor een rit in de omgeving of de stad zelf verkennen? Wij rijden u graag overal naartoe. Misschien wilt u eerst door de stad rijden langs de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, om daarna door te rijden naar de Halle aux draps en de Tour Saint-Georges. Wilt u graag een bijzonder museum bezoeken en daar in stijl aankomen? Wij rijden regelmatig gasten naar het Museum voor Schone Kunsten, het Musée d’Archéologie en het Musée de la Tapisserie. Natuurlijk kunnen wij u ook de omgeving van Doornik laten zien tijdens een bijzondere rondrit. U zult genieten van het prachtige uitzicht vanuit uw luxe wagen.

Limousine huren Doornik voor zakelijk vervoer

Ook bedrijven in Doornik kunnen bij ons een limousine huren. Wij rijden regelmatig zakelijke relaties van diverse ondernemingen naar de luchthaven of andere bestemmingen. Heeft u binnenkort een leuk personeelsfeest en heeft u vervoer nodig? Dan kunnen wij een pendeldienst voor u regelen waar uw personeel enorm van zal opkijken. Ook voor afdelingsuitjes of andere leuke dagen of avonden met uw collega’s kunnen wij bijzondere momenten regelen. Misschien wilt u graag een rit maken in de omgeving of naar een specifieke bestemming gebracht worden. Wij regelen het graag voor u, volledig in stijl met een luxueuze limousine.

Het aanbod:

Wij werken samen met diverse limousine verhuur maatschappijen uit heel Nederland en België. Hierdoor hebben wij het meest uitgebreide wagenpark van België. Voor iedere gelegenheid is er dus een limousine of exclusief voertuig voor u beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest verhuurde limousines. Het gehele aanbod limousines vindt u in ons wagenpark:

De extra's

Bij limousine huren Doornik heeft u de keuze uit verschillende extra's. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze luxe cateringservice. We hebben diverse opties van ontbijt pakketten tot diner pakketten, maar ook diverse snacks en borrelhapjes. Bekijk onze cateringlijst voor de mogelijkheden. Hiernaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor één van de andere extra's. Wat dacht u bijvoorbeeld van het inzetten van een hostess of het laten bestickeren van een limousine voor een promotietour. Heeft u nog speciale wensen voor toevoegingen aan de rit? Neem dan contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Meer informatie over limousine huren Doornik?

Meer informatie over limousine huren Doornik? Laat ons uw wensen weten en binnen een werkdag ontvangt u van ons een offerte die scherp geprijsd is.

Limousine huren Doornik, de ultieme beleving

Woont u in de buurt van Doornik en wilt u ook graag een limousine huren? In Rumes, Antoing, Briffoeil, Leuze-en-Hainaut, Frasnes-lez-Anvaing, Ronse en Celles halen wij ook regelmatig gasten op. Maar ook in de rest van België kunt u een rit bij ons boeken. Dus ook wanneer u een bruiloft heeft in Roeselare, een vrijgezellenfeest in Lier of een teamuitje in Ieper, bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres.

Offerte aanvragen