Limousine verhuur Oost-Vlaanderen

Zoekt u bijzonder vervoer? Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap heeft Limousine Verhuur Oost-Vlaanderen passend luxe vervoer. Limousine verhuur Oost-Vlaanderen heeft het meest uitgebreide wagenpark met limousines, limobussen, trouwauto's en meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Lees dan hieronder verder en laat u verrassen door de diverse opties die u heeft bij Limousine verhuur Oost-Vlaanderen.

Doordat Limousine verhuur Oost-Vlaanderen samen werkt met diverse limousine verhuur maatschappijen uit heel België en Nederland kunt u bij ons kiezen uit vele verschillende soorten voertuigen. Bent u benieuwd naar welke limousines u bij ons kunt huren? Neem dan een kijkje in ons wagenpark. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de voertuigen die wij het meest verhuren:

Wij werken samen met verschillende limousine verhuur bedrijven, hierdoor kunnen wij onze limousines en andere exclusieve voertuigen aanbieden tegen de scherpste prijs. De voertuigen die u bij ons kunt huren staan hierdoor namelijk verdeeld over het gehele land en daarom hoeven de limousines in de meeste gevallen maar weinig lege kilometers te rijden. Omdat wij ook nog eens verschillende limousines te huur hebben van verschillende prijsklassen kunt u bij ons een limousine huren met ieder budget. Wilt u weten wat het zal kosten om een limousine te huren voor uw rit? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Onze prijzen hangen namelijk van verschillende factoren af. De medewerkers van Limousine verhuur Oost-Vlaanderen doen hun best om u een limousine rit aan te bieden tegen het scherpste tarief.

U kunt bij ons met ieder budget een limousine huren, hierdoor hebben wij een zeer divers klantenbestand en worden onze limousines en exclusieve voertuigen verhuurd voor een groot aantal verschillende soorten evenementen en gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden waarbij Limousine verhuur Oost-Vlaanden regelmatig te gast is:

De meeste limousines die u kunt huren in Vlaanderen zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. Is uw groep groter en zoekt u toch bijzonder groepsvervoer? Dan hebben wij ook meerdere oplossing voor u! Natuurlijk is het mogelijk om meerdere limousines tegelijkertijd te huren, maar het is waarschijnlijk nog leuker om met zijn allen in één voertuig vervoerd te worden. Daarom kunt bij ons één van de weinige 16 persoons limousines huren van België. Hiernaast hebben wij ook limobussen beschikbaar voor grote groepen, hier kunnen 35 of zelfs 50 personen in. Ook in een limobus zult u een ervaring hebben om nooit te vergeten, vergelijkbaar met een rit in een normale limousine!

Niets is onmogelijk bij Limousine verhuur Oost-Vlaanderen. Laat ons voorafgaande aan de rit weten wat uw wensen zijn en wij kijken graag samen met u hoe wij dit kunnen gaan realiseren. Laat u verrassen door de luxe en exclusiviteit die wij u bieden. Wij verzorgen graag een ervaring voor u om nooit meer te vergeten, om deze reden zullen wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat u niets mist tijdens de reis.

Gaat u een limousine huren bij Limousine verhuur Oost-Vlaanderen? Dan kunt u gebruik maken van de verschillende extra's die wij u bieden.Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Dus wilt u bijvoorbeeld graag wat eten onderweg? Dan hebben wij verschillende maaltijdpakketten die u bij ons kunt bestellen, maar ook diverse snacks of borrelhapjes. Hierbij kunt u er voor kiezen om een hostess in te zetten tijdens uw rit. Onze hostess legt u volledig in watten en zal gedurende de rit uw hapjes en drankjes verzorgen.

Verder is het bij Limousine verhuur Vlaanderen ook mogelijk om een voertuig te laten bestickeren. Op deze manier kunt een bijvoorbeeld een limousine helemaal persoonlijk maken, leuk om iemand mee te verrassen of een bijzondere manier om een product te promoten.

Bij een limousine wordt er veelal gedacht aan feestelijke gelegenheden, echter is het ook mogelijk om een limousine te huren voor bijvoorbeeld een uitvaart. Onze limousines en limobussen zijn in te zetten als volgwagen tijdens een uitvaart. Hiernaast kunt u bij ons ook een bijzondere uitvaart Hummer huren. Deze Hummer biedt plaats aan 8 personen en de kist. Op deze manier kunt u de overledene op een bijzondere manier met een intiem gezelschap naar zijn of haar laatste rustplaats brengen.

Offerte aanvragen