Wij kunnen u iets unieks aanbieden: “Limousine rouwauto“. De nieuwe wijze om de overledene naar de laatste rustplaats te brengen. Om u deze service te kunnen bieden, zijn meerdere voertuigen omgebouwd tot rouwauto. Voor diverse gebeurtenissen kunnen wij een limo inzetten.

Hieronder vindt u de mogelijkheden van de Hummer limousine rouwauto. Een omgebouwde hummer limousine welke kan dienen als rouwvervoer. Hieronder vindt u een kleine impressie van deze vernieuwing.

Limousine rouwauto, een kleine impressie.

In deze hummer rouwauto is het mogelijk om naast de kist nog 8 personen te vervoeren. Op deze manier kunnen de nabestaanden samen met de overledene naar de begraafplaats gebracht worden. Naast deze omgebouwde hummer limousine rouwauto beschikt limousine-huren.be over een nachtblauwe chrysler 300C met diverse originele Rolls Royce onderdelen. Deze kan ingezet worden voor het vervoeren van een kinderkistje of als volgwagen in de rouwstoet. De laatste jaren wil de familie van de nabestaande de overledene op een zo bijzonder mogelijke manier eren. Daarom zijn we tot dit bijzondere concept gekomen.

Limousine volgwagens

Het is natuurlijk mogelijk om meerdere volgwagens in te zetten voor deze verdrietige aangelegenheid. Wij hebben contact met diverse maatschappijen uit de Benelux welke beschikken over een of meerdere zwarte limousines. Ook voor ons is het in sommige gevallen lastig om de juiste limousine aan te bieden binnen een korte termijn, maar niks is onmogelijk. Wij doen er graag alles aan om de uitvaart compleet te maken.

limousine rouwauto

Een bijzonder afscheid

Of het de wens van de overledene of van de familie is, niks is zo speciaal als de laatste eer te bewijzen in een limousine rouwauto. Compleet anders dan het ouderwetse en nostalgische rouwvervoer dat u via de begrafenisondernemer kunt organiseren.

Limousine rouwauto huren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze limousine rouwauto of Hummer limousine rouwauto? Graag verwijs ik u naar het online offerte formulier voor het samenstellen van deze bijzondere gebeurtenis. Heeft u andere vragen? Middels het contactformulier ontvangt u een antwoord op uw vragen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u een op maat gemaakt antwoord toe te sturen. Wij zijn zeer vereerd als wij u kunnen bijstaan tijdens deze speciale nagedachtenis.

rouwauto huren

hummer rouwauto huren

Unieke grote volgwagen

Wilt u op deze droevige dag het liefste zoveel mogelijk met alle nabestaanden bij elkaar zijn? Bij limousine-huren.be kunt u niet alleen een Hummer rouwauto huren maar ook een grote limousine huren als volgwagen. Onze grootste limousine biedt plaats aan 50 personen. Op deze manier kunt u in een limousinebus gezamelijk herinneringen ophalen. Dit is een intieme mogelijkheid om de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats te brengen.