Uitvaart limousine

Wilt u een overledene graag op een bijzondere manier de laatste eer bewijzen? Dan is limousine-huren.be u graag van dienst. Wij zijn specialist in het verzorgen van luxe en stijlvol vervoer. Wij hebben verschillende voertuigen voor u klaar staan die ingezet kunnen worden tijdens een uitvaart, waaronder verschillende uitvaart limousines. Dus bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een uitvaart van een dierbare? Lees dan hieronder meer over de mogelijkheden van onze uitvaart limousines.

Diverse uitvaart limousines inzetbaar als volgwagen

Wij begrijpen dat niet bij elke uitvaart het zelfde rouwvervoer past. Om deze reden hebben wij verschillende stijlvolle voertuigen voor u klaar staan die ingezet kunnen worden tijdens een uitvaart. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende modellen en kleuren uitvaart limousines voor u klaar staan. Deze rouwlimousines zijn bedoeld als volgwagen tijdens een uitvaart en bieden dus geen plaats aan de overledene, hiervoor zijn verschillende andere opties. We hebben niet alleen verschillende modellen uitvaart limousines, we hebben ook verschillende kleuren voor u klaar staan. Niet bij elke uitvaart past namelijk zwart rouwvervoer, daarom hebben we ook verschillende witte of zelfs roze modellen voor u klaar staan. Hieronder vindt u een overzicht van onze uitvaart limousines die worden ingezet als volgwagens.

Uitvaart hummer limousine

Zoekt u een vervoersmiddel waarin u samen met de overledene vervoert kunt worden? Dan is een van onze uitvaart Hummers misschien een mogelijkheid. Deze speciaal voor uitvaarten omgebouwde H2 hummers bieden plaats aan de kist én 8 personen. Op deze manier kunt u met een intiem gezelschap de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Een uitvaart hummer limousine kunt u bij ons huren in het zwart en in het wit. 

Rouwvervoer voor grote groepen

Wilt u graag met een grotere groep gezamelijk reizen op de dag van de uitvaart? Dan is onze rouwbus misschien de oplossing die u zoekt. Wij hebben twee rouwbussen voor u klaar staan, de eerste is geschikt voor groepen tot 35 personen en de tweede is geschikt voor groepen tot 50 personen. In beide uitvaartbussen zit u met zijn allen in een ronde waardoor er een intieme sfeer gecreëerd kan worden tijdens de rit. Tijdens de rit kunt u gezamelijk herinneringen ophalen aan de overledene. Tijdens de rit kunt u uw overleden dierbare op een bijzondere manier herdenken door bijvoorbeeld foto's of video's af te spelen op de verschillende LCD schermen in de bus en u kunt passende muziek afspelen. Wilt u meer weten over de faciliteiten van onze uitvaartbus? Lees dan hier meer informatie.

Compleet verzorgd rouwvervoer

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B, wij zorgen voor het complete pakket. Dus wilt u bijvoorbeeeld onderweg graag een hapje eten of drinken? Ook hier zorgen wij graag voor. We hebben verschillende luxe cateringmogelijkheden. Laat ons vooraf uw wensen weten en wij zorgen dat het voor u klaar staat. Op deze manier ontzorgen wij u op deze verdrietige dag. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor mogelijkheden.

Meer informatie over onze uitvaart limousine?

Wilt u graag meer weten over onze uitvaart limousine of één van onze andere rouwvervoer opties? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste ons online offerte formulier invullen op de website. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen in deze moeilijke tijd. Wij zorgen graag samen met u voor een bijzonder afscheid.

 

Offerte aanvragen