De mooiste limousine van Europa is te huur in België. Misschien dacht u dat dit niet tot de mogelijkheden behoorde, maar niks is minder waar. De meest exclusieve voertuigen zijn ondergebracht in onze vloot. Voor elke gelegenheid kunt u hier een geschikte limousine huren

limo huren

Door deze samenwerking vindt u op deze website een scala aan exclusieve modellen limousines die aan ieders wensen en behoeften voldoet. U ziet regelmatig witte Amerikaanse limousines voorbijrijden, maar wij bieden meer. Wat dacht u van het volgende?

Limo, aan u de keuze

Dit is een beknopte selectie van de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden. Deze voertuigen zijn in te zetten voor een grote diversiteit aan gelegenheden en deze zullen je niet in de steek laten. Natuurlijk zijn er wel een paar onderlinge verschillen. De huurprijs en het interieur zijn elk verschillend van elkaar. De aangesloten maatschappijen hanteren elk andere voorwaarden.

Limo te huur voor diverse doeleinden

Bovenstaande limousines worden ingezet voor een scala aan doeleinden. Soms wordt een limo gehuurd, omdat het gewoon leuk is. Hieronder vindt u een aantal gelegenheden waarbij onze voertuigen zijn ingezet:

U kunt het niet zo gek bedenken of er is een geschikt voertuig voor te huur. limousine-huren.be tracht om voor elke gelegenheid een geschikte limousine voor te rijden. Alle voertuigen worden showroom klaar gemaakt om de diverse boekingen te rijden. Geregeld komen er boekingen binnen voor een limousine voor grote gezelschappen.

Grote limo huren

In de Benelux zijn er limousine’s te huur welke een capaciteit hebben van maximaal 16 personen. Er zijn een aantal partners bij ons aangesloten die beschikken over grote SUV limousines welke plaats bieden aan maximaal 16 personen. Misschien ben je op zoek naar een limousine die plaats biedt aan meer dan 16 personen. Vaak kom je uit bij een touringcar, maar niet met de luxe van een limo.

Dan hebben wij de oplossing voor u. ABC Specials is een verhuur maatschappij die beschikt over de twee meest unieke limousine bussen van Europa. Deze vip coaches kunnen met een druk op de knop veranderd worden in:

Dit kan door een scala aan multimedia en entertainment aan boord en diverse technische snufjes in en om de bus. Bent u al benieuwd? We zullen u niet langer in spanning houden!!

Vipbus mogelijkheden!!

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie (binnen -en buiten)
 • Pangolin Lasershowlimo bus huren
 • Karaoke installatie
 • Rookmachines
 • CO2 rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Tientallen LCD videoschermen
 • Meerdere DVD spelers
 • Wifi aan boord (op aanvraag)
 • Multicolor LED verlichting
 • Vuurspuwers op het dak (The Experience)
 • Video projectie tunnel (The Experience)
 • Cateringmogelijkheden
 • Draadloze microfoons
 • Diverse videoshows (The Experience)
 • and many more

Dit zijn slechts een handjevol mogelijkheden die de bus in zich hebben gebouwd. Deze mogelijkheden maken uw busreis tot een ware beleving en een onvergetelijke ervaring. En wat dacht u van een totale rondzit, vergelijkbaar met die van een limousine. Een complete rondzit van comfortabele en luxueuze zetels van hoogwaardig leder. In heel Europa zijn er slechts 2 van deze touringcars te huur met deze stoelopstelling.

Met deze touringcars en een unieke limo kan er gecombineerd tot 95 personen limousine vervoer worden gereden. Natuurlijk kan er voor zeer grote groepen vervoer worden geregeld. Wij hebben goed contact met diverse aanbieders in Nederland en België. Met onze expertise kunnen wij op maat gemaakt vervoer aanbieden.

Limo huren?

Via het informatieformulier kunt u meer informatie aanvragen over limo vervoer met onze voertuigen. U kunt ook bellen met de centrale administratie via +31 13 507 7507. Een van onze medewerkers staat u graag te woord en zal proberen al uw vragen te beantwoorden betreffende onze producten en diensten. U kunt ook een vrijblijvende offerte invullen voor de ultieme beleving.

Limo huren

Limo's te huur in gehele Benelux!

Wist u dat u hier een limo kunt huren voor ritten binnen de gehele Benelux? Doordat wij onze limousines gestald hebben staan door heel België en Nederland is het mogelijk om onze voertuigen door heel Nederland en België te verhuren tegen de scherpste prijs. Op deze manier maken onze limo's namelijk maar weinig lege kilometers. Dus wilt u een limousine boeken in bijvoorbeeld Brugge, Lokeren, Gent, Geel of Turnhout? Hier is het allemaal mogelijk!

Een rit in een limo, een complete beleving

Wilt u een rit in een limo om nooit meer te vergeten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk niet alleen het vervoer van A naar B in een limo, wij verzorgen een complete ervaring. Wanneer u vooraf uw wensen aan ons doorgeeft zorgen wij dat het voor u klaar staat. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze luxe cateringservice of wilt u een hostess inzetten tijdens de rit? Bij limousine-huren.be kan het allemaal! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij op de wensen van onze klanten in moeten spelen waardoor u verzekerd bent van een ervaring om nooit meer te vergeten!