De maatschappij welke gespecialiseerd is in het verhuren van de meest bijzondere limousines van Europa. Zoekt u met uw gezelschap een 9 persoons limo? Wij kunnen u vele mogelijkheden bieden tot wel bijzonder vervoer voor gezelschappen tot 100 personen. Wat kunnen wij u zoal aanbieden?

limousine 9 personenlimousine huren 9 personen

9 Persoons limo, het huidig aanbod

Dit aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen welke zijn gevestigd door geheel de Benelux. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden geboden wat resulteert in de scherpst mogelijke prijs. Continu zijn wij bezig om ons wagenpark te vernieuwen met de mooiste voertuigen welke te huur zijn in de wereld.

limo huren 9 personenlimousine 9 persoons

Limousine 9 personen voor diverse gelegenheden

Een 9 persoons limo huren kan voor vele gelegenheden. Of het nu een particulier of een zakelijk event betreft, onze voertuigen zijn geschikt voor een diversiteit aan doeleinden. Wij bieden vervoer aan wat u nergens anders vindt. Waarvoor kan u een van onze voertuigen voor huren.

U kunt het niet zo gek bedenken of het is mogelijk in de voertuigen van limousine-huren.be. Naast de 9 persoons limo hebben we ook de beschikking over de 2 meest bizarre limousine bussen van Europa. Nergens anders zult u vergelijkbare voertuigen vinden. Wat dacht je van een dikke muziekinstallatie van duizenden Watts of van metershoge vlammen uit het dak.

Een complete beleving!

Wij willen onze klanten graag een complete ervaring bieden om nooit meer te vergeten. Om deze reden wordt u als een echte VIP behandeld tijdens de rit in een limousine voor 9 personen. Hiernaast kunt u ervoor kiezen om extra's bij ons te boeken. Wilt u bijvoorbeeld genieten van een hapje en een drankje? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden van onze luxe cateringservice. Wilt u graag dat een hostess tijdens de rit uw hapjes en drankjes verzorgd? Geef dan bij ons aan dat u een hostess wilt inzetten. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw ervaring compleet te maken!

9 persoons limo huren

Benieuwd naar de mogelijkheden van een 9 persoons limo of naar een ander voertuig uit ons arsenaal? Graag nodig ik uit om het online offerte formulier in te vullen. U ontvangt veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Bent u klaar voor de ervaring van uw leven. Stap in en geniet ervan. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

9 persoons limo en meer...

Bij limousine-huren.be kunt u niet alleen limousines huren voor 9 personen, ook voor grotere groepen bent u hier aan het juiste adres. Voor groepen tot 16 personen hebben wij een bijzondere grote Hummer Limo te huur. Hiernaast hebben we voor de nog grotere groepen ook unieke limobussen beschikbaar. Een limobus is een omgebouwde touringcar die volledig is ingericht als een limousine. Een rit in dit voertuig zal een ervaring zijn om nooit meer te vergeten. Onze limousine bussen beschikken namelijk over bijzondere eigenschappen die geheel naar wens zijn in en uit te schakelen. U kunt op deze manier het feestje bouwen zoals u wilt!

Beschikbaar in gehele Benelux

Onze limo's zijn te huur in de gehele Benelux. Onze voertuigen staan namelijk verdeeld over heel Nederland en België. Hierdoor hoeven deze maar weinig loxe kilometers te rijden en kunnen wij onze voertuigen binnen de gehele Benelux aanbieden tegen de scherpste prijs. Gaat u bijvoorbeeld uw bruiloft vieren in Antwerpen, heeft u een personeelsfeestje in Blankenberge of wilt u een klant op een stijlvolle manier een rondleiding geven in Leuven? Limousine-huren.be staat altijd voor u klaar! Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw rit in een 9 persoons limousine of één van onze andere voertuigen? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen.

Grootste aanbod van België

Doordat wij samenwerken met verschillende limousine verhuur maatschappijen hebben wij het grootste aanbod limo's van België. Dus bent u op zoek naar bijzonder vervoer? Dan bent u hier aan het juiste adres. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen dat u wordt opgehaald door het voertuig dat het beste aansluit op uw wensen. Dit allemaal tegen de scherpste prijs! Bekijk ons uitgebreide aanbod in ons wagenpark!