hummer limo huren

Heeft u binnenkort een gala, gaat u een huwelijksaanzoek doen of organiseert u een personeelsfeest en zoekt u daar nog bijzonder vervoer voor? Bij limousine-huren.be kunt u een Hummer limo huren en diverse andere exclusieve voertuigen. Bent u specifiek op zoek naar een Hummer limo om te huren? Limousine-huren.be heeft het grootste aanbod limousines van België en Nederland, er is dus altijd een voertuig bij ons te huur die voldoet aan uw wensen. U kunt hier een Hummer limo huren in verschillende uitvoeringen. Lees hieronder verder voor de mogelijkheden.

Hummer limo huren? Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Wanneer u ervoor kiest om een Hummer limousine te huren zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Met één van onze hummer limo's zult u een entrance maken op een feest of andere bijzondere gebeurtenis om nooit meer te vergeten! Wilt u een ervaring om nooit meer te vergeten? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Wij doen er graag alles aan om u een bijzondere ervaring te bieden.

Keuze uit diverse modellen Hummer limo's

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen hebben wij het grootste aanbod limousines van België. Wanneer u een hummer limo wilt huren heeft u bij ons daarom ook de keuze uit verschillende modellen en kleuren. U kunt hier de volgende Hummer limo's huren:

Hummer limo's huren en meer....

U kunt hier niet alleen terecht voor het huren van diverse Hummer limo's, hiernaast hebben wij namelijk ook een groot aanbod andere exclusieve voertuigen.

Dit grote wagenpark is tot stand gekomen door de diverse samenwerkingen met andere limo verhuur maatschappijen. Door dit collectief is het mogelijk om limousine verhuur aan te bieden in de gehele Benelux. Door de juiste samenwerking met de andere maatschappijen is het mogelijk om de limo's te verhuren tegen de scherpste prijs doordat hierdoor vele lege kilometers voorkomen kunnen worden.

Hummer limo huren tot 16 personen

Een Hummer limo huren kan met groepen tot 16 personen. Binnen de Benelux zijn er maar een paar 16 persoons Hummer limo's te huur door verscherpte regelgevingen. Maar bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een Hummer limo wilt huren voor een groep tot 16 personen. Bent u met een groter gezelschap en wilt u toch dezelfde luxe ervaren als in een Hummer limo? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Bij ons kunt u twee unieke limobussen huren! Nergens in Europa vindt u een vergelijkbaar vervoers middel.

Limobus huren

Wilt u deze grote limo huren? Lees dan hieronder over de diverse unieke eigenschappen van de limobus:

  • Professionele geluidsinstallatie (binnen en buiten)
  • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
  • Lasershow
  • Rookmachines
  • Diverse LCD schermen
  • Draadloos internet
  • Totale rondzit
  • Multicolour LED verlichting
  • Draadloos spraaksysteem
  • Modern multimedia systeem

Hummer limo huren?

Wilt u een Hummer limo huren, een limobus huren of één van onze andere bijzondere voertuigen? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Aan de hand van deze gegevens zal een van onze medewerker binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de tarieven of beschikbaarheid van onze voertuigen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen of door ons te bellen op het telefoonnummer wat u tevens op het contact formulier kunt vinden.

Hummer limo huren als rouwauto

U kunt hier niet alleen een Hummer limo huren voor feestelijke gelegenheden. Ook voor de verdrietige gebeurtenissen in het leven kunt u hier een Hummer limo huren. Heeft u bijvoorbeeld afscheid moeten nemen van een geliefde en zoekt u nog passend rouwvervoer? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wij hebben verschillende opties voor bijzonder rouwvervoer, waaronder de Hummer Rouwauto. Dit stoer rouwvervoersmiddel biedt plaats aan de kist en 8 personen. Met de Hummer limousine rouwauto kunt u met de directe naasten de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen en tijdens de rit samen herinneringen ophalen. Wilt u meer weten over ons rouwvervoer? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen