U bent voor uw uitje op zoek naar een 12 persoons limo. Dan bent u HIER aan het juiste adres. Gespecialiseerd in het verhuren van de meest uiteenlopende limousines en bijzondere touringcars. Een zeer uitgebreid assortiment aan diverse voertuigen. Ons assortiment kenmerkt en onderscheid zich door de mogelijkheden.

12 Persoons limo, de keuze is aan u

Het bovenstaande aanbod is tot stand gekomen door een collectief van meerdere maatschappijen. Door deze samenwerking kunnen we vele lege kilometers voorkomen wat leidt tot de scherpst mogelijke prijs. Om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen bieden, zijn we continu bezig om het aanbod te vernieuwen. Er wordt altijd getracht om de wensen, behoeften en de vraag af te stemmen op het aanbod.

In de Benelux is het huren van een 12 persoons limo niet makkelijk. Er zijn slechts een aantal bedrijven welke beschikken over een dergelijke capaciteit. Natuurlijk is het altijd mogelijk om meerdere modellen met elkaar te combineren om tot een 12 persoons limo te komen.

12 persoons limousine huren voor diverse gelegenheden

Door de jaren heen worden de diverse voertuigen ingezet voor een scala aan doeleinden. Om u een beeld te geven waarvoor wij zoal rijden, vindt u hieronder een kleine impressie.

  • Jubilea vervoer Brussel
  • Verjaardagen in Brugge
  • VIP vervoer tijdens events
  • Artiestenvervoer in Knokke
  • Car Casting in Antwerpen
  • Promotionele rondritten
  • Bedrijfs -en productpresentaties
  • Pendeldiensten
  • en nog veel meer

Zoals u kunt zien, is een 12 persoons limo of een ander voertuig huren geen probleem. Doordat wij geen vaste prijzen hanteren en deze per dag kunnen fluctueren, maken wij gebruik van offerte formulieren. U kunt uw reis samenstellen en naar aanleiding van uw aanvraag zullen we u een scherpe prijs doen. U bent gegarandeerd van een onvergetelijke beleving in onze specials.

12 persoons limousine huren

Wilt u een limousine voor 12 personen huren? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op de website. Wanneer u al de gegevens heeft ingevuld kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Doordat wij 12 persoons limousines gestald hebben staan door de gehele Benelux, is er altijd een geschikte limousine bij u in de buurt. Hierdoor kunnen wij limousines tegen de scherpste prijs aan bieden door de heel Nederland en België. Heeft u vragen die niet over de beschikbaarheid of tarieven gaat, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.