Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met het verzorgen van bijzondere ritten met limousines. Hierdoor weten wij precies hoe wij onze limousines kunnen inzetten bij diverse soorten groepen en gelegenheden. Limousine-huren.be heeft een ruim aanbod limousines waardoor er altijd een limousine beschikbaar is die aansluit bij uw wensen. Lees hieronder verder voor meer informatie over huren limousine.

Huren limousine, het aanbod

Bij limousine-huren.be heeft u de keuze uit een divers aanbod aan limousines. Ons wagenpark beschikt bijvoorbeeld over verschillende hummer limousines, Chrysler limousines en Lincoln Limousines. Hiernaast hebben wij ook nog diverse andere exclusieve voertuigen beschikbaar. Bij ons kunt u limousines huren in diverse kleuren. Dus wilt u bijvoorbeeld een roze limousine huren? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Naast de bovenstaande voertuigen hebben wij ook oplossingen voor grotere groepen, u kunt bij ons namelijk kiezen uit twee limobussen. De eerste limousinebus is geschikt voor groepen tot 35 personen en de andere limobus is geschikt voor groepen tot zelfs 50 personen! Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod bijzonder vervoer. 

Limousine huren voor iedere gelegenheid

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u hiervoor een limousine huren? Bij limousine-huren.be kunt u exclusieve voertuigen huren voor diverse soorten gelegenheden. Doordat wij al jaren ervaring hebben met het verzorgen van luxe vervoer op maat, weten wij precies hoe wij onze voertuigen het beste kunnen inzetten bij diverse soorten gelegenheden. Het maakt dus niet uit of u een limousine gaat huren voor een gala, bedrijfsuitje, of promotietour, onze chauffeurs weten precies hoe zij moeten inspelen op diverse soorten events.

Diverse extra's bij huren limousine

Wij streven ernaar om al onze klanten een bijzondere ervaring te bieden tijdens een rit in één van onze voertuigen. Om deze reden kunt u bij ons niet alleen het vervoer bij ons boeken, maar ook diverse extra's. Wilt u bijvoorbeeld kunnen genieten van een hapje en een drankje tijdens de rit? Dan kunt u gebruik maken van onze cateringservice. U heeft de keuze uit diverse cateringopties, zoals verschillende ontbijt en lunchpakketen, maar ook diverse snacks en dranken. De mogelijkheden van onze cateringservice vindt u op onze cateringlijst. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een hostess in te zetten tijdens de reis. Deze hostess verzorgd dan onder andere de hapjes en drankjes.

Heeft u nog andere wensen of behoeften? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u! 

Huren limousine?

Wilt u een geheel verzorgde reis in een limousine boeken bij limousine-huren.be? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op de website. Op deze manier kunnen wij een offerte voor u opstellen en de beschikbaarheid voor u controleren. Heeft u andere vragen over huren limousine? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan zowel telefonisch of via e-mail, maar u kunt ook het contactformulier invullen op de website.

 

huren limousine