Wilt u een limo huren voor een bijzondere gelegenheid? Voor bijvoorbeeld een gala, vrijgezellenfeest, bruiloft, personeelsfeest of een promotietour? Bij ons kunt u altijd een limo huren die geschikt is voor uw gelegenheid. Of u nou met een klein, intiem gezelschap bent of met een groter gezelschap bij limousine-huren.be bent u altijd aan het juiste adres. 

Limo huren, de mogelijkheden

Eigenlijk is alles mogelijk wanneer u ervoor kiest om een limousine te huren bij limousine-huren.be. Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen kunt u hier namelijk een limo huren voor een groot scala aan evenementen. We hebben al jaren ervaring en weten daardoor precies welke limousine wij op welke manier het beste in kunnen zetten bij verschillende soorten gelegenheden. Bij ons kunt u niet alleen een limo huren voor een gala, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, u kunt onze limousines ook inzetten als promotiemiddel voor uw product of bedrijf. Bij limousine-huren.be is het namelijk mogelijk om een limousine te laten bedrukken. 

Limo huren met diverse extra's

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van diverse extra's die wij bieden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze cateringservice. Op de cateringlijst vindt u een overzicht van de cateringmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit meederde lunchpakketten en diverse snacks. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een hostess in te zetten tijdens de reis. Heeft u nog andere wensen en behoeften? Laat het ons dan weten! Wij doen er graag alles aan om de rit in onze limousine compleet te maken. Op deze manier kunt u zich een echte VIP voelen!

Grote limo huren?

De afgelopen jaren zijn veel vergunningen van 16 persoons limousines ingetrokken, bij ons kunt u echter nog wel een 16 persoons limousine huren! Bent u met een nog groter gezelschap? Limousine-huren.be heeft hier een unieke oplossing voor, wij beschikken namelijk over twee limousinebussen. We hebben een limo bus beschikbaar die geschikt is voor groepen tot 35 personen, hiernaast hebben we een limousinebus beschikbaar die zelfs geschikt is voor groepen tot 50 personen! Op deze manier hoeft u uw gezelschap niet op te splitsen over meerdere limousines wat gezelliger is maar ook nog eens voordeliger! Deze limousine bussen beschikken over vergelijkbare eigenschappen als een normale limousine, waardoor u zich een echte VIP zult voelen tijdens de reis!

Limo huren?

Bent u overtuigd en wilt u daarom een limo huren bij limousine-huren.be? Voor de tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerteformulier invullen. Heeft u nog andere vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen op de website!