Limosine

Een klik verwijderd van de ultieme limosine!”

Voor uw special party bent u op zoek naar een limousine? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij verhuren de meest exotische en exclusieve limousines die er in de Benelux te vinden zijn. Bij uw vervoersproblemen past een logistieke oplossing op maat.

Bij deze website zijn een groot aantal limosine verhuur bedrijven aangesloten die hun wagens onder gebracht hebben in een gezamenlijke vloot om een landelijke dekking aan te bieden. Kortom, er is altijd een limo te huur bij jou in de buurt voor de juiste prijs. Zoals eerder gezegd, bestaat het wagenpark uit een diversiteit aan limousines. Te zien in het volgende overzicht:

Slechts een greep uit de mogelijkheden. Bovenstaande voertuigen worden in het onderdeel wagenpark uitgebreid omschreven. Deze fantastische voertuigen worden voor een tal aan feesten en gelegenheden verhuurd, zoals:

  • Volgwagen tijdens bruiloften en/of begrafenissenverhuur van de mooiste voertuigen
  • Rondritten door diverse steden
  • Verjaardagsfeestjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Promotiestunts
  • Galafeesten
  • Jubilea
  • Bedrijfsuitjes
  • Super Sweet 16
  • and many more

Een limosine huren via deze site is het meemaken van de sensatie op wielen. Niet enkel door het design en de exclusiviteit, maar vooral ook door de diverse opties die terug te vinden zijn in het interieur van elke limousine. Een scala aan multimedia en entertainment. Elke limosine heeft andere features en een andere inrichting. Neem eens kijkje in het foto album of ga zitten en geniet van videomateriaal. Hoe lang is een limousine?

De diverse limosine bedrijven hebben elk een eigen systeem waarin de planningen zijn terug te vinden. Het kan voorkomen dat een bepaalde limo op een bepaalde datum niet meer beschikbaar is. Daarom zal uw offerte aanvraag doorgestuurd worden naar verscheidene bedrijven welke uw aanvraag behandelen. U zal binnen afzienbare tijd meerdere offertes op maat ontvangen. De diverse verhuurders zijn verspreid over een aantal plaatsen in de Benelux. Zoals TurnhoutBrasschaat, Brugge, Brussel and many more.

Meer informatie limosine huren?

Voor meer informatie over de diverse tarieven, beschikbaarheid en de voertuigen verwijzen wij u graag naar het contactformulier. U kunt natuurlijk ook bepaalde informatie verkrijgen via de telefoon op +31 13 507 7507. Wij streven ernaar om uw vraag zo goed mogelijk te behandelen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen middels de online offerte aanvraag.  Veelal ontvangt u binnen 1 werkdag, van diverse bedrijven, een op maat gemaakte offerte. Hoe duur is een limousine huren?

“U huurt bij www.limousine-huren.be niet zomaar een limo, dit is de SENSATIE!”