limousine huren antwerpen

Wilt u een Limousine huren in Antwerpen voor een bijzondere gelegenheid? Gaat u bijvoorbeeld binnenkort trouwen of arganiseert u een vrijgezellenfeest? Of heeft u binnenkort een gala en zoekt u daarom bijzonder vervoer in stijl? Lees dan hieronder meer over limousine huren Antwerpen

Limousine huren Antwerpen

Limousine-huren.be biedt vele mogelijkheden voor het huren van een limousine in Antwerpen. Of u nou een stoere Hummerlimo wilt huren, of een wat meer klassieke Chrylserlimousine, bij ons is het allemaal mogelijk! Doordat wij samenwerken met verschillende Limousine verhuur bedrijven kunt u bij ons namelijk kiezen uit diverse modellen limousines. Naast limousines kunt u bij ons ook diverse andere voertuigen huren, wat dacht u bijvoorbeeld van een limousinebus? Deze is ideaal voor grotere groepen, in onze limousinebus kunt namelijk met tot 50 personen dezelfde luxe ervaren als in een normale limousine. Op deze manier kunt u met de gehele groep samen reizen en hoeft de groep niet verdeeld te worden of meerdere kleinere limousines.

limousine huren Antwerpen

Aanbod Limousine huren Antwerpen

Naast de diverse limousines en limousinebussen die u bij ons kunt huren is het bij limousine-huren.be ook mogelijk om te kiezen uit één van onze andere bijzondere voertuigen. Hieronder vindt u een samenvatting van de voertuigen binnen ons wagenpark. Zoals u misschien kunt zien zijn de voertuigen zeer divers en zal er dus altijd een voertuig zijn dat past bij uw gelegenheid en gezelschap!

Limousine huren Antwerpen voor iedere Gelegenheid

Bij limousine-huren.be kunt u een limousine huren in Antwerpen voor iedere gelegenheid! Wij hebben namelijk diverse modellen limousines beschikbaar waardoor er altijd een limousine beschikbaar is die aansluit bij de gelegenheid? Kies bijvoorbeeld voor een stoere Hummerlimo als vervoer voor een gala, of kies voor een klassieke Lincoln Limousine voor een zakelijke rit. Wilt u tijdens de rit een feestje kunnen bouwen? U kunt bij ons ook een extreme limobus huren! Deze limobus beschikt over diverse faciliteiten om een feestje te kunnen bouwen op de weg!

Meer weten over limousine huren Antwerpen?

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid in Antwerpen of omgeving en wilt u daarom graag meer weten over limousine huren Antwerpen? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij zo spoedig mogelijk de beschikbaarheid controleren en een offerte voor u op maat maken. Heeft u nog andere vragen over limousine Antwerpen die geen betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier invullen of we zijn telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn vindt u op onze contactpagina.
 
 


Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend!

 

Galerij


titel
titel
Offerte aanvragen