Komt u uit Oostende of omstreken en wilt u een rondrit in een limousine? Of wilt u in stijl naar uw bestemming gebracht worden? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid wagenpark met een ruim aanbod exclusieve voertuigen. U heeft bij ons de keuze uit diverse (Hummer) limousines, limousine bussen, trouwauto's en andere exclusieve voertuigen.  Dus wilt u een limousine huren in Oostende? Zoek dan niet verder!

Limousine huren Oostende

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod bijzonder vervoer. Hieronder vindt u onze populairste voertuigen:

Limousine huren Oostende voor diverse gelegenheden

Het maakt niet uit voor wat voor soort gelegenheid of event u een limousine wilt huren, bij limousine huren Oostende bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben onder andere ervaring met de volgende gelegenheden:

Zoals u kunt zien hebben wij ervaring met veel verschillende soorten gelegenheden. Wilt u een limousine huren voor een doeleinde die hierboven niet is vernoemd? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Bij limousine-huren.be is niets te gek!

Limousine huren Oostende en meer...

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het huren van een limousine in Oostende en omgeving. Onze voertuigen zijn beschikbaar voor klanten door heel België en Nederland! Dus wilt u liever opgehaald worden in Lier, Lommel, Hasselt, Roeselare, Berchem, Bilzem, Sint Niklaas of Turnhout, ook dan zijn wij u graag van dienst!

De bubbels staan voor u klaar!

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B, wij bieden u een complete ervaring! Om deze reden verzorgen wij graag een hapje en een drankje voor tijdens de rit! Laat ons vooraf weten wat jullie willen eten of drinken en wij zorgen dat het voor u klaar staat! Standaard is bier, wijn en fris aanwezig, maar wilt u liever sterke drank of champagne tijdens de rit? Dat kan! Op onze cateringlijst vindt u de mogelijkheden inclusief de prijzen. 

Limousine huren Oostende

Wilt u graag meer informatie over limousine huren Oostende? Voor de beschikbaarheid en tarieven verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u opstellen en de beschikbaarheid controleren. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, of het contactformulier invullen op de website!