Uitgenodigd op een feestje en u wilt in stijl aankomen. Misschien is een limo huren een optie. Bij limousine-huren.be kunt u de meest uiteenlopende limousines huren voor op maat gemaakte prijzen. Deze website is tot stand gekomen door collectief van de meest toonaangevende limousine verhuur maatschappijen uit de Benelux welke zich gespecialiseerd hebben in deze niche branche. Zij hebben hun producten ondergebracht in onze portfolio. Door een ruim assortiment aan limousines te verhuren, trachten wij een landelijke dekking te garanderen. Van Tunhout tot aan Brugge, Van Knokke tot aan Maastricht.

limousine verhuur

Een limousine kun je ook zomaar huren. Hieronder een beknopt overzicht van de gelegeheden waar een limousine gewenst is:

Limousine verhuur op locatie!!

 • Beursstands
 • Bruiloften
 • Bedrijfpresentaties
 • Galafeesten
 • TV-opnames
 • Zakelijke doeleinden
 • Eventementen
 • VIP vervoer van artiesten
 • Super Sweet 16
 • Gypsy weddings, verjaardagsfeesten & communies
 • and many years

Bij het huren van een limo is het belangrijk om te weten wat voor type limo u zoekt en voor welke locatie. Door het grote aanbod van limousines welke wij verhuren, ligt de keuze bij u. De limos die wij verhuren verkeren allen in showroom conditie.

Prijs limousine verhuur

Door de jaren heen hebben diverse consumenten, bepaalde wensen en behoeften als het draait om het huren van een limo. Op het moment dat wij een potentiële klant aan de lijn krijgen, is een van de vragen: “hoeveel kost het?” Een limousine huur je al vanaf € 175 (excl. aan -en afrijdkosten). Dan rijdt er een oude Amerikaan voor met de basisluxe. Op het moment dat deze limo voor komt rijden, ben je toch een beetje teleurgesteld.

De modellen van limousine verhuur

De consument heeft diverse wensen en behoeften. In sommige gevallen heeft de toekomstige klant al een voorkeur van limousine. Hieronder vindt u een kort overzicht van een aantal limousines welke wij zoal verhuren.

Een uitgebreide omschrijving van de diverse limo’s kunt u terugvinden door op limousine vloot te klikken. Een rit in een van onze limousines is niet zomaar vervoer van A naar B, maar de ultieme beleving. Het is begrijpelijk dat niet elke limousine binnen het budget valt, daarom bestaat ons wagenpark uit tientallen limousines in diverse uitvoeringen. U kunt het niet zo gek bedenken of er is een limousine voor te huur.

Meer informatie over Limousine verhuur?

Tarieven limousine verhuur? Twijfel niet langer en vul het contactformulier in voor al uw vragen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers op het telefoonnummer +31 13 507 7507. Wij staan u graag te woord. Bent u overtuigd en u wil graag een concrete prijs? Vul dan het aanvraag formulier in voor een vrijblijvende offerte. Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze medewerkers u een op maat gemaakt antwoord sturen. In de meeste gevallen heeft u een antwoord binnen een werkdag.

 

Bij limousine-huren.be, het adres voor uw zoektocht naar het perfecte vervoersmiddel!!

Bij ons kunt u een limousine huren voor ritten binnen heel België en Nederland. Dus wilt u een limousine huren Brussel, Antwerpen, Brugge of Leuven? Het kan allemaal! Wilt u weten wat de tarieven zijn voor uw rit in een limo? Vul dan het offerte formulier in op de website! U ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een offerte op maat voor limousine verhuur!