Gaat u binnenkort een huwelijksaanzoek doen, wilt u in stijl naar een gala vervoerd worden of zoekt u bijzonder vervoer voor een vrijgezellenfeest? Dan is een 10 persoons limousine huren misschien precies wat u zoekt! Met een gezelschap van 10 personen zult u in luxe naar uw bestemming worden gebracht. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze 10 persoons limo? Lees dan hieronder verder!

Grootste aanbod limousines van België!

Bij limousine-huren.be vindt u het ruimste aanbod limousines van België. Dus bent u op zoek naar een bijzondere limousine voor 10 personen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier zult u altijd een limousine vinden die aansluit op uw wensen. U kunt hier niet alleen een bijzondere 10 persoons limo huren maar ook diverse andere unieke voertuigen. Hieronder vindt u alvast een kort overzicht van onze unieke limousines

Het huidige aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Door het collectief kunnen er lege kilometers voorkomen worden wat resulteert in de scherpste prijs. Continu zijn wij samen op zoek naar nieuwe voertuigen en partners om het aanbod te vernieuwen.

Vanaf 1 januari 2015 zijn van een groot aantal limousines, welke plaats bieden van 9 tot 16 personen, de kentekens ingenomen. Hierdoor zijn er slechts een aantal maatschappijen in de Benelux (=Antwerpen, Brussel, Turnhout, Hasselt) welke beschikken over dergelijke voertuigen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om meerdere voertuigen met elkaar te combineren om tot een 10 persoons limo te komen. Of u kunt onze 16 persoons Hummer limousine huren, zodat u met 10 personen bij elkaar kunt blijven!

10 persoons limo voor zakelijk vervoer

Door de jaren heen ontvangen wij steeds meer offertes vanuit de zakelijke markt. Met name in de omgeving van Brussel en Antwerpen. Niet alleen een 10 persoons limousine, maar ook de grotere limousine bussen worden veelal ingezet in deze regio.

Neem gerust een kijkje in het foto album of kijk een van onze video’s. U zult begrijpen waarom wij een onvergetelijke ervaring garanderen. Nergens anders in België zul je een vergelijkbaar aanbod vinden. Hoeveel kost een limousine huren?

Limousine 10 personen voor diverse gelegenheden

U kunt bij ons niet alleen een limousine huren voor zakelijk vervoer. Ook voor diverse andere soorten gelegenheden is kunt u bij ons een limo huren voor 10 personen. Wilt u bijvoorbeeld een vriend of een vriendin verrassen die binnenkort een speciale verjaardag viert, of wilt een vriendin in stijl ophalen voor haar babyshower? Wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikt voertuig klaar staan!

10 persoons limousine huren?

Benieuwd naar de huurprijs van een 10 persoons limo of een andere uitvoering? Op het offerteformulier kunt u een online offerte aanvragen. Het neemt slechts een paar minuten van uw tijd in. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in een van onze voertuigen. Veelal heeft u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

10 persoons limousine huren en meer...

Het wagenpark van de meest exclusieve limousines van Benelux wordt bijgestaan door de meest extreme en bizarre partybus van de wereld. Dit is niet een omgebouwde stadsbus met wat discolampen, lasershow, audio installatie en een afgevulde koelkast. Veel bedrijven die een partybus verhuren, hebben een dergelijk voertuig te huur.
De partybus die wij verhuren, is een jonge touringcar van wereldklasse. Deze partybus is met een klap te veranderen in:

Dit wordt mogelijk gemaakt door een scala aan multimedia, entertainment en diverse technische snufjes. Deze partybus gaat ieders fantasie te boven. U zult dus niet zomaar een partybus huren, maar een complete beleving.