U bent met een gezelschap van 16 personen en bent op zoek naar een 16 persoons limo. In de Benelux zijn bijna geen voertuigen te vinden welke beschikken over de juiste papieren. Doordat wij samenwerken met meerdere partijen hebben wij meerdere mogelijkheden in huis. U kunt bij ons limousines combineren of gewoonweg een limousine xxl huren. 

16 persoons limousine hurenlimo verhuur 16 personen

Aanbod limousine-huren.be:

  • Chrysler 300C limousine, diverse uitvoeringen
  • Stretched Lincoln Town Car
  • Hummer limousines, meerdere uitvoeringen
  • Roze limousine
  • Bizarre & extreme partybussen
  • Exclusieve vipbussen
  • Klassieke & Amerikaanse trouwwagens
  • Exotische voertuigen
  • en nog veel meer

Een zeer uitgebreid aanbod welke vele mogelijkheden biedt. Voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Niks is onmogelijk voor limousine-huren.be. Het assortiment is tot stand gekomen door een collectief van meerdere maatschappijen. Onze collega’s zijn gevestigd door heel de Benelux. Een landelijke dekking en de scherpste prijs voor een onvergetelijke reis.

Door vernieuwde regelgeving omtrent limousine vervoer voor grote gezelschappen zijn er meerdere kentekenbewijzen ingetrokken waardoor het huren van een 16 persoons limo steeds moeilijker wordt. Doordat wij de juiste connecties hebben, bieden wij u diverse alternatieven voor een 16 persoons limo.

16 persoons limo huren

Niet al onze voertuigen zijn geschikt voor 16 personen. De meeste limousines zijn te huur voor groepen tot 8 personen. Bent u met een groep van 16 personen? Dan kunt u er dus voor kiezen om 2 limousines tegelijktijd te huren. Maar zoals u hierboven al hebt kunnen lezen hebben wij als één van de weinige maatschappijen binnen de Benelux ook bijzondere alternatieven. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze 16 persoons Hummer limousine? Dit stoere voertuig is geschikt voor diverse gelegenheden en beschikt over diverse faciliteiten. Is onze hummer limo niet helemaal wat u zoekt? Dan kunt u ook kiezen voor één van onze extreme limousinebussen. Onze limobussen zijn luxe touringcars met vergelijkbare faciliteiten als een limousine, maar dan met nog meer bijzondere toevoegingen! Voor onze Noorderburen kijkt u beter op de Nederlandse LIMO website Limousine.nl 

limousine 16 personen voor diverse gelegenheden

Naast het rijden van A naar B zijn wij in te zetten voor een scala aan gelegenheden voor zowel zakelijk als particuliere. De mogelijkheden zijn grenzeloos en onze medewerkers zullen er alles aan doen om te voorzien in uw wensen en behoeften.


Een ultieme ervaring in een 16 persoons limo!

Wilt u een limo huren? Dan heeft u bij limousine-huren.be keuze uit verschillende extra's om de rit compleet te maken. Op deze manier proberen wij onze klanten een ervaring te bieden om nooit meer te vergeten. Om onze klanten deze bijzondere ervaring te kunnen bieden hebben wij een luxe cateringservice. U heeft de keuze uit diverse luxe maaltijdpakketen, snacks of borrelhapjes. Ook kunt u kiezen uit diverse soorten drank. Op de cateringlijst vindt u de mogelijkheden. Hiernaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een hostess of artiest via ons te boeken of u kunt een limousine of limobus laten bestickeren. Op deze manier kunt u de rit helemaal aanpassen naar uw wensen en behoeften en zult u een rit beleven om nooit meer te vergeten!

Heeft u speciale wensen en behoeften die hierboven niet benoemd zijn? Neem dan contact met ons op, wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn!

16 persoons limousine huren?

Bent u geinteresseerd in het huren van een 16 persoons limo? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. U kunt hier uw rit samen stellen. Na ontvangst zullen wij de beschikbaarheid vaststellen en u de scherpste prijs terugzenden. Heeft u overige vragen over de voertuigen en/of onze services? Stel uw vraag middels het contactformulier en wij geven u antwoord.

 

Beschikbaar in de gehele Benelux

Onze 16 persoons limousine én onze andere voertuigen zijn te huren in heel België, dus bent u op zoek naar een prachtig voertuig voor een speciale gelegenheid in Gent, Vlaanderen, Maaseik, Maasmechelen, Dilsen, Brugge, Brussel,Kalmthout, Westerlo, Geel, Hasselt, Aalst, Knokke Heist, Hoogstraten, Beerse, Herentals,Oostende, Turnhout, Antwerpen, Namen, Gent, Charleroi, Leuven, Luik, Brugge, Bergen, Mechelen, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Tielt, Eeklo, Deinze, Zelzate, Lokeren, Aalst, Zottegem, Willebroek, Stekene, Beveren, Boom, St-Niklaas, Lier, Brasschaat, Kapellen, Heist op den Berg,  Herselt, Mol, Balen, Arendonk, Diest, Beringen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk of Lanaken? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres!