9 Persoons Limousine, de ultieme beleving onderweg!

U wilt samen met uw gezelschap in stijl worden vervoerd. Heeft u al eens kennis genomen van onze 9 persoons limousine. Het kost slechts een paar minuten van uw tijd, want het huren van een dergelijke special is zeer dichtbij. U bent bij de specialist in het verhuren van de meest bijzondere modellen. Wat kunnen wij u aanbieden

9 Persoons limousine, de keuze is aan u:

limousine 9 personenlimousine 9 personen te huur

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden wat resulteert in een zo scherp mogelijke prijs voor het huren van een 9 persoons limousine.

In de grotere steden zoals Brussel, Antwerpen, Hasselt, Knokke, e.d. hebben wij vestigingen waar onze voertuigen gestald staan.

Door de jaren heen hebben wij vele ritten verreden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Door de multifunctionaliteit van de diverse voertuigen zijn ze inzetbaar voor:

  • Vrijgezellenfeesten
  • Bruiloften
  • Teambuilding
  • Personeelsfeesten
  • Promotionele rondritten
  • Bedrijfsopeningen
  • Car Casting
  • Verjaardagsfeesten
  • en nog veel meer

Eindeloze mogelijkheden

Niks is onmogelijk in onze bijzondere voertuigen.U zult geen vergelijkbaar aanbod vinden in Europa. Zoals eerder aangegeven, beschikken we naast een 9 persoons limousine ook over de meest bijzondere touringcars van Europa. In vele media zijn onze touringcars uitgeroepen tot de meest multimediale party -en vipbussen van Europa. Alles is aanwezig voor de ultieme beleving.  Om u een beeld te geven van deze specials kunt u terecht op de filmpagina.

Meer informatie over onze 9 persoons limousine?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze 9-persoons limousine of van onze andere limousines? Graag verwijs ik u naar het online offerte formulier. Stel uw reis samen en ontvang een op maat gemaakte offerte. Voor overige informatie over de voertuigen kunt u terecht op het contactformulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte. Wij garanderen u een onvergetelijke beleving in onze voertuigen.

Limousines te huur in gehele Benelux!

Limousine-huren.be heeft 9 persoons limousines en diverse andere modellen limousines gestald staan door de gehele Benelux. Het maakt dus niet in welke plaats binnen de Benelux u opgehaald wilt worden, wij kunnen altijd een limousine aan u verhuren tegen de scherpste prijs. Wilt u een voertuig uit ons wagenpark huren? Neem dan hier een kijkje voor de mogelijkheden en wie weten halen wij u binnenkort op in GeelBergenLokerenSint TruidenGeraardsbergenHasseltRoeselareBruggeAntwerpenLuik of Brussel!

Offerte aanvragen