In de omgeving van Antwerpen ligt het mooie Brasschaat. Veel bekende Vlamingen hebben een woning in deze gemeente. Zij rijden in de mooiste en dikste auto’s. Voor velen is dit een jongensdroom. Wilt u dit gevoel toch beleven? Misschien is het huren van de meest exclusieve limousine van Europa een oplossing.

limousine brasschaat, uw partner in limo verhuur

Limousine huren Brasschaat

Het zou toch geweldig zijn als je een limousine huurt voor een rondrit in Brasschaat, Antwerpen. Iedereen kijkt om als ze dit fantastische voertuig aan zien komen rijden. Iedereen zal zich afvragen welke celebrity zich in de limousine bevindt. Aangekomen bij de eindbestemming staat iedereen te wachten en dan stap JIJ uit! Dat is toch een geweldig gevoel. Dat gevoel kun je bij limousine-huren.be meemaken.

Limousine BrasschaatBrasschaat Limousine

Diverse modellen te huur bij limousine Brasschaat

Deze beleving verrijden we in de meest exclusieve limousine van Europa. Vele vervoerders hebben hun voertuigen ondergebracht in ons wagenpark. Hierdoor kunnen wij de gehele Benelux van een geschikte limousine voorzien. En natuurlijk voor de juiste prijs! Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de limousines die u bij ons kunt huren:

  • Chrysler 300C Tuxedo & Two Tone
  • Hummer limousine
  • Pink Limousine
  • The Special Design Limousine – Ltd. Edition
  • Jaguar S-Type
  • GMC Black Monster limo
  • Lincoln XXXL Navigator & Lincoln Town Car
  • Mammout Limousine
  • and many more

Bij limousine-huren.be is de meest unieke limousine van Europa te huur, the Special Design Limousine – Ltd. Edition. Deze special limousine is geheel handmatig gefabriceerd in de Verenigde Staten en in Nederland. Deze limo is gebouwd op de carrosserie van een Chrysler 300C in combinatie met een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen. Dit voertuig is afgewerkt met een special custom lak met een kameleon effect. Het eindproduct is een exemplarisch model limousine die u enkel hier kunt huren of op onze Nederlandse website limousine.nl.

Maar ook....

Als u dacht dat dit alles was, moeten we u teleurstellen. Naast de meest exclusieve limousines kunt u op deze website ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor de VETSTE & meest BIZARRE partybus van Europa:

Dit is verreweg de ultieme beleving op het gebied van partybussen. Limousine Brasschaat heeft voertuigen die zeker de moeite waard zijn om een keer van dichtbij mee te maken. Neem vrijblijvende een kijkje of maak een afspraak voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Meer informatie over Limousine Brasschaat

Meer informatie over de diverse exclusieve limousines die wij ter verhuur aanbieden? Schroom dan niet en neem contact om met de administratie via 0031 13 507 7507 of via het informatieformulier. Heeft u er al zin in? Vul dan een vrijblijvende offerte in door op ultieme beleving te klikken. Binnen 1 werkdag zult u een offerte op maat ontvangen. Onze medewerkers staan tot uw beschikking!! Een limousine huren doet u bij limousine-huren.be

The Reference VIP Lounge


Natuurlijk verhuren wij onze limo's niet alleen in Brasschaat en omgeving. Ook in de rest van België kunt een ritje plannen met een van onze voertuigen. Wij hebben al regelmatig luxe vervoer bij speciale gelegenheden mogen verzorgen in: