Limousine Brussel. Bekijk het aanbod hier!

U wilt een limousine huren in hartje Brussel voor een rondrit met je vrienden. Of een limo voor het ophalen van je vriendinnen, waarnaar je wordt afgezet bij een gezellig restaurantje waar je lekker kunt genieten van de culinaire gerechten. Of gewoon uzelf en uw vriend(in) trakteren op een leuke verassing. Dan is limousine Brussel Service de perfecte oplossing!!

limousine huren brussellimousine brussel

Limousine Brussel voor diverse gelegenheden

Alles is mogelijk bij limousine-huren.be. U kunt bij ons exclusieve limousines huren voor een diversiteit aan doeleinden. De limousines die wij verhuren, zijn met de beste zorg uitgezocht om de consument de ultieme beleving te bezorgen. Voor elk budget is een limousine te huur. Deze exclusieve voertuigen zijn een lust voor het oog en hebben een verbazingwekkende uitstraling. De limousines die wij onder andere verhuren, zijn onderverdeeld in:

Limousine Brussel aanbod

Laatst genoemde heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze voor 100% bestaat uit handenarbeid. Deze limousine is voor de fabricage naar de Verenigde Staten verscheept. Deze opdracht heeft tot een fantastisch product geresulteerd.  Deze limousine is gebouwd op het carosserie van een Chrysler 300C met een grott aantal originele Rolls Royce onderdelen. Het uiteindelijke product heeft geleid tot een uniek en exemplarisch model. Alles is aanwezig voor het perfecte vervoer op maat.

Interieur van onze limousines

Het interieur van de diverse limousines van limousine-huren.be zijn zeer verschillend en over het algemeen (op een aantal limousines na) gelijk. Het interieur van de te huren limousine zien er ongeveer als volgt uit:

  • meerdere TFT monitorenlimousine brussel huren
  • multicolor LED verlichting met fibreglass techniek
  • luxe champagnebar
  • moderne audio -en multimedia installatie
  • mogelijkheid tot Internet
  • sterrenhemel
  • and many more

Een beknopt overzicht van de mogelijkheden die de limousine te bieden heeft. In combinatie met het exterieur zult u een limousine huren, welke afgestemd is op uw wensen en behoeften. De limousines die wij verhuren, zijn te huur in een aantal veelvoorkomende kleuren, zoals roze, wit en zwart.

Een ultieme beleving!

Een limousine rit is niet zomaar vervoer van A naar B. Het is het huren van de ultieme beleving. U zal zich als een celebrity voelen en iedereen zal denken dat Brad Pitt of J-Lo in de limousine wordt vervoerd. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Eindeloze mogelijkheden bij Limousine Brussel

Om u echt een ervaring te kunnen bieden om nooit meer te vergeten heeft u bij limousine huren Brussel de keuze uit verschillende extra's. Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten onderweg? Dan hebben wij verschillende cateringopties voor u! Van kleine snacks of borrelhapjes, tot complete maaltijden, bij limousine-huren.be is het allemaal mogelijk! Bekijk de diverse cateringmogelijkheden op onze cateringlijst. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat er er catering voor u klaar staat van het hoogste niveau! Naast de verschillende cateringmogelijkheden heeft u bijvoorbeeld ook nog de mogelijkheid om via ons bijvoorbeeld een hostess of artiest te boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Grote groep? Limousine Brussel!

Bent u met een grote groep? Ook dan heeft Limousine Brussel luxe vervoer op maat! Doordat wij een uitgebreid wagenpark hebben kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere limousines tegelijk bij ons te huren. Wanneer u hier voor kiest dient u uw groep echter wel op te splitsen en dat is natuurlijk niet altijd gewenst. Daarom hebben wij ook nog andere oplossingen voor grotere groepen. De meeste limousines die te huur zijn namelijk enkel geschikt voor groepen tot 8 personen. Maar als één van de weinige limousine verhuur maatschappijen hebben wij ook een 16 persoons hummer limousine beschikbaar! Is uw groep nog groter? Dan kunt u hier een grote limousine huren die geschikt is voor groepen tot 35 of 50 personen! Wij verhuren namelijk twee limobussen! Dit zijn unieke touringcars die voorzien zijn van de meest bijzondere eigenschappen!

Limousine huren bij Limousine Brussel?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijs van een limousine. Dit hangt samen met een tal van factoren. Voor al uw vragen verwijzen wij u graag naar het contactformulier. U kunt ook een vrijblijvende offerte invullen. U ontvangt binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte van diverse limousine verhuur maatschappijen. De medewerkers van limousine Brussel Service staan u graag te woord via +31 13 507 7507!

Bent u op zoek naar een geschikte limousine die u kunt huren voor een bijzondere gelegenheid in Brussel of omstreken? Dan bent u bij limousine huren Brussel aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk diverse soorten limousines huren tegen de scherpste prijs. Doordat wij limousines door heel Nederland en België beschikbaar hebben is er altijd een limousine bij onze klanten in de buurt, dus ook in Brussel! Doordat onze limousines op deze manier weinig lege kilometers rijden, is het voor ons mogelijk om limousines aan te bieden tegen de scherpste prijs!

limousine brussellimousine verhuur brussel

Limousine huren Brussel, de mogelijkheden

Bij limousine huren Brussel heeft u de keuze uit diverse modellen limousines, maar ook diverse andere exclusieve voertuigen zoals limousinebussen. Hierdoor biedt limousine huren Brussel mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Bij limousine-huren.be kunt u bijvoorbeeld terecht voor het huren van een limousine voor een gala, bedrijfsuitje of bruiloft. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met diverse soorten evenementen, waardoor wij precies weten hoe wij onze voertuigen kunnen inzetten bij diverse gelegenheden. Hierdoor is het mogelijk om onze voertuigen te huren voor elk evenement!

Wagenpark limousine huren Brussel

Wanneer u er voor kiest om een limousine te huren bij limousine-huren.be, heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod. Ons wagenpark beschikt namelijk niet alleen uit diverse modellen limousines, maar ook limobussen en andere exclusieve voertuigen. Dus bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een speciale gelegenheid, dan bent u hier aan het juiste adres! Kies bijvoorbeeld voor onze 12 persoons limousine, roze hummer limousine of onze weddingbus. Benieuwd naar al onze voertuigen? Neem dan een kijkje in ons wagenpark!

Limousine huren Brussel, de extra's

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B. Wij willen u namelijk ook een bijzondere beleving bieden! Om deze reden werken wij samen met de beste cateraars uit de omgeving, waardoor u bij ons de keuze heeft u verschillende luxe cateringmogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld ontbijten of lunchen tijdens de rit, of wilt u kunnen genieten van snacks? Dat kan allemaal! Bekijk onze cateringmogelijkheden op onze cateringlijst. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Naast de diverse cateringmogelijkheden kunt u via ons ook een hostess inzetten tijdens de rit. Onze hostess zal de hapjes en drankjes tijdens de rit verzorgen, hierdoor wordt de ervaring in onze voertuigen nog specialer. U zult zich hierdoor een echte VIP voelen! 

Dus wilt u een ervaring om nooit te vergeten? Kies dan voor een limousine van Limousine huren Brussel en maak gebruik van onze extra's! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op!

Promotietour

Naast de bovengenoemde extra's is het ook mogelijk om onze voertuigen te laten bestickeren. Hierdoor zijn onze limousines ideaal voor zakelijke klanten. Onze voertuigen zijn hierdoor namelijk te gebruiken voor promotietours. Maar ook voor particuliere klanten is het mogelijk om een limousine te laten bestickeren, wat bijvoorbeeld leuk is bij een bruiloft of super sweet 16!

Limousine huren Brussel?

Wilt u na het bekijken van deze website een limousine huren in Brussel of omstreken? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte op maat maken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, hiernaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Heeft u een rit buiten Brussel? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een limousine bij ons te huren! Wij hebben limousines beschikbaar door heel België en Nederland. Dus wilt u een limousine huren in Antwerpen, Brugge, Gent, Geel, Moeskroen of Lier, bij limousine-huren.be is het allemaal mogelijk!

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Offerte aanvragen