limousine huren oostende - Limousine-Limo

Komt u uit Oostende of omstreken en wilt u een rondrit in een limousine? Of wilt u in stijl naar uw bestemming gebracht worden? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid wagenpark met een ruim aanbod exclusieve voertuigen. U heeft bij ons de keuze uit diverse (Hummer) limousines, limousine bussen, trouwauto's en andere exclusieve voertuigen.  Dus wilt u een limousine huren in Oostende? Zoek dan niet verder!

limousine verhuur oostendelimo huren oostende

Limousine huren Oostende

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod bijzonder vervoer. Hieronder vindt u onze populairste voertuigen:

Limousine huren Oostende voor diverse gelegenheden

Het maakt niet uit voor wat voor soort gelegenheid of event u een limousine wilt huren, bij limousine huren Oostende bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben onder andere ervaring met de volgende gelegenheden:

Zoals u kunt zien hebben wij ervaring met veel verschillende soorten gelegenheden. Wilt u een limousine huren voor een doeleinde die hierboven niet is vernoemd? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Bij limousine-huren.be is niets te gek!

oostende limousine verhuurlimo huren oostende

Limousine huren Oostende en meer...

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het huren van een limousine in Oostende en omgeving. Onze voertuigen zijn beschikbaar voor klanten door heel België en Nederland! Dus wilt u liever opgehaald worden in Lier, Lommel, Hasselt, Roeselare, Berchem, Bilzem, Sint Niklaas of Turnhout, ook dan zijn wij u graag van dienst!

De bubbels staan voor u klaar!

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B, wij bieden u een complete ervaring! Om deze reden verzorgen wij graag een hapje en een drankje voor tijdens de rit! Laat ons vooraf weten wat jullie willen eten of drinken en wij zorgen dat het voor u klaar staat! Standaard is bier, wijn en fris aanwezig, maar wilt u liever sterke drank of champagne tijdens de rit? Dat kan! Op onze cateringlijst vindt u de mogelijkheden inclusief de prijzen. 

Limousine huren Oostende

Wilt u graag meer informatie over limousine huren Oostende? Voor de beschikbaarheid en tarieven verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u opstellen en de beschikbaarheid controleren. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, of het contactformulier invullen op de website! 

 

Limousine huren Oostende, heeft u al van ons gehoord? Wij bezorgen u graag een fantastische dag! Onze bijzondere limousines zijn allemaal stijlvol ingericht en beschikken over alle luxe die u zich kunt wensen. Uw privé chauffeur is professioneel en brengt u overal naartoe, waar u wilt. Gaat u een dag toeren met familieleden of een stel vrienden? Of wilt u er samen met uw partner een romantische avond van maken in een super luxe limousine? Waar u ook voor kiest, wij verzorgen uw dag of avond graag en maken uw herinneringen graag blijvend!

limousine huren oostendelimousine oostende

Limousine huren Oostende beschikt over het grootste wagenpark van Europa en daarmee kunnen wij u de meest bijzondere limousines verhuren. Heeft u al een limousine zien rijden in Oostende? De kans is groot dat het er een van ons wagenpark was. U kunt kiezen uit diverse soorten modellen en kleuren. Wilt u graag een Chrysler limousine huren met vleugeldeuren, een ruime Hummer limousine of een Roze limo? U kunt ook voor de stretched Excalibur Sport kiezen, een Lincoln Oldtimer Town Car of een sierlijke parelwitte limousine voor bijvoorbeeld uw huwelijk. U heeft het vast al begrepen, wij hebben keuze genoeg voor een geweldige dag.

Limousine huren Oostende, klaar…!

De voertuigen van limousine huren Oostende zijn inzetbaar voor een scala aan gelegenheden. Wilt u een vriendenfeest organiseren, een galafeest of een bijzondere verjaardag vieren? Gaat u graag naar het theater en wilt u daar in stijl afgezet worden? Wij kunnen ook toeristische rondritten voor u organiseren in de buurt van Oostende. Langs de kust bijvoorbeeld, of meer richting het binnenland.

Wij rijden u ook graag in de buurt naar bijzondere plaatsen. Naar de Lange Nelle bijvoorbeeld, de Sint Petrus-en-Pauluskerk, Mercator of het Noordzeeaquarium. Waar u ook voor kiest, het wordt een fantastische dag!

Wilt u een zakelijke limousine huren? Dat kan uiteraard ook. Of het nu voor een bedrijfsfeest is, een personeelsfeest of een afdelingsuitje, wij vervoeren uw personeel graag naar de bestemming. Uiteraard kunnen wij ook rondritten regelen met onze limousines of een pendeldienst organiseren. Heeft u een zakelijke relatie die u graag even in de watten wilt leggen? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn.

Er zijn verschillende manieren te bedenken hoe u limousine huren Oostende kunt inzetten. Ga naar onze offertepagina en geef ons uw wensen door en wij maken binnen een dag een scherp geprijsde offerte voor u op.

Limousine huren Oostende, de rit uit uw leven!!

 

Woont u net buiten Oostende? Wij verhuren ook limousines in Middelkerke, Bredene, Oudenburg, Leffinge, De Haan en Gistel. En ook in de rest van België kunt u bij ons een limousine huren. Zo zijn we regelmatig te vinden in: Luik, Brugge, Brussel, Hoogstraten, Geel, HasseltLeuven, Beerse, Herentals, Bergen, Mechelen, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Aalst, Knokke Heist, Oostende, Torhout, Tielt, TurnhoutCharleroi, Eeklo, Deinze, Zelzate, Lokeren, Aalst, Zottegem, Willebroek, Brasschaat, Kapellen, Heist op den Berg, Stekene, Beveren, Boom, St-Niklaas, Lier, Kalmthout,  Westerlo, Antwerpen, Namen, Gent, Vlaanderen, Brugge, Gent, Herselt, Mol, Balen, Arendonk, Diest, Beringen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Dilsen

 
 
 
Offerte aanvragen