Limousine Leuven!! De ultieme beleving op wielen!!

Op zoek naar de meest exclusieve limousines in de omgeving van Leuven. Bij limousine-huren.be bent u aan het juiste adres voor al het apart vervoer. Wij verzorgen voor diverse particuliere en zakelijke klanten op maat gemaakt vervoer. Door in te spelen op de vraag van de consument hebben wij een wagenpark welke tientallen diverse limousines bevatten.

limousine leuvenlimousine huren leuven

Deze website is tot stand gekomen door een collectief van een groot aantal limousine verhuur bedrijven uit de Benelux. De diverse bedrijven zijn gevestigd in verschillende steden in de Benelux. In diverse Belgische provincies zijn er verscheidene standplaatsen waar deze limousines paraat staan om van uw gelegenheid een spetterend feest te maken. Een limousine huren kan voor elk feest en ook voor elk budget. 

Limousine Leuven, het huidige aanbod

Zoals u hierboven kunt zien heeft u bij limousine huren Leuven keuze uit een zeer groot aanbod exclusieve voertuigen. Voor elke gelegenheid en elk gezelschap hebben wij een geschikt voertuig voor u klaar staan. De bovenstaande limousines zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor een witte, zwarte of roze limousine bent u hier aan het juiste adres. Bent u met een grote groep? Dan kunt u hier een grote limousine huren. We hebben een 16 persoons hummer limousine, maar ook grote limousine bussen die geschikt zijn voor groepen tot wel 50 personen!

Limousine Leuven voor diverse gelegenheden

Een beknopt overzicht van de diverse modellen die Limousine Leuven kan aanbieden voor de verhuur. Eerder is al naar voren gekomen dat diverse consumenten de limo huren voor een aantal gelegenheden. De diverse aanvragen voor het huren van een limo, zijn:

 • Galafeesten
 • My Super Sweet 16
 • Gypsy communies & Weddings
 • Verjaardagen
 • Jubilea
 • Huwelijken
 • Bedrijfspresentaties
 • Personeelsuitjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Fotoshoots
 • TV opnames
 • Beurzen
 • Open dagen
 • and many more

Een kort overzicht van de diverse gelegenheden. Je hoeft dus niet miljonair te zijn om een limousine te huren. Misschien heeft u geen idee van een passende limo bij uw gelegenheid. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een limousine. Niet enkel kunt u bij ons een limousine huren! Wij helpen ook graag bij de uitvoering en ontwikkeling van het draaiboek. Bij een evenement waar veel logistieke aspecten naar voren komen, helpen wij graag met de invulling hiervan.

Limousine Leuven, de beelden:

Wilt u meer beeldmateriaal van onze voertuigen? Geen probleem, wij verwijzen u graag naar ons fotoboek en videotheek waar u het een en ander kunt terugvinden van onze voertuigen. Of wilt u graag onze limobussen bewonderen en al de mogelijkheden die het voor uw bedrijf kan bieden? Wij nodigen u graag een keertje uit om de bussen te ontdekken onder het genot van een lekkere kop koffie.

Meer informatie Limousine Leuven

Heeft u overige vragen over onze voertuigen of aanvullende diensten? Wij verwijzen u graag door naar het contactformulier voor meer informatie. Binnen afzienbare tijd ontvangt u antwoord op al uw vragen. Natuurlijk kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het huren van een van onze voertuigen. U zult van meerdere limousine verhuur maatschappijen een offerte op maat krijgen met hun tarieven. Wilt u iemand spreken van de administratie? Pak de telefoon en druk +31 13 507 7507 en dan heeft u een medewerker van Limousine Leuven Service aan de lijn.

Limo Leuven, de specialist in klein groepsvervoer met een gouden randje! Waarschijnlijk heeft u altijd gedacht dat een limousine een onbetaalbare luxe is maar niets is minder waar. Wij bieden de beste limo’s in België en u zult verrast zijn hoe redelijk onze prijzen zijn. Bovendien krijgt u een geweldige service met privé chauffeur die tegemoet wil komen aan al uw wensen. Weet u al een bestemming voor een geweldige rit met één van onze limo’s? Of kan uw chauffeur u misschien een leuk voorstel doen?

limousine huren leuvenlimousine huren leuven

Limo Leuven, stijlvol en elegant vervoer met een bijzonder randje

Een limousine huren bij limo Leuven is altijd een succes. U kunt bij ons diverse bijzondere limo’s huren zoals een Hummer, Pink Limousine of een Chrysler. Waar u uw dag ook wilt doorbrengen, uw chauffeur brengt u graag in stijl met uw favoriete limousine. Geniet van uw dag of avond. Die zal u nog lang heugen! Of u nu vrienden of familie meeneemt of liever alleen uw partner, ook zij zullen een geweldige tijd hebben. Daar kunt u samen nog lang over napraten!

Dagje uit?

Misschien gaat u naar een speciaal diner of wilt u naar het theater of de opera en wilt u graag gebracht en opgehaald worden door een luxe auto met chauffeur. Zo heeft u geen enkele zorg omtrent parkeren met limo Leuven. Droomt u ervan stijlvol vervoerd te worden op uw verjaardag, een bijzonder feest of een jubileum? Wij maken elke gebeurtenis onvergetelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw droom limousine uit te zoeken. Ons uitgebreide wagenpark beschikt over geweldige wagens. Zo kunt u geheel Leuven verkennen in uw prachtige limo.

Limo Leuven inzetten om bezienswaardigheden of attracties te bezoeken in de buurt? Of rijdt u liever een toeristische toer door heel België? Al onze limousines zijn beschikbaar wanneer u ze nodig hebt. Onze chauffeurs brengen u graag naar Abdij van ’t Park, het Kasteel van Horst, Groot Begijnhof Leuven of Kasteel van Arenberg. Bezoekt u liever een museum? Uw chauffeur zet u graag af bij Museum Leuven, he M16 Musee of het Scouts- en Gidsenmuseum. U zult een geweldige dag beleven!

Limo huren Leuven?

Wilt u mee informatie over de prijzen en eventuele beschikbaarheid van limo Leuven? Laat ons een scherp geprijsde offerte voor u opmaken. Geef uw wensen door en u ontvangt binnen een werkdag bericht.

Ja, ik wil een limousine huren in Leuven

 

U kunt niet alleen een limousine huren in Leuven. Ook in plaatsen daaromheen komen wij u graag ophalen. Zoals bijvoorbeeld in Vaalbeek, Bierbeek, Herent, Rotselaar, Schoonaarde, Leefdaal, Neerijse en Kortrijk-Dutsel. Woont u verder buiten Leuven en wilt u een limo huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen bijvoorbeeld regelmatig het vervoer voor bruiloft in Tienen, gala's in Doornik en teamuitjes in Menen.

Grote limousine huren?

Wist u dat u hier ook een aantal unieke grote limousines kunt huren? De meeste limousines die te huur zijn in België zijn maar geschikt voor groepen tot 8 personen. Maar bij limousine-huren.be heeft u verschillende opties voor grotere groepen. Wilt u een grote limousine huren? Bekijk dan de mogelijkheden voor grote limousine huren hier.

Limo Leuven, een complete ervaring

Wilt u een complete ervaring tijdens de rit in één van zonder bijzondere voertuigen? Dan kunt u bij ons niet alleen het vervoer van A naar B in een limousine boeken, maar ook verschillende extra's om uw ervaring compleet te maken. Wilt u bijvoorbeeld kunnen genieten van een hapje en een drankje onderweg? Kies dan voor onze luxe cateringservice. Wij hebben verschillende cateringopties voor de grote en kleine trek. Bekijk de cateringlijst voor de diverse mogelijkheden. Hiernaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een hostess in te zetten voor een echte VIP ervaring. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

 

 
 
Offerte aanvragen