Volop keuze voor het huren van een limousine. U heeft binnen kort een feestje in Vlaanderen en u wil op spetterende wijze uw entree maken. Misschien kunnen wij u helpen bij uw zoektocht. Wij verhuren de meest uiteenlopende limousines voor diverse budgetten.

limousine verhuur Vlaanderenlimo vlaanderen

Het assortiment aan limousines is tot stand gekomen door de samenwerking met een groot aantal toonaangevende limousine verhuur maatschappijen. Zij hebben hun voertuigen ondergebracht in het portfolio van www.limousine-huren.be. Naast de meest exclusieve limousines bevat het wagenpark ook de 2 meest extreme en bizarre limobussen van Europa met een scala aan multimedia en entertainment.

Op de diverse standplaatsen zijn de meest uiteenlopende limousines aan het wachten totdat deze wordt gereserveerd. Het zijn niet de minste voertuigen. We spreken dan van de volgende modellen:

Aanbod limousine verhuur Vlaanderen

Deze jonge limousines en special limousines zijn met de grootste zorg uitgekozen op exclusiviteit en luxe. Natuurlijk verhuren we deze limousines allen in showroomconditie. De vraag en aanbod factor speelt natuurlijk een grote rol. Je wilt de meest exclusieve limousines van Europa verhuren, maar in de meeste gevallen is de kostprijs een belangrijke factor die meespeelt. Doordat de aangesloten bedrijven door geheel de Benelux is gevestigd, trachten we de aan -en afrijdkosten zo beperkt mogelijk te houden.

Limousine huren Vlaanderen voor diverse gelegenheden

Voor bepaalde gelegenheden is een limousine huren de oplossing om het verschil te maken. Nergens anders in Europa zul je voertuigen vinden die multifunctioneel inzetbaar zijn. Deze exclusieve limousines en limobussen worden ingezet voor de volgende gelegenheden:

Een aantal van deze te huren limousines zijn ingevoerd vanuit Amerika door diverse maatschappijen. Er is zelfs een aangesloten bedrijf waarvan de limo handmatig is vervaardigd, deels in de Verenigde Staten en deels in Nederland bij de gerenommeerde limousine bouwers. The Special Design Limousine is gebouwd op de carrosserie van een Chrysler 300C, hierop zijn een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen op toegepast. Dit resulteerde in de ultieme beleving en de meest exemplarische limousine van Europa.

De luxe eigenschappen

De diverse limousines van limousine-huren.be hebben een interieur waarvan je mond open valt, u kunt dan denken aan:

  • Krachtige audio installatie
  • Multicolor LED Verlichting met fibreglass technologie
  • Meerdere TFT beeldschermen
  • Dubbele champagnebar
  • Lichthemel
  • Klassiek, zakelijk en romantisch interieur
  • Gratis flesje bubbels
  • Mogelijkheid tot afspelen eigen muziek Bluetooth, MP3, USB, CD & DVD

Het interieur, het uiterlijk en de special effect lak van House of Colors heeft een limousine op de markt gebracht die uniek is in de wereld. Het huren van deze limousine is de verhuur van de ultieme beleving. Op het moment dat deze limousine voor komt rijden, zult u zich een beroemdheid voelen. In de Benelux vind je slechts een exemplaar van deze bijzondere special.

Wilt u meer informatie over Limousine Verhuur Vlaanderen?

Bent u overtuigd of wil u nog meer informatie over de diverse limousines die wij verhuren? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. U kunt ons ook telefonsich benaderen via 0031 13 507 7507. Of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Limousine verhuur Vlaanderen staat voor een unieke beleving.

Bij Limousine verhuur Vlaanderen bent u aan het juiste adres voor diverse gelegenheden. Wij hebben ervaring met het verzorgen van zowel particuliere als zakelijke ritten. Wij vinden het belangrijk om op de wensen van onze klanten in te spelen. Laat ons uw wensen dus vooraf weten en wij zorgen er voor dat een rit in één van onze limousines een rit is om nooit meer te vergeten. 

 

Ook buiten Vlaanderen zijn wij regelmatig actief. Een limousine huren of een luxe busje huren in Nederland? Bij Vipbus Amsterdam bent u aan het juiste adres.