Wilt u op een bijzondere wijze uw bedrijf of product promoten? Heeft u al eens gedacht aan een promotietour met een limousine of limousine bus? Dit is een unieke manier van het promoten van uw product of bedrijf die zeker zal opvallen.

promotietourpromotietour

Val op met een promotietour

Doormiddel van een promotietour met een limousine kunt u uw product of bedrijf op een bijzondere manier op de kaart zetten. Wanneer er een limousine voorbij rijdt wordt er de aandacht getrokken van veel mensen, zeker wanneer er een opvallende reclame uiting op de limousine te zien is. Dus wilt u indruk maken? Start dan een promotietour met een limousine van limousine-huren.be!

Promotietour organiseren?

Wilt u een promotietour organiseren met een limousine en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf graag! Bent u benieuwd naar de tarieven en beschikbaarheid? Dan kunt u het beste het online offerteformulier invullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Mogelijk binnen gehele Benelux!

Wij zijn actief door heel Nederland en België en Nederland waardoor u een promotietour kunt organiseren met één van onze limousines door heel België en Nederland. Het maakt dus niet uit in welke plaats u uw product of bedrijf wilt promoten met een limousine, bij limousine-huren.be is het allemaal mogelijk! Dus wilt u in Antwerpen, Brugge, Brussel, Leuven of Blankenberge een promotietour organiseren? Dat kan! Neem contact met ons op en wij bespreken graag samen met u hoe wij samen de promotietour gaan vormgeven!

Diverse modellen

Bij limousine-huren.be heeft u de keuze uit diverse modellen limousines waarmee u een promotietour kunt uitvoeren. Op deze manier kunt u een voertuig bij ons uit kiezen die het beste past bij uw product of bedrijf. Het is niet alleen mogelijk om limousines te huren bij limousine-huren.be. Uw bedrijf zal nog meer aandacht trekken wanneer u onze limousinebus inzet tijdens de promotietour! Deze grote limousinebus zal zeker opvallen wanneer hij bestickerd is met uw reclame! Wilt u liever geen grote limousine huren? Ook onze normale limousines zijn inzetbaar als promotiemiddel!