Theater op wielen

Baarle-Nassau, 17 maart 2013

Voor een Belgische opdrachtgever hebben wij een theatertour verreden door België en Nederland. Voor de opening van een nieuw Theatercomplex heeft de bus diverse grote steden aangedaan.

Bestickerde bus
In samenwerking met onze grafische ontwerper is er een ontwerp gemaakt ter belettering van onze vipbus. De touringcar werd volledig voorzien van folie en belettering. Dit karwei werd gerealiseerd in slechts 1 dag. 2 man sterk heeft deze klus geklaard.

The Experience VIP Theatre
Voor dit project is een offerte uitgebracht voor beide bussen, maar uiteindelijk is gekozen voor The Experience. De keuze voor deze partybus was niet moeilijk. Door de vele multimediale mogelijkheden kon deze vipbus een beleving op wielen overbrengen. Bijvoorbeeld 9000 Watt PA muziekinstallatie, Vlammenwerpers op het dak, rookmachines, rookstoten naar buiten, lasershows and many more.

Het doel
Het doel van het huren van deze multimediale bus was het bekendmaken van de opening van een theatercomplex in Brussel. Samen met het management en een groot aantal medewerkers welke zich heeft ingezet bij de realisatie van dit nieuwe complex. Diverse grote steden zoals Hasselt, Antwerpen, Leuven, Luik en nog een viertal grote steden werden aangedaan door het bezoek van deze theaterbus. Op de Grote Pleinen in deze steden werden de consumenten uitgenodigd om een kijkje in de bus te nemen. De diverse presentaties kwamen tot hun recht door de videoprojectietunnel.

Er werd een 3D animatiefilm afgespeeld op een veertal schermen welke rondom de stoelopstelling was gebouwd. Door deze nieuwe manier van presenteren is de boodschap van de opdrachtgever overgebracht op de consument.

In een tijdsbestek van 5 opeenvolgende dagen zijn er diverse steden op de hoogte gebracht van het nieuwe theatercomplex waar veel optredens zullen plaatsvinden en de mensen weer zullen beleven wat het theater kan brengen.

De samenwerking met limousine-huren.be heeft geresulteerd in een succes voor beide kanten. In de toekomst zullen nog vele projecten volgen van dergelijk niveau.

by Edwin Leuris