Wilt u graag gebruik maken van een volgwagen tijdens uw bruiloft? Dan heeft limousine-huren.be diverse opties voor u! Bij ons kunt u niet alleen diverse limousines inhuren om in te zetten als volgwagen tijdens de meest bijzondere dag van uw leven. Wij hebben namelijk ook diverse andere voertuigen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze limousinebus? In deze limousine kunt u een groot aantal gasten vervoeren (35 tot 50 personen)! Benieuwd naar al onze voertuigen? Neem dan een kijkje in ons wagenpark!

Volgwagen bruiloft

Wilt u de meest bijzondere dag van uw leven nog specialer maken? Met een volgwagen van limousine-huren.be maakt u uw bruiloft nóg onvergetelijker! U heeft bij ons de keuze uit diverse uiteenlopende modellen, er is dus altijd wel een volkswagen die past bij uw bruiloft! Al onze voertuigen zijn bijzonder en in zeer goede staat, waardoor uw gasten hun ogen uit zullen kijken!

Limobus als volgwagen bruiloft

Wanneer u (een groot gedeelte) van al uw gasten tegelijk wilt vervoer tijdens uw bruiloft is een limousinebus misschien wel wat voor u! Onze limousinebussen zijn luxe touringcars met unieke facilitieten. De inrichting van een limousine bus is vergelijkbaar met dat van een 'normale' limousine. U zit in de limousinebus in een ronde waardoor het een intieme rit zal worden samen met uw gasten!