Volgwagen bruiloft - Limousine-Limo

Wilt u graag gebruik maken van een volgwagen tijdens uw bruiloft? Dan heeft limousine-huren.be diverse opties voor u! Bij ons kunt u niet alleen diverse limousines in huren om in te zetten als volgwagen tijdens de meest bijzondere dag van uw leven. Wij hebben namelijk ook diverse andere voertuigen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze limousinebus? In deze limousine kunt u een groot aantal gasten vervoeren (35 tot 50 personen)! Benieuwd naar al onze voertuigen? Neem dan een kijkje in ons wagenpark!

Volgwagen bruiloft

Wilt u de meest bijzondere dag van uw leven nog specialer maken? Met een volgwagen van limousine-huren.be maakt u uw bruiloft nóg onvergetelijker! U heeft bij ons de keuze uit diverse uiteenlopende modellen, er is dus altijd wel een volkswagen die past bij uw bruiloft! Al onze voertuigen zijn bijzonder en in zeer goede staat, waardoor uw gasten hun ogen uit zullen kijken!

Mogelijk door gehele Benelux

Het maakt niet uit in welke plaats uw bruiloft plaatsvindt, limousine-huren.be verzorgd graag het vervoer op deze bijzondere dag! Wij hebben al regelmatig volgwagens verhuurd voor bruiloften in onder andere Menen, Beringen, turnhout, Vilvoorde, Roeselare, Antwerpen, Geraardsbergen, Hasselt en Lommel. Maar ook in andere plaatsen binnen Nederland en België is het mogelijk om één van onze voertuigen in te zetten als volgwagen. Dus zoekt u nog vervoer voor deze speciale dag? Wij maken de dag graag compleet!

Limobus als volgwagen bruiloft

Wanneer u (een groot gedeelte) van al uw gasten tegelijk wilt vervoer tijdens uw bruiloft is een limousinebus misschien wel wat voor u! Onze limousinebussen zijn luxe touringcars met unieke facilitieten. De inrichting van een limousine bus is vergelijkbaar met dat van een 'normale' limousine. U zit in de limousinebus in een ronde waardoor het een intieme rit zal worden samen met uw gasten! Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de diverse unieke faciliteiten van onze trouwbussen:

  • Totale rondzit voor een intieme sfeer
  • Modern multimedia systeem
  • Diverse beeldschermen
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Multicolor lichtshow
  • Mogelijkheid tot belettering van buitenzijde
  • Draadloos internet
  • Goed gevulde koelkast

Zoals u ziet beschikt een trouwbus over de bijzondere eigenschappen om het vervoer voor uw bruiloft compleet te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om herinneringen van jullie samen op te halen door foto's en filmpjes te laten zien op de diverse beeldschermen. Daarnaast is het ook mogelijk om de bus om te laten bouwen tot een discotheek op wielen, zodat u een echt feest kunt bouwen op de weg. Doordat de trouwbus volledig naar wens is aan te passen, sluit de bus altijd aan op uw bruiloft. Uw dag is compleet met trouwvervoer op maat! 

Volgwagen bruiloft huren?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze volgwagens voor uw bruiloft? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Weet u al welke volgwagen u het liefste wil huren voor uw bruiloft en staat de datum van uw bruiloft al vast? Vraag dan een offerte aan door het offerteformulier in te vullen op onze website zodat wij de beschikbaarheid voor u kunnen controleren en offerte voor u op maat kunnen maken!

Bent u op zoek naar een volgwagen voor tijdens een bruiloft? Dan bent u bij Limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij verhuren onze volgwagens namelijk bij bruiloften door heel België. Om deze reden hebben wij met onze voertuigen al bruiloften mogen bezoeken in:

Brussel, Hoogstraten, Beerse, Herentals, Westerlo,Aalst, Knokke Heist, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Oostende, Turnhout, Herselt, Mol, Balen, Arendonk, Diest, Beringen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Dilsen, Geel, Hasselt, Tielt, Eeklo, AntwerpenBrugge, Gent, Charleroi, Leuven, Luik, Brugge, Bergen, Mechelen, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Deinze, Zelzate, Lokeren, Aalst, Zottegem, Willebroek, Namen, Gent, Vlaanderen,Stekene, Beveren, Boom, St-Niklaas, Lier, Brasschaat, Kapellen, Heist op den Berg & Kalmthout

Offerte aanvragen