Wilt u een limousine huren in Aalst voor een huwelijk, een andere bijzonder moment of om zakelijke relaties mee te laten vervoeren? limousine-huren.be verhuurt fantastische limousines tegen een betaalbare prijs. Wij bezitten het grootste wagenpark van Europa en daardoor kunt u altijd een limo huren die volledig bij de gelegenheid past. Onze privé chauffeurs vervoeren u graag naar uw bestemming en verzorgen luxueus vervoer op maat. Zo zult een fantastische dag kunnen regelen voor vrienden, familie of zakenrelaties.

Limo Aalst, de ultieme rit!!

Is één van uw kinderen binnenkort jarig en wilt u voor hem of haar een leuk kinderfeest organiseren? Laat dan een Pink limo of een Hummer limousine voorrijden die de jarige langs alle vriendjes brengt en ook hen meeneemt voor een bijzondere rit in de buurt van Aalst. Worden ze alleen rondgereden om te genieten van de mooie wagen en al het bekijks? Of laat u hen afzetten bij een zwembad, bowlingbaan, kinderparadijs of bioscoop? Waar u ook voor kiest, de kinderen zullen een geweldige dag beleven die hen hun hele leven lang bijblijft. Zo’n leuk feest krijgt niet ieder kind!

Verwacht u binnenkort bezoek uit het buitenland van een zakenrelatie of business partner? Laat die dan ophalen vanaf de luchthaven en naar Aalst brengen met een luxe limo. Laat uw gast iets van de omgeving zien of bied een toer aan langs alle bezienswaardigheden in de buurt. Is uw gast gearriveerd in Aalst? Misschien wil hij of zij dan wel even stoppen bij ’t Gasthuys of het Geboortehuis van Adolf Daens. Tenslotte zijn deze bijzondere attracties ook in het buitenland bekend! Wilt u een rondrit in de omgeving organiseren en uw gast laten genieten van de mooie natuur rondom Aalst? Uiteraard kan dat ook!

Wilt u graag uw geliefde verrassen voor een romantische avond, samen in een gehuurde limousine? Aalst is dan een geweldige plek om een mooie rondtocht te maken of een bezoek te brengen aan een concert of het theater. Stopt u liever niet en rijdt u graag een avond rond in de luxe limo? Dat snappen wij uiteraard ook. Mocht u later nog vrienden willen ophalen voor een leuke bartocht dan zullen die blij verrast zijn. Zo’n fantastische avond in een stijlvolle limo is tenslotte niet voor iedereen weggelegd!

Limousine huren Aalst?

Meer weten over limo Aalst? Wij brengen graag een scherp geprijsde offerte uit. Laat ons uw wensen en ideeën weten en binnen een werkdag ontvangt u ons voorstel. Heeft u andere vragen dan over de tarieven of beschikbaarheid? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag en verzorgen graag een ultieme rit in een limousine voor u!

Limo Aalst, de beleving op wielen

 

Actief in de gehele Benelux!

Woont u niet in Aalst maar vlak daarbuiten? Ook dan kunt u bij ons een limo huren. In Dendermonde bijvoorbeeld, Lebbeke, Wetteren, Denderleeuw, Merchtem of Ninove. Komt u niet uit de buurt van Aalst? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn namelijk actief door heel België en Nederland. Dus wilt u bijvoorbeeld opgehaald worden in Antwerpen, BrusselLommel of Geraardsbergen? Neem gerust contact met ons op!

Diverse modellen

Wist u dat u limousine-huren.be niet alleen de standaard limousines tot 8 personen kunt huren, maar ook diverse andere bijzondere modellen limousines. Bent u bijvoorbeeld met een grotere groep? Dan kunt u bij ons verschillende grote limousines huren. Zo kunt u bijvoorbeeld een 16 persoons hummer limousine huren of een limousinebus. Bekijk de diverse mogelijkheden in ons wagenpark.