“Limousine huren in Brugge, KLIK voor een vrijblijvende offerte!”

limousine verhuur Brugge

Limousine  Brugge is onderdeel van limousine-huren.be. Een website waar verschillende grote limousine verhuur bedrijven uit de Benelux zijn aangesloten. U vult een offerte in voor de huur van een limousine en wij zullen uw offerte aanvraag doorsturen aan alle aangesloten bedrijven. Het kan voorkomen dat u een op maat gemaakt antwoord ontvangt van meerdere limousine aanbieders.

U kunt zelf bepalen wat voor model limousine u wil huren. Om u een kort overzicht te geven van een aantal limo’s die veelvuldig worden gehuurd bij limousine-huren.be

Aanbod van limousine verhuur Brugge

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse limousines. In de Benelux zijn bovenstaande limousines te huur voor diverse gezelschappen. Er is bijvoorbeeld een Hummer Limo te huur tot maximaal 16 personen. Of wat dacht u van een limousine in de mooie kleur roze (Proud to be Fout). U kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Het zijn de meest exclusieve voertuigen die in geheel Europa zult vinden.

The Special Design Limousine

The Special Design Limousine is de meest exclusieve en zeldzame limousine die je bij limousine-huren.be kunt huren. Deze limousine is eigendom van ABC Specials BV (= tevens beheerder website) en is voor de fabricage verscheept naar Amerika bij een van de bekendste limousinebouwers van Amerika. Bij dit bedrijf is het exterieur vooral onder handen genomen. Er is op het basismodel een aantal originele Rolls Royce onderdelen toegevoegd om deze exclusiviteit te garanderen en te bieden aan de consument. Het interieur van de diverse limousines hebben verschillende interieur kenmerken:

  • Krachtige audio installatieverhuur limousines brugge
  • Moderne Multimedia installatie
  • Sterrenhemel
  • Romantisch interieur
  • Multicolor LED verlichting
  • Meerdere LCD monitoren
  • Luxe champagnebar
  • Lederen interieur
  • soms een gratis flesje bubbels

Het interieur, exterieur en de verbluffende modellen die je bij limousine-huren.be kunt huren, staan garant voor de ultieme beleving. Op het moment dat een limousine van ons komt voorrijden, zal iedereen denken dat The Rolling Stones een bezoekje brengen aan de buurt.

Meer informatie over limousine verhuur Brugge

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u graag naar het contactformulier dat u via deze link kunt invullen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers op +31 13 507 7507. Voor een vrijblijvende offerte verwijzen wij u graag naar het offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen 1 werkdag een op maat gemaakt antwoord.