Baarle-Hertog, 2 maart 2015

Voor een item van Studio Brussel waarvoor een voertuig ter beschikking wordt gesteld, is gekozen voor onze limobus The Reference VIP Lounge. Door de klant is hiervoor gekozen door de mogelijkheden welke deze special de klant te bieden heeft.

De bedoeling van dit item was het ophalen van een vijftal trouwe luisteraars met een bijzonder voertuig en deze te brengen naar een geheime locatie waar Daan (Belgische artiest) een intiem concert zal geven voor deze beperkte groep personen. Bij het voorrijden van The Reference werden de luisteraars verwelkomt met een glaasje cava of sinaasappelsap. In de vipbus werd een klein en bescheiden feestje georganiseerd. Dit tot tevredenheid van de reizigers.

Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van deze bijzondere dag. Alles was aanwezig voor een onvergetelijke avond.

limousinebus huren Brussel

Very impertant peepshow limousinebus

Peepshow limousinebus

Grootste aanbod van België!

Heeft u binnenkort een evenement waarvoor u nog bijzonder vervoer zoekt en wilt u daarvoor bijvoorbeeld een limousine huren? Dan zit u hier goed! Bij ons kunt u diverse modellen limousines huren, maar ook vele andere soorten exclusieve voertuigen. Wilt u bijvoorbeeld een grote limousine huren? Dan hebben wij dé unieke oplossing voor u! U kunt hier namelijk een 16 persoons Hummer limousine huren, daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een limobus! Wij hebben een limobus beschikbaar die geschikt is voor groepen tot 35 personen en een limobus die geschikt is voor groepen tot 50 personen!

Limousine huren?

Weet u welk voertuig u bij ons wilt huren en bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven? Dan kunt u het beste het offerteformulier invullen op de website. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. En wie weet gaat u binnenkort een limousine huren in Brussel of omstreken!