Hummer limousine huren

Zou een hummer limo huren voor u een droom zijn die uitkomt? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Wij hebben verschillende Hummer limousines in ons wagenpark op genomen, voor ieder wat wils! Dit bijzonder voertuig kunt u huren voor diverse soorten gelegenheden. Meer weten over een Hummer limousine huren? Lees dan hieronder verder..

Hummer Limo op locatie

Hummer limo, een opvallende verschijning

Waarschijnlijk heeft u wel eens een Hummer limousine gezien op televisie of u heeft misschien de paarse Hummer limo van radio 538 zien rijden? De Hummer limousine is de meest imposante en brute verlengde limousine van Europa. Op het moment dat deze voor komt rijden zult u versteld staan! Iedereen zal omkijken en wanneer u ingestapt bent zult u zich als een echte ster voelen.

Keuze uit diverse modellen Hummer Limo's

Diverse soorten gelegenheden en evenementen vragen om geschikt vervoer. Om deze reden hebben wij diverse soorten limousines voor u klaar staan, ook de hummer limo kunt u bij ons huren in verschillende bijzondere uivoeringen. Onze partners beschikken onder andere over de volgende uitvoeringen.

Wilt u één van deze LIMO modellen huren? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen

Witte Hummer limousine

Aantal personen: 14
Prijs: € 350,00 (indicatief)
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

Zwarte Hummer limousine

Aantal personen: 12
Prijs: € 350,00 (indicatief) 
Lengte: 9,00 meter
Kleur: ⚫ Zwart

Lees meer Offerte aanvragen

Nardo Grey Hummer Limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 350,00 (indicatief) 
Lengte: 10,50 meter
Kleur: ⚫ Nardo Grey

Lees meer Offerte aanvragen

16 persoons Hummer limousine

Aantal personen: 16
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

Roze Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: 🌸 Roze

Lees meer Offerte aanvragen

Gele Hummer limousine huren

Aantal personen: 8
Prijs: € 750,00 (indicatief) 
Lengte: 10,5 meter
Kleur: 🟡 Geel

Lees meer Offerte aanvragen

Witte rouw Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 850,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Lees meer Offerte aanvragen

Zwarte rouw Hummer limousine

Aantal personen: 8
Prijs: € 850,00 (indicatief) 
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚫ Zwart

Lees meer Offerte aanvragen

De eigenschappen van onze Hummer limousines

Niet enkel het design heeft verbluffende eigenschappen, maar neem een kijkje in het interieur van dit slagschip. U zult dan het volgende ontdekken:

 • Lederen interieur
 • Luxe champagnebar
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • multimedia installatie
 • meerdere LCD monitoren
 • Romantisch interieur
 • Lichthemel
 • Indrukwekkende verschijning
 • and many more

Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke deze fantastische limousines te bieden hebben. U bent verzekerd van een ultieme beleving op het moment dat u binnenstapt. Een Hummer limousine huren is geen vervelende opgave, maar een uitdaging en de sensatie op wielen.

Bent u bezig met het organiseren van bijvoorbeeld een bruiloft, vrijgezellenfeest of personeelsfeest en bent u daarvoor nog op zoek naar bijzonder vervoer? Dan is een Hummer limousine van limousine-huren.be misschien hét voertuig waarnaar u naar op zoek was. Wij hebben verschillende modellen en kleuren Hummer limousines voor u klaar staan. Deze voertuigen bieden diverse mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de grenzeloze mogelijkheden van een hummer limousine huren bij ons bedrijf!

Een ultiem feest op wielen in een Hummer limousine!

Wanneer u kiest voor het huren van een Hummer limousine bent u verzekerd van een ultieme ervaring. Aan boord van onze Hummer limousines is alles aanwezig voor een bijzonder feest op wielen. Door het grote aanbod van multimedia en entertainment aan boord zult u samen met uw vrienden, familie of collega's een onvergetelijke rit maken. De mogelijkheden van een Hummer limousine zijn eindeloos. Aarzel dus niet en boek bij ons een Hummer limousine voor het feest wat u aan het organiseren bent. Wij doen er graag alles aan om jullie dag helemaal compleet te maken door feestvervoer van het hoogste niveau aan te bieden!

Hummer limousine verhuur en meer..

Wij staan graag voor u klaar voor het verzorgen van bijzonder vervoer op maat. Om deze reden hebben wij diverse unieke voertuigen toegevoegd aan ons wagenpark. Wanneer u op deze pagina bent beland heeft u waarschijnlijk interesse in het huren van een Hummer limousine, maar u kunt bij ons ook diverse andere speciale voertuigen huren. Naast Hummer limousines verhuren wij namelijk ook:

Hummer limousine huren, de mogelijkheden:

Door de unieke eigenschappen van onze Hummer limousines zijn deze inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Een Hummer limousine wordt over het algemeen verhuurd voor feestelijke gelegenheden, maar ook voor bijvoorbeeld zakelijke gelegenheden zijn onze Hummer limousines inzetbaar. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden en doeleinden waarvoor onze Hummer limousines regelmatig worden verhuurd:

 • Festivals
 • Personeelsfeesten
 • Bedrijfsuitjes
 • Bruiloften
 • Vrijgezellenfeesten
 • Promotietours
 • Product- of bedrijfspresentaties
 • Bedrijfsbezoeken
 • Kampioenschappen
 • Artiestenvervoer
 • En nog veel meer..

Rouw Hummer limousine, voor een bijzonder afscheid

Wij staan niet alleen voor u klaar bij vrolijke gelegenheden. Ook bij verdrietige gebeurtenissen, zoals een uitvaart, zijn wij u graag van dienst. Diverse voertuigen binnen ons wagenpark zijn geschikt als volgwagen tijdens een uitvaart. Hiernaast hebben wij ook een Hummer limousine voor u klaarstaan welke omgebouwd kan worden tot rouwlimousine. In deze rouwhummer is plaats voor de kist en acht nabestaanden. Op deze manier kunt u in besloten kring de overledene op bijzondere wijze met een Hummer limousine naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. 

Hummer limousine, beschikbaar in het hele land!

Wilt u een Hummer limousine huren voor een speciale gelegenheid? Wij werken samen met diverse limousine verhuur maatschappijen binnen het gehele land. Doordat de Hummer limo's op deze manier verspreid gestald staan over het gehele land kunnen wij de ritten zodanig plannen dat er maar weinig lege kilometers met de Hummer limousines gereden zullen worden. Hierdoor kunnen wij onze voertuigen tegen de scherpste prijzen verhuren. Het maakt dus niet uit of u in stijl opgehaald wilt worden Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge of Leuven. Limousine-huren.be staat graag voor u klaar!

Hummer limousine huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een Hummer limousine? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste het offerte formulier op onze website invullen. Op deze manier ontvangen onze medewerkers alle gegevens die zij nodig hebben om een offerte op maat te maken. Voor overige vragen kunt u ook contact met ons opnemen, dit kan middels het contactformulier of via de telefoon.

Hummer limo huren?

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse voertuigen welke wij verhuren aan de diverse consumenten? Vul dan het contactformulier in voor al uw vragen. Een van onze medewerkers zal u vragen beantwoorden en u een antwoord toesturen. Wilt u meer informatie over de diverse tarieven en beschikbaarheid van een van onze special limousines? Vul dan het geheel vrijblijvende offerteformulier in. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

16 persoons Hummer limousine huren?

Op zoek naar een 16-persoons Hummer limo? Bij limousine-huren.be zijn slechts een aantal bedrijven aangesloten die beschikken over een Hummer met deze capaciteit. De prijs van een hummer limo hangt af van verschillende factoren. Hiervoor verwijzen wij u graag naar het offerteformulier, voor overige vragen verwijzen wij u naar het contactformulier, hier kunt u al uw vragen invullen. Wij streven ernaar om binnnen 1 werkdag uw vragen te beantwoorden.

De Hummer Limousines die wij verhuren, zijn verspreid over de gehele Benelux. Er zijn bedrijven in de omgeving van BrusselAntwerpenKnokkeHasselt en nog een aantal kleinere plaatsen.

Grote limousine huren

Is onze Hummer limousine voor 16 personen niet groot genoeg voor uw gezelschap? Dan is het misschien een idee om onze bijzondere limobus te huren. Wij hebben een limousine bus die geschikt is voor groepen tot 35 personen en een limousine bus voor groepen te 50 personen! Op deze manier kunt u samen met het gehele gezelschap een feestje bouwen op de weg! Een rit om nooit meer te vergeten. Bekijk de mogelijkheden van onze limobussen hier!

Hummer limo huren als rouwauto

Is een dierbare van u overleden en zoekt u nog rouwvervoer voor een bijzonder afscheid? Dan hebben wij misschien wel een bijzondere optie voor u. Wij hebben namelijk een Hummer rouwauto voor u beschikbaar. Deze Hummer limousine Rouwauto biedt plaats aan de kist van de overledene en nog acht andere personen. Op deze manier kunt u samen met een gezelschap de overledene naar zijn of haar laaste rustplaats brengen. Tijdens de rit kunnen jullie op een bijzondere manier afscheid nemen en samen herinneringen op halen. Wilt u gebruik maken van onze hummer rouwauto of één van onze andere rouwvoertuigen? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken hoe wij het rouwvervoer kunnen gaan verzorgen.

Eén van de overige exclusieve voertuigen huren?

Zijn de bovenstaande voertuigen toch niet precies wat u zoekt? Neem dan een kijkje in ons wagenpark. Hier vindt u het grootste aanbod van exclusieve voertuigen van België! Op deze manier kunt u hier altijd een limo huren die past bij de gelegenheid! Wilt u graag advies over welk voertuig u het beste kunt huren? Neem dan contact met ons op. 

“Ga naar SUV Limousines

Bent u op zoek naar een Hummerlimo verhuur? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijke diverse Hummer Limousines huren. Limousine-huren.be staat voor u klaar om u een bijzondere beleving in een Hummerlimo te bezorgen!

Ruim aanbod Hummerlimo verhuur

Bij Limousine-huren.be heeft u de keuze uit een ruim aanbod van Hummerlimousines. Maar ook voor diverse andere soorten limousines bent u hier aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende maatschappijen die allemaal verschillende limousines verhuren. Door deze samenwerkingen kunnen wij u altijd een limousine aanbieden die voldoet aan uw wensen. Hierdoor is limousine-huren.be dé maatschappij die u zoekt. Wij verhuren namelijk niet alleen Hummerlimousines maar ook diverse andere limousines, sportwagens, limousinebussen en diverse andere voertuigen. Voor bijzonder vervoer bent u bij deze Hummerlimo verhuur aan het juiste adres!

Hummerlimo verhuur met landelijke dekking

Doordat wij met diverse andere limousine verhuur bedrijven samenwerken kunnen wij een landelijke dekking bieden. Hierdoor is er altijd een bijzonder voertuig bij u in de buurt en kunt u bij ons bijvoorbeeld een Hummerlimousine huren tegen de scherpste prijs. Door de landelijke dekking van Hummer Limousines kunnen wij het aantal ''lege'' kilometers namelijk beperken, wat de kosten bespaard. Wij verzekeren u dat wij een Hummerlimo verhuur zijn van het hoogste niveau, waar service voorop staat!

Hummerlimo verhuur voor iedere gelegenheid!

Het maakt niet uit voor wat voor soort gelegenheid u een hummerlimo verhuur zoekt. Wij hebben altijd een Hummerlimo (of ander voertuig) beschikbaar die bij uw evenement past. U kunt bijvoorbeeld een limousine huren voor de volgende gelegenheden:

Hummerlimo huren?

Zijn wij de Hummerlimo verhuur die u zoekt? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen voor de tarieven en beschikbaarheid. Wilt u meer weten over deze Hummerlimo verhuur? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt na het invullen van één van deze formulieren binnen afzienbare tijd een reactie van ons verwachten!

Wilt u toch liever geen Hummerlimo huren, maar bent u wel op zoek naar bijzonder vervoer voor een speciale gelegenheid? Ook dan zit u bij limousine-huren.be goed! Wij verhuren naast de hummerlimo's namelijk ook diverse andere exclusieve voertuigen. Is een Hummerlimo bijvoorbeeld niet groot genoeg voor uw gezelschap? U kunt hier een grotere limo huren, namelijk een limousinebus! Hoeft het niet zo groot te zijn? Ook dan hebben wij voertuigen beschikbaar die aan uw wensen zullen voldoen.

Een speciale gelegenheid? Limousine-huren.be maakt het compleet!

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u daarvoor een hummerlimousine huren? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! U kunt hier namelijk verschillende bijzondere hummer limo's huren. Doordat wij verschillende modellen beschikbaar hebben is er altijd eeen hummerlimousine beschikbaar die past bij uw gelegenheid en gezelschap.

Diverse modellen hummerlimousines

In ons wagenpark hebben wij verschillende modellen hummerlimousines beschikbaar. We hebben hummerlimousines die geschikt zijn voor 8 personen, maar ook hummer limo's die beschikbaar zijn voor groepen tot 16 personen! De verschillende modellen Hummerlimousines waarover wij beschikken in ons wagenpark kunt u hier bekijken. We hebben verschillende kleuren beschikbaar dus wilt u bijvoorbeeld een roze hummerlimousine huren of wilt u toch liever een zwarte Hummer limousine huren? Bij limousine-huren.be kan het allemaal!

Hummerlimousine huren met diverse mogelijkheden

Wilt u de rit in een Hummer limo nóg specialer maken? Dan kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van één van onze vele extra's. Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten of drinken tijdens de rit? Dan kunt u gebruik maken van onze luxe cateringservice. Op onze cateringlijst vindt u de mogelijkheden. Van een kleine snack tot een uitgebreide maaltijd, het kan allemaal! Wilt u gebruik maken van onze cateringservice? Geef dit dan optijd bij ons aan! Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een hostess in te zetten tijdens de rit! Op deze manier is het huren van een hummerlimousine bij limousine-huren.be altijd een bijzondere ervaring!

Hummerlimousine huren?

wilt u een Hummer limo huren? Dan kunt u het beste het online offerteformulier in vullen. Op deze manier kunnen wij veelal binnen enkele werkdagen een offerte op maat maken. Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Roze Hummer limousine huren?

Wilt u het liefste een roze Hummer limousine huren? Ook dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk ook verschillende roze hummer limousines tegen de scherpste prijs! Naast de roze Hummer limousines, kunt u bij ons ook andere soorten roze limousines huren. Neem contact met ons op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Hummer limousine huren voor diverse gelegenheden

Bij ons kunt u een hummer limousine huren voor diverse gelegenheden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met diverse soorten gelegenheden. Van bruiloft tot Gala, van bedrijfsuitje tot promotietour. Wij weten precies op welke manier wij onze voertuigen het beste kunnen inzetten bij elke gelegenheid. Onze chauffeurs hebben ook ervaring met diverse soorten evenementen waardoor zij ook goed kunnen in spelen op informele en formele gelegenheden. Laat ons weten voor wat voor soort gelegenheid u een Hummer limousine wilt huren en wij zorgen dat u een rit zult beleven die u en uw gezelschap nooit zal vergeten.

Limousine huren voor grote groepen

Onze hummer limousines zijn geschikt voor groepen tot 16 personen. Is jullie groep groter en willen jullie de groep liever niet verdelen over twee limousines? Dan heeft limousine-huren.be een unieke oplossing voor u beschikbaar! Hier kunt u namelijk ook kiezen uit twee limousine bussen. Een limobus beschikt over dezelfde faciliteiten als een normale limousine, maar biedt ruimte aan 35 of 50 personen! Op deze manier kunt u met de gehele groep in één voertuig een feestje bouwen. De limobussen beschikken over diverse unieke eigenschappen, zoals een lichtshow, een professionele geluidsinstallatie, vlammenwerpers, LCD schermen en nog veel meer! Hierdoor is de limousinebus met één druk op een knop om te toveren tot een discotheek op wielen, een karaokebus of partybus

Hummer limousine huren?

Heeft u interesse in het huren van een hummerlimousine of limobus? Dan kunt u het beste het online offerteformulier invullen op de website. Wanneer wij de juiste gegevens van u hebben ontvangen kunnen wij voor u aan de slag om een offerte voor u op maat te maken. Wij verhuren onze limobussen tegen de scherpste prijs! Voor vragen kunt over onze limousine bussen of één van onze andere exclusieve voertuigen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid waarvoor u nog bijzonder vervoer zoekt? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Hier kunt u diverse bijzondere voertuigen huren, van sportwagens tot limousinebussen. Wilt u het liefst een Hummer limousine huren? Lees dan hier meer over de Huur Hummerlimo!

Huur Hummerlimo voor diverse gelegenheden.

Huur Hummerlimo biedt vele mogelijkheden voor bijzondere gelegenheden. Bij limousine-huren.be kunt u namelijk Hummer limousines huren voor diverse soorten gelegenheden. U kunt bijvoorbeeld een hummer limo huren voor een bruiloft, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met diverse soorten events. Hierdoor weten onze chauffeurs perfect hoe zij bijvoorbeeld een hummerlimo het beste kunnen inzetten bij een bepaalde gelegenheid! Wanneer u voor limousine van limousine-huren.be kiest zult u dus altijd een limousine treffen die aansluit bij uw event!

Limo huren?

Wilt u meer informatie over de diverse voertuigen waaronder de hummerlimo's en aanvullende services die wij verlenen? Vul dan snel het informatieformulier in. We streven ernaar om uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden. U kunt voor al uw vragen ook bellen naar het nummer wat op het contactformulier staat vermeld! Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen. U ontvangt veelal binnen een paar werkdagen een op maat gemaakte offerte voor apart vervoer op maat.

Heeft u binnenkort een bijzonder verjaardag te vieren, een bruiloft of vrijgezellenfeest? Wilt u daarvoor bijzonder vervoer huren? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. U kunt hier diverse soorten exclusieve voertuigen huren, waaronder bijvoorbeeld een Hummer limousine in diverse kleuren. Dus zoekt u bijvoorbeeld een roze hummer limousine voor het gala van uw dochter? Zoek dan niet verder!

Roze hummer limousine huren en meer....

Hier kunt u limousines huren in diverse soorten en maten. Hierdoor is er altijd een limousine beschikbaar die past bij uw event. Wilt u een sotere zwarte hummer limousine huren voor een vrijgezellenfeest of wilt u liever een roze limousine huren voor een babyshower? Bij limousine-huren.be is het allemaal mogelijk! Wij hebben modellen beschikbaar voor groepen tot 8 personen, maar ook tot 16 personen. 

Naast de diverse hummer limousines kunt u bij ons ook terecht voor het huren van diverse andere exclusieve voertuigen. Voor bijzonder vervoer op maat bent u hier aan het juiste adres. Bent u bijvoorbeeld met een gezelschap dat groter is dan 16 personen? Dan bieden de meeste limousine verhuur maatschappijen geen andere oplossing dan het huren van meerdere limousines. Limousine-huren.be heeft wel een unieke oplossing voor grotere groepen, namelijk een limobus

Limousine grotere groepen

De limobus van limousine-huren.be is dé oplossing voor grotere groepen. Het is een uniek concept binnen europa. Een limobus is niet zomaar een luxe touringcar, het is een bus met een interieur dat vergelijkbaar is met een limousine. Zo zit in deze bijvoorbeeld in een ronde, wat bedraagd aan een intieme sfeer. Verder beschikt de bus over onder andere een lichtshow, een multimediasysteem en een proffesioneel geluidssysteem. Een rit in een limousine bus zal een ultieme beleving zijn voor al de inzittenden die u niet snel zult vergeten! 

Wilt u meer weten over een grote limousine huren? Neem dan hier een kijkje, hier vindt u meer informatie over onze limousines die geschikt zijn voor grotere groepen.

Onze Hummer limo's zijn te huur in heel Nederland en België. Zo heeft u een van onze opvallende voertuigen misschien kunnen zien rijden in: Leuven, Aalst, Hasselt, Turnhout, Mechelen, Genk, Brussel, Sint Niklaas, Gent, Brugge of Antwerpen.

Hummer limousine huren?

Wilt u een hummer limousine huren of toch liever één van onze andere voertuigen? Dan verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Wanneer u dit formulier helemaal invult en naar ons verstuurt kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Deze offerte kunt u veelal binnen enkele werkdagen verwachten. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Heeft u binnenkort een gala, gaat u een huwelijksaanzoek doen of organiseert u een personeelsfeest en zoekt u daar nog bijzonder vervoer voor? Bij limousine-huren.be kunt u een Hummer limo huren en diverse andere exclusieve voertuigen. Bent u specifiek op zoek naar een Hummer limo om te huren? Limousine-huren.be heeft het grootste aanbod limousines van België en Nederland, er is dus altijd een voertuig bij ons te huur die voldoet aan uw wensen. U kunt hier een Hummer limo huren in verschillende uitvoeringen. Lees hieronder verder voor de mogelijkheden.

Hummer limo huren? Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Wanneer u ervoor kiest om een Hummer limousine te huren zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Met één van onze hummer limo's zult u een entrance maken op een feest of andere bijzondere gebeurtenis om nooit meer te vergeten! Wilt u een ervaring om nooit meer te vergeten? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres! Wij doen er graag alles aan om u een bijzondere ervaring te bieden.

Keuze uit diverse modellen Hummer limo's

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen hebben wij het grootste aanbod limousines van België. Wanneer u een hummer limo wilt huren heeft u bij ons daarom ook de keuze uit verschillende modellen en kleuren. U kunt hier de volgende Hummer limo's huren:

Hummer limo's huren en meer....

U kunt hier niet alleen terecht voor het huren van diverse Hummer limo's, hiernaast hebben wij namelijk ook een groot aanbod andere exclusieve voertuigen.

Dit grote wagenpark is tot stand gekomen door de diverse samenwerkingen met andere limo verhuur maatschappijen. Door dit collectief is het mogelijk om limousine verhuur aan te bieden in de gehele Benelux. Door de juiste samenwerking met de andere maatschappijen is het mogelijk om de limo's te verhuren tegen de scherpste prijs doordat hierdoor vele lege kilometers voorkomen kunnen worden.

Hummer limo huren tot 16 personen

Een Hummer limo huren kan met groepen tot 16 personen. Binnen de Benelux zijn er maar een paar 16 persoons Hummer limo's te huur door verscherpte regelgevingen. Maar bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een Hummer limo wilt huren voor een groep tot 16 personen. Bent u met een groter gezelschap en wilt u toch dezelfde luxe ervaren als in een Hummer limo? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Bij ons kunt u twee unieke limobussen huren! Nergens in Europa vindt u een vergelijkbaar vervoers middel.

Limobus huren

Wilt u deze grote limo huren? Lees dan hieronder over de diverse unieke eigenschappen van de limobus:

 • Professionele geluidsinstallatie (binnen en buiten)
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • Diverse LCD schermen
 • Draadloos internet
 • Totale rondzit
 • Multicolour LED verlichting
 • Draadloos spraaksysteem
 • Modern multimedia systeem

Hummer limo huren?

Wilt u een Hummer limo huren, een limobus huren of één van onze andere bijzondere voertuigen? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Aan de hand van deze gegevens zal een van onze medewerker binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de tarieven of beschikbaarheid van onze voertuigen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen of door ons te bellen op het telefoonnummer wat u tevens op het contact formulier kunt vinden.

Hummer limo huren als rouwauto

U kunt hier niet alleen een Hummer limo huren voor feestelijke gelegenheden. Ook voor de verdrietige gebeurtenissen in het leven kunt u hier een Hummer limo huren. Heeft u bijvoorbeeld afscheid moeten nemen van een geliefde en zoekt u nog passend rouwvervoer? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wij hebben verschillende opties voor bijzonder rouwvervoer, waaronder de Hummer Rouwauto. Dit stoer rouwvervoersmiddel biedt plaats aan de kist en 8 personen. Met de Hummer limousine rouwauto kunt u met de directe naasten de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen en tijdens de rit samen herinneringen ophalen. Wilt u meer weten over ons rouwvervoer? Neem dan contact met ons op.

 

 

Zijn jullie met een groter gezelschap en passen jullie niet in onze hummer limo's? U kunt bij ons ook een bijzondere luxe bus huren.

Offerte aanvragen