Limo huren? Een ultieme beleving!

U heeft binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor u nog bijzonder vervoer zoekt. Heeft u er ooit al over nagedacht om een limousine te huren? Dan is dit uw kans! Bij limousine-huren.be hebben we voor elk feestje wel een mooie en prijsbewuste wagen beschikbaar! Dus wilt u een limo huren voor bijvoorbeeld een gala, huwelijksaanzoek, bruiloft of vrijgezellenfeest? Dan dan hieronder verder en ontdek de mogelijkheden van een limousine huren voor uw speciale gelegenheid! 

limo hurenlimo huren

Limo huren? wij bieden een landelijke dekking!

Wij zijn de grootste verhuurder in de Benelux van de meest uiteenlopende limousines. Deze website is tot stand gekomen door een collectief van de meest toonaangevende limousine verhuur maatschappijen uit de Benelux. Samen hebben wij alle wagens verzameld in een groot wagenpark. Door een ruim assortiment aan limos, trachten wij u een landelijke te dekking te garanderen zodat u zeker niet teveel lege kilometers hoeft te betalen. Deze bedrijven hebben meerdere standplaatsen, dichtbij de grotere steden zoals. HasseltBruggeBrusselAntwerpen en ga maar door. Een limo huren kan dus binnen heel België tegen de scherpste prijs!

Limo huren voor diverse gelegenheden :

 • VIP vervoer van artiestenlimo huren
 • Galafeesten
 • Bedrijfspresentaties
 • Personeelsverenigingen
 • Bruiloften
 • Foto Shoots
 • Events
 • Beursstands
 • Super Sweet 16
 • Bachelor partys, verjaardagen, communies
 • and so on

Deze festiviteiten kunnen bijgestaan worden door vele verschillende typen limousines . Ons aanbod van limo’s is de meest diverse in de Benelux. Er is geen vaste prijs te noemen voor onze limousines, omdat dit afhankelijk is van een groot aantal factoren, wij garanderen u natuurlijk wel een zo laag mogelijke uiteindelijke prijs. In het menu prijs kunt u teruglezen hoe de prijs wordt berekend. Wilt u een limo huren en bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven voor uw rit? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website!

Prijs limo huren

Door de jaren heen hebben diverse consumenten, bepaalde wensen en behoeften als het draait om het huren van een limo. Op het moment dat wij een potentiële klant aan de lijn krijgen, is een van de vragen: “wat is de prijs?” Een limousine huur je al vanaf € 175 (excl. aan -en afrijdkosten). Dan rijdt er een oude Amerikaan voor met de basisluxe. Op het moment dat deze limo voor komt rijden, ben je toch een beetje teleurgesteld.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Limo huren? Keuze uit diverse modellen!

Wij kunnen u meer bieden dan alleen een Lincoln Town car. Wat dacht u van onderstaande lijstje van modellen welke wij zoal aanbieden.

Deze limousines zijn verdeeld in diverse catergoriëen. Deze verdelingen vindt u terug door op onze limo fleet te klikken. Een rit in een van deze voertuigen is niet alleen een zeer comfortabele rit van A naar B maar ook een echte levenservaring. Het is te begrijpen dat niet elke limo die wij verhuren binnen het budget valt, daarom bestaat ons wagenpark uit tientallen limousines in diverse uitvoeringen met elk een apart prijskaartje. U kunt het niet zo gek bedenken of er is een limo voor te huur. Check de filmpagina voor videomateriaal.

Meer weten over limo huren?

Wilt u meer informatie over een limo huren? Vul dan snel en gemakkelijk het informatie formulier in dat u op de site kunt terugvinden of door de volgende muisklikU kunt ook een vrijblijvende offerte invullen! Wij trachten binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte toe te sturen. U zal ook van andere limousine verhuurders een gepast antwoord ontvangen, mits zij beschikbaarheid hebben.

Een limo huren bij limousine-huren.be is de huur van de ultieme beleving!!

Omdat wij onze klanten een ultieme beleving willen bieden wanneer zij een limo huren verzorgen wij niet alleen het vervoer van A en B. Wij zorgen ervoor dat onze klanten die een limo huren een complete ervaring aangeboden krijgen. Onze chauffeurs zullen u tijdens de rit in een limo als een echte VIP behandelen, daarnaast zorgen wij dat alles naar wens in de limo aanwezig is. Dus wilt u bijvoorbeeld bijvoorbeeld een hapje en een drankje kunnen nuttigen tijdens de rit? Geef ons vooraf uw wensen aan en wij zorgen dat het voor u klaar staat! Op onze cateringlijst vindt u de onze luxe cateringmogelijkheden. Wilt u een nog ultiemere beleving? U kunt bijvoorbeeld ook een hostess in laten zetten tijdens de rit! Een limo huren was nog nooit zo compleet!

limo huren bruiloft

Wilt u een limo huren voor een bijzondere gelegenheid? Voor bijvoorbeeld een gala, vrijgezellenfeest, bruiloft, personeelsfeest of een promotietour? Bij ons kunt u altijd een limo huren die geschikt is voor uw gelegenheid. Of u nou met een klein, intiem gezelschap bent of met een groter gezelschap bij limousine-huren.be bent u altijd aan het juiste adres. 

limo hurenlimo huren

Limo huren, de mogelijkheden

Eigenlijk is alles mogelijk wanneer u ervoor kiest om een limousine te huren bij limousine-huren.be. Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen kunt u hier namelijk een limo huren voor een groot scala aan evenementen. We hebben al jaren ervaring en weten daardoor precies welke limousine wij op welke manier het beste in kunnen zetten bij verschillende soorten gelegenheden. Bij ons kunt u niet alleen een limo huren voor een gala, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, u kunt onze limousines ook inzetten als promotiemiddel voor uw product of bedrijf. Bij limousine-huren.be is het namelijk mogelijk om een limousine te laten bedrukken. 

limo hurenlimo huren voor een gala

Limo huren met diverse extra's

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van diverse extra's die wij bieden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze cateringservice. Op de cateringlijst vindt u een overzicht van de cateringmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit meederde lunchpakketten en diverse snacks. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een hostess in te zetten tijdens de reis. Heeft u nog andere wensen en behoeften? Laat het ons dan weten! Wij doen er graag alles aan om de rit in onze limousine compleet te maken. Op deze manier kunt u zich een echte VIP voelen!

Grote limo huren?

De afgelopen jaren zijn veel vergunningen van 16 persoons limousines ingetrokken, bij ons kunt u echter nog wel een 16 persoons limousine huren! Bent u met een nog groter gezelschap? Limousine-huren.be heeft hier een unieke oplossing voor, wij beschikken namelijk over twee limousinebussen. We hebben een limo bus beschikbaar die geschikt is voor groepen tot 35 personen, hiernaast hebben we een limousinebus beschikbaar die zelfs geschikt is voor groepen tot 50 personen! Op deze manier hoeft u uw gezelschap niet op te splitsen over meerdere limousines wat gezelliger is maar ook nog eens voordeliger! Deze limousine bussen beschikken over vergelijkbare eigenschappen als een normale limousine, waardoor u zich een echte VIP zult voelen tijdens de reis!

Limo huren?

Bent u overtuigd en wilt u daarom een limo huren bij limousine-huren.be? Voor de tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerteformulier invullen. Heeft u nog andere vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen op de website!

 
 

 

 

Partner van limousine-huren.be

Washington DC LIMO
Executive Ride offers it’s clients a vision of luxury that exceeds all expectations. Washington DC Party Limo, Maryland limo service, Virginia limos, Limousines.

 
 
Offerte aanvragen