“Limo huren, Klik HIER

limo huren

huren limo

Heeft u er ooit al over nagedacht om een limousine te huren? Is er nooit een geschikte gelegenheid hiervoor geweest, denkt u dat het te duur is? Dit is allemaal niet meer het geval, bij limousine-huren.be hebben we voor elk feestje wel een mooie en prijsbewuste wagen.

Wij zijn de grootste verhuurder in de Benelux van de meest uiteenlopende limousines. Deze website is tot stand gekomen door een collectief van de meest toonaangevende limousine verhuur maatschappijen uit de Benelux. Samen hebben wij alle wagens verzameld in een groot wagenpark. Door een ruim assortiment aan limos, trachten wij u een landelijke te dekking te garanderen zodat u zeker niet teveel lege kilometers hoeft te betalen. Deze bedrijven hebben meerdere standplaatsen, dichtbij de grotere steden zoals. Hasselt, Brugge, Brussel, Antwerpen en ga maar door.

Limo huren voor diverse gelegenheden :

 • VIP vervoer van artiestenlimo huren
 • Galafeesten
 • Bedrijfspresentaties
 • Personeelsverenigingen
 • Bruiloften
 • Foto Shoots
 • Events
 • Beursstands
 • Super Sweet 16
 • Bachelor partys, verjaardagen, communies
 • and so on

Deze festiviteiten kunnen bijgestaan worden door vele verschillende typen limousines . Ons aanbod van limo’s is de meest diverse in de Benelux. Er is geen vaste prijs te noemen voor onze limousines, omdat dit afhankelijk is van een groot aantal factoren, wij garanderen u natuurlijk wel een zo laag mogelijke uiteindelijke prijs. In het menu prijs kunt u teruglezen hoe de prijs wordt berekend.

Door de jaren heen hebben diverse consumenten, bepaalde wensen en behoeften als het draait om het huren van een limo. Op het moment dat wij een potentiële klant aan de lijn krijgen, is een van de vragen: “wat is de prijs?” Een limousine huur je al vanaf € 175 (excl. aan -en afrijdkosten). Dan rijdt er een oude Amerikaan voor met de basisluxe. Op het moment dat deze limo voor komt rijden, ben je toch een beetje teleurgesteld.

Wij kunnen u meer bieden dan alleen een Lincoln Town car. Wat dacht u van onderstaande lijstje van modellen welke wij zoal aanbieden.

Deze limousines zijn verdeeld in diverse catergoriëen. Deze verdelingen vindt u terug door op onze limo fleet te klikken. Een rit in een van deze voertuigen is niet alleen een zeer comfortabele rit van A naar B maar ook een echte levenservaring. Het is te begrijpen dat niet elke limo die wij verhuren binnen het budget valt, daarom bestaat ons wagenpark uit tientallen limousines in diverse uitvoeringen met elk een apart prijskaartje. U kunt het niet zo gek bedenken of er is een limo voor te huur. Check de filmpagina voor videomateriaal of kijk ook eens bij onze limousine girls.

Wilt u meer informatie over het huren van een van onze limousines? Vul dan snel en gemakkelijk het informatie formulier in dat u op de site kunt terugvinden of door de volgende muisklikU kunt ook een vrijblijvende offerte invullen! Wij trachten binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte toe te sturen. U zal ook van andere limousine verhuurders een gepast antwoord ontvangen, mits zij beschikbaarheid hebben.

Een limo huren bij limousine-huren.be is de huur van de ultieme beleving!!

verhuur van de meest unieke hummerlimousines

www.limousine-huren.be/limo-huren

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 98 stemmen.

Mark Verhaeren:
Vorig jaar een Lincoln gehuurd. Dit jaar mocht het iets duurder
en toen kwam een custom made limousine voorrijden. Wat
een bak!! Nog nooit hebben we zo een model limousine
gezien. Bestond alleen in mijn fantasie. The Special Design
Limousine is een echte aanrader.

Jean ter Vuren:
Bangelijk!!!

Ook een stem uitbrengen? Mail ons op info@limousine-huren.be en onderbouw uw stem. Wij ontvangen graag complimenten maar zijn ook geïnteresseerd in alle (opbouwende) kritiek waarmee wij onze dienstverlening verder optimaliseren.

Partner van limousine-huren.be

Washington DC LIMO
Executive Ride offers it’s clients a vision of luxury that exceeds all expectations. Washington DC Party Limo, Maryland limo service, Virginia limos, Limousines.