LIMOUSINE XXL, een Hummer limo tot 16 personen!

Steeds vaker komen er offertes binnen voor de verhuur van een limousine welke geschikt is voor groepen groter dan 8 personen. Er zijn speciale regelgevingen, omtrent de toegestane hoeveelheid passagiers in een limousine. Wilt u een limo huren, komt u uit bij een standaard limousine. In bijvoorbeeld een Hummer Limo zijn er ook mogelijkheden voor meerdere zitplaatsen. Zie hieronder.

XXL limousines met een grote capaciteit

Treur niet, want er zijn een aantal bedrijven die limousines verhuren met een capaciteit van maximaal 16 personen. Dit zijn de zogenaamde SUV Limousines of XXL limousines.  Bent u op zoek naar een limousine XXL welke een capaciteit hebben voor meer dan 16 personen, dan verwijzen wij u met veel enthousiasme naar het volgende kopje Limobus.” Dit zijn de meest extreme touringcars met een scala aan multimedia -en entertainmentsystemen. 

Foto impressie van de Monster limousines

XXL limousines

Hieronder volgt meer informatie over dit type Limousines:

  • Hummer Limo H1, H2 & H3
    • imposante, brute en stoere limousine die in de Benelux te huur is. De Hummer limo is te huur in diverse uitvoeringen. Kleur, type & capaciteit zijn er in verschillende uitvoeringen. Een extreem voorkomen met een zacht interieur. Dit interieur bestaat uit een luxe champagnebar, lederen bekleding, meerdere LCD monitoren, moderen multimedia installatie, romantisch interieur, LED verlichting and many more. Deze limousine is door zijn grootte onmisbaar tijdens galafeesten, vrijgezellenfeesten & Super sweet 16.
  • Lincoln XXXL Navigator Limousine
    • 12-mtr lange limousine welke een lust voor het oog is. Deze limo is voorzien van een champagnebar, LED verlichting, meerdere LCD monitoren, aironditioning, sterrenhemel and many more. Van dit type limousine zijn er in de Benelux slechts een paar bedrijven die deze limousine verhuren. Veel gehuurd voor vrijgezellenfeesten & galafeesten.
  • GMC XXL Black Limousine
    • SUV verlengt tot een 10-mtr lange limo die tot de verbeelding spreekt. Net als bovenstaande limousines beschikt ook deze limo over de nodige luxe en entertainment.

XXL limousine huren?

Bovenstaande limousines zijn allen te huur bij www.limousine-huren.be. Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw feest van onvergetelijke waarde te maken met een limousine XXL. U kunt meer informatie aanvragen via het contactformulier. Bent u al overtuigd en wilt u specifieke informatie omtrent de beschikbaarheid en tarieven? Vul dan het vrijblijvende offerteformulier in!! Binnen 1 werkdag ontvangt u een op maat gemaakte offerte van alle aangesloten limousine verhuurders die aangesloten zijn bij limousine-huren.be. Ook te bereiken via +31 13 507 7507

Terug naar het wagenpark, klik HIER

 

 
 
Offerte aanvragen