Nardo grey hummer limousine

Hummer limousine Nardo Grey

Aantal personen: 12
Prijs: € 350,00 (indicatief) 
Lengte: 10,50 meter
Kleur: ⚫ Grijs

Offerte aanvragen 

Onze nieuwste aanwinst is de Nardo Grey Hummer limousine. Deze stoere limousine is geschikt voor diverse soorten gelegenheden. Dus bent u op zoek naar een stoer voertuig om samen met uw gezelschap naar een gala, vrijgezellenfeest, diploma uitreiking of bedrijfsfeest gebracht te worden? Dan is dit de meest ultieme optie!

Een onvergetelijke rit met deze Nardo Grey Hummer limousine

Deze grijze hummer limo is te huren voor groepen tot 8 personen. Samen met uw vrienden, familie of bijvoorbeeld collega's maakt u een rit om nooit meer te vergeten. Aan boord van deze limousine is aan alles gedacht om u een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden. Zo kunt u uw eigen muziek afspelen via bluetooth en zijn er vier schermen geplaatst in de limousine waarop u foto's of video's kunt afspelen. Daarnaast is er gedacht aan sfeerverlichting en is er zelfs een sterrenhemel in deze Nardo Grey Hummer limousine. Ook kunt u om de ervaring helemaal compleet te maken onderweg genieten van de lekkerste drankjes die u zelf kunt pakken uit de minibars.

Deze grijze Hummer limousine huren?

Bent u na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden en wilt u graag deze 8 persoons Hummer limousine Nardo Grey huren? Dan staan wij graag voor u klaar. Als u meer wilt weten over onze prijzen en de beschikbaarheid van deze grijze hummer limousine, dan verwijzen wij u graag naar ons offerte formulier. Wanneer u dit formulier in heeft gevuld hebben wij alle gegevens op een rijtje die wij nodig hebben om een offerte voor u op maat te maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Bent u met een groter gezelschap en wilt u toch graag een Nardo Grey Hummer limousine huren? Dan kunt u gebruik maken van onderstaande mogelijkheid.

Bent u met een groter gezelschap? U kunt bij ons bovenstaande Nardo grey Hummer limousine huren voor groepen tot 16 personen (exclusief chauffeur).
Normaal gesproken is deze Hummer limousine wit en daardoor bijvoorbeeld ook geschikt voor bruiloften.
U kunt deze Hummer ook in Nardo grey bestellen, dan wordt de limousine speciaal voor u in deze kleur gewrapt.
Hierbij moet u rekening houden op een meerprijs van zo'n € 2500,00.

Voor deze meerprijs is het ook mogelijk om de Hummer limo in elke andere gewenste kleur te veronderen, ook kunt u kiezen voor een full-color fotowrap in ieder gewenst design.
Bij een reservering maken wij ook desgewenst vrijblijvend een ontwerp met prijsvoorstel voor een exclusieve wrap.

Offerte aanvragen