Chrysler limousine, een bijzondere limousine!

Bent u op zoek naar een bijzondere limousine? Een hummer limousine is TE bombastisch? Dan hebben wij de perfecte limousine voor u. Wij zijn sinds kort een nieuwe samenwerking aangegaan met een nieuw collegabedrijf. Met trots hebben wij een vernieuwd model toegevoegd. De witte Chrysler limousine welke wij hebben opgenomen in ons portfolio heeft bijzondere kenmerken. Dus wilt u een Chrysler Limousine huren? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres!

Offerte formulier Contact opnemen

Chrysler limousine nieuw model, de kenmerken

 • Krachtige geluidsinstallatie
 • LCD videomonitoren 
 • Verlichte vloer met LED  techniek
 • Multimedia installatie
 • LED paneel
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • Luxe champagnebar
 • Meekleurende LED verlichting buiten
 • Grote zijramen kunnen naar beneden
 • en nog veel meer

Dit is slechts een aantal van de vele mogelijkheden welke in de chrysler limousine zijn voorzien. Het meest onderscheidende kernmerk van deze limousine is het grote zijraam dat naar beneden kijkt. U kunt tijdens de reis naar buiten kijken of als u in de wachtrij staat om aan te komen aan de rode loper.

chrysler limousineinterieur chrysler limousine

Chrysler Limousine huren voor diverse events

In de afgelopen jaren hebben wij een grote diversiteit aan events mogen rijden. Of het nu voor een zakelijk of recreatief event is, onze voertuigen zijn overal voor in te zetten. Van promotionele activiteiten tot aan een vrijgezellenfeest.

Aanbod limousine-huren.be

Bent u op zoek naar meer limousines dan een enkele? Dan hebben wij uiteraard een grote range aan modellen die beschikbaar zijn. Hieronder een kleine opsomming van de diverse modellen die wij verhuren aan particulieren en onze zakelijke klanten.

Chrysler limousine huren?

Wilt u meer informatie over het huren van de chrysler limousine of een van onze andere modellen? Vraag nu een online offerte aan voor de scherpste prijzen en de eventuele beschikbaarheid. Na behandeling van uw offerte ontvangt u binnen enkele dagen een op maat gemaakte prijs van onze administratie. Wij garanderen u een onvergetelijke beleving in deze limousine. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Limousines te huur binnen gehele Benelux!

Wij hebben onze limousines gestald staan door heel België en Nederland. Hierdoor kunt u bij ons binnen de Benelux altijd een limousine huren tegen de scherpste prijs. Doordat wij verschillende stallingen door heel het land hebben maken onze voertuigen namelijk maar weinig lege kilometers. Dus organiseert u bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in Brussel of Oostende, of heeft u een gala in Antwerpen? Bij limousine-huren.be kunt u voor elke gelegenheid in elke plaats binnen de Benelux een Chrysler limousine huren tegen de scherpste prijs. Wilt u toch liever een ander exclusief voertuig uit ons wagenpark huren? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Cateringmogelijkheden

Wist u dat het bij limousine-huren.be ook mogelijk is om gebruik te maken van diverse cateringmogelijkheden? Om onze klanten een complete luxe ervaring te kunnen bieden hebben wij een uitgebreide cateringlijst samengesteld. Op deze lijst vindt u onder andere verschillende ontbijt- lunch- en maaltijdpaketten. Hiernaast kunt u bij ons verschillende snacks of hapjes bestellen. Onze catering is van het hoogste niveau doordat wij enkel samenwerken met de beste cateraars uit de omgeving. Hiernaast is het ook mogelijk om één van onze diverse dranken vooraf bij ons te bestellen. Ons drankassortiment vindt u hier.

Complete ervaring

Om de ervaring geheel compleet te maken kunt u bij limousine-huren.be naast de cateringmogelijkheden ook nog diverse andere extra's boeken. Wilt u bijvoorbeeld een hostess tijdens de rit die de hapjes en drankjes verzorgd? Wij helpen u hierbij graag! Heeft u nog andere speciale wensen? Vermeldt dit dan op het offerteformulier of laat het ons via de mail weten. Bij limousine-huren.be is alles mogelijk! Op deze manier kunt u bij ons een complete VIP ervaring verwachten.

Offerte aanvragen