Limousine huren, betrouwbaar & betaalbaar

De komende tijd staan er weer een groot aantal feesten voor de deur, waaronder een aantal galafeesten. Samen met je klasgenoten en/of vrienden wil je dit jaar in stijl naar deze feesten. Normaal zoek je een bedrijf die een goedkope limo verhuurt. Iedereen huurt al een oude Amerikaan, dus jij wil een exclusieve limousine huren!! Bij limousine-huren.be vind je volop keus als het gaat om de verhuur van limousines.

De voertuigen die wij verhuren, staan verspreid over diverse standplaatsen door geheel de Benelux. De limo’s welke bij ons gehuurd kunnen worden, zijn ter beschikking gesteld door diverse limousine verhuur maatschappijen. De diverse collega bedrijven zijn aan een strenge controle ondergaan vooraleer ze een partner werden van limousine-huren.be

 

Limousine kiezen, ons aanbod

Offerte aanvragen Contact opnemen

Limousine voor diverse gelegenheden

Dit is slechts een select gezelschap van verlengde en exclusieve voertuigen. Er is geen enkel andere verhuur maatschappij die de diverse voertuigen hebben gebundeld in een wagenpark. De exclusiviteit spat ervan af. Deze voertuigen worden vooral ingezet voor:

U kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een limousine voor te huur. Heeft u een groot event, maar de logistieke planning is aan de lastige klant. Dan kunnen wij u onze diensten aanbieden. Voor diverse evenementen hebben wij het logistieke gedeelte op ons genomen, waaronder Amsterglam 2012, the Best is yet to come.

Een Hummer limo is te huren met een maximale capaciteit van 16 personen. Er zijn een aantal bedrijven die ritten verrijden voor gezelschappen tot 16 personen, maar er is een verhuurder die bij ons is aangesloten die boven alles en iedereen uitsteekt. Dit is ABC Specials. Wij gaan u nu uitleggen, waarom dit bedrijf is gekozen.

ABC Specials is bezitter van de drie meest exclusieve en unieke limousines van Europa. Beoordeelt u zelf:

 • The Special Design Limousine – Ltd. Editionverhuren limousine
  • Deze limousine is de meest exclusieve limousine van Europa.
   De kenmerkende eigenschappen van zowel exterieur als interieur. Een limosine op basis van een Chrysler 300C in combinatie met een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen. Deze limo is volledig met de hand vervaardigd in Amerika en in Nederland bij toonaangevende limousine bouwers. Dit is een diepdonker blauwe limousine met een special effect lak met een aantal kameleon effecten. In het foto album & filmpagina is beeldmateriaal terug te vinden over deze limousine special.
 • The Reference VIP Lounge (Vipbus)
  • Deze fantastische vipbus verhuren we aan een groot aantal verhuren van de meest exclusieve vipbussen
   doelgroepen. Een jonge touringcar met een totale rondzit
   over het gehele bovendek. In heel Europa is dit een van de
   twee vipcoaches die uitgevoerd zijn met deze opstelling. Een
   vipbus met een limousine opstelling en een scala aan multimedia en entertainment, 7500 Watt PA muziekinstallatie (binnen en buiten), rookmachines, CO2 Rookjets, karaoke installatie, multicolor LED verlichting, pangolin Lasershow and many more. De vipbus is in een klap om te toveren tot partybus, vergaderbus, promotiebus  and many many more
 • The Experience VIP Theatre (Partybus)
  • De meest bizarre en VETSTE partybus van de wereld. Een partybus vipbus de luxe
   huren is nog nooit zo dichtbij geweest. Alleen al het uiterlijk en
   de diverse mogelijkheden maken dit de sensatie op wielen. Wat dacht u van vuurspuwers op het dak, multicolor LED verlichting, CO2 Rookjets, Pangolin Lasershow, video projectie tunnel, 9000 Watt muziek installatie (binnen en buiten) karaokeinstallatie, 42 LCD videoschermen, totale rondzit and many many more

Dit is slechts een tipje van de sluier. Deze drie voertuigen zijn de meest unieke van Europa. Onze collega bedrijven zijn jaloers bij het zien van deze voertuigen. Het verschil met een andere verhuurders is dat de reis bij ons een bijzaak is. Het belangrijkste is de beleving die wij over willen brengen op de reiziger. Op het moment dat je uitstapt, valt alles in het niet bij een rit in een van deze voertuigen.

Meer informatie over limousine huren?

Wilt u meer informatie over de diverse voertuigen die wij verhuren? Vul dan snel het informatieformulier in of pak de telefoon en bel naar +31 13 507 7507 en stel al je vragen aan onze medewerkers. Wij proberen u altijd te voorzien van de juiste informatie. Wilt u de tarieven en beschikbaarheid weten? Vul dan vrijblijvend een offerte in voor deze beleving. U zal van meerdere bedrijven een op maat gemaakte offerte ontvangen met de scherpste prijzen.

limousine

Limousine huren binnen Benelux!

Bij ons kunt u een limousine huren voor ritten binnen heel België en Nederland. Wij zijn regelmatig te vinden in onder andere Aalst, Brasschaat, Gent, Brussel, Brugge, Leuven en Antwerpen. Maar wij halen u ook graag op in één van de vele andere plaatsen binnen de Benelux!

 

 
 


Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend!

 

Galerij


Limousine huren
Limo huren
Offerte aanvragen