luxe zakelijk vervoer

Wilt u een belangrijke internationale klant of zakenrelatie in stijl ophalen van bijvoorbeeld het vliegveld? Of wilt u samen met uw collega's een tour doen langs verschillende locaties en zoekt u daar luxe vervoer voor? Dan bent u bij limousine-huren.be aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij regelmatig luxe zakelijk vervoer verzorgd voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij op hebben gedaan weten wij precies in te spelen op de wensen van onze zakelijke klanten op het gebied van luxe zakelijk vervoer.

Diverse soorten luxe zakelijk vervoer

Bij limousine-huren.be kunt u diverse soorten luxe zakelijk vervoer huren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse modellen limousines, maar ook uit meerdere vipbussen en vip busjes en andere soorten exclusieve voertuigen. Voor iedere zakelijke rit staat er luxe vervoer voor u klaar. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat er een passend vervoersmiddel voor komt rijden. 

Mogelijkheden luxe zakelijk vervoer

Doordat wij diverse soorten vervoersmiddelen voor u klaar hebben staan is er altijd wel een beschikbaar die aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een collega in het zonnetje zetten, uw collega's in luxe vervoeren tijdens een bedrijfsuitje of wilt u een klant in stijl op laten halen? Dan kunt u hier bijvoorbeeld een limousine huren. Wilt u uw reistijd optimaal benutten en door kunnen werken tijdens de rit? Dan kunt u een vipbus of vip busje huren. De mogelijkheden met onze voertuigen zijn eindeloos voor luxe zakelijk vervoer. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw zakelijke rit kunt u contact met ons opnemen. 

Luxe zakelijk vervoer voor promotionele doeleinden

Wilt u luxe zakelijk vervoer inzetten voor promotionele doeleinden? Dan bent u bij ons het het juiste adres! Bij ons is het mogelijk om een limousine te laten bestickeren. Het zal zeker opvallen wanneer u een promotietour gaat doen met een bestickerde limousine of vipbus. U kunt het gekozen voertuig niet alleen gebruiken om mee te gaan touren, u kunt het bijvoorbeeld ook als beursstand inzetten of gebruiken als eyecatcher wanneer u contact wil maken met consumenten op bijvoorbeeld een druk plein! Door de opvallende uitstraling van onze voertuigen zal het zeker een geslaagde reclame actie worden!

Het grootste aanbod luxe zakelijk vervoer van België

Wij hebben het meest uitgebreide wagenpark van België, voor luxe zakelijk vervoer heeft u de keuze uit de volgende voertuigen:

Compleet luxe zakelijk vervoer

Om het luxe zakelijk vervoer compleet te maken kunt u bij ons kiezen uit verschillende extra's. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze luxe cateringservice. Wij verzorgen graag uw ontbijt, lunch of diner. Heeft u kleinere trek? Dan heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende snacks en/of borrelhapjes. Neem een kijkje op de cateringlijst voor de mogelijkheden. Verder is het bijvoorbeeld mogelijk om een hostess in te zetten tijdens de rit, deze hostess zal dan de hapjes en drankjes verzorgen tijdens de rit in onze luxe voertuigen en u eventueel helpen met uw bagage. 

Mobiele kantoor unit huren

Wilt u op een comfortabele manier onderweg of op locatie kunnen werken, vergaderen of zelfs presentaties verzorgen? Dan is een van onze luxe bussen welke inzetbaar is als mobiele kantoor unit wellicht de vervoersoplossing waarna op zoek bent. Aan boord van deze bussen is alles aanwezig wat u nodig heeft voor een vergadering of presentatie onderweg. 

Luxe zakelijk vervoer huren

Wilt u luxe zakelijk vervoer huren bij limousine-huren.be? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Heeft u vooraf nog vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of door het contact formulier in te vullen. Het telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn kunt u vinden op de contact pagina.

Offerte aanvragen